ROSTICK: Steaua Turabo - Dinamo Moscova 2 (2.19) / 10 unitatiBaschet, cupa eurochallenge, situatia in grupa este urmatoarea: Antwerp si Lokomotiv au cate doua victorii si o infrangere (2-1) in timp ce combatantele de azi au amandoua cate un succes si doua esecuri (1-2). Desi m-am fript in urma cu cateva saptamani la meciul Steaua - Antwerp, nu cred ca am gresit prea multe lucruri si consider ca era un must-bet la acea cota. Belgienii au pierdut prosteste pe final, in conditiile in care au facut un meci extrem de modest iar Steaua a jucat unul din cele mai bune meciuri ale ei. Au fost si cateva decizii dubioase ale arbitrilor, in mod cert a fost un succes norocos pentru Steaua, insa de asemenea a fost meritat prin prisma determinarii aratate de romani. Vreau sa scot in evidenta ca bucurestenii raman, in ciuda acelui succes, o echipa de mana a 4-a in baschetul european, dintr-o tara din lumea a 5`a in acest sport. In mod normal nu avem cum sa tinem piept unei echipe ca Dinamo Moscova, care ne depaseste la absolut orice capitol, de la salarii pana la profesionalism, organizare, valoare si asa mai departe. Moscovitii sunt ultimii in acest moment in clasament, dupa ce in vara au cam reconstruit echipa. Nu mai sunt ce-au fost insa pretentiile sunt in continuare mari si cu siguranta nu acesta este locul lui Dinamo. Oaspetii au fost la un pas sa invinga pe Khimki sau Lokomotiv Kuban in acest sezon, au tinut meciul aproape pana spre final cu Unics Kazan, aceste lucruri confirma (daca mai era nevoie) ca din punct de vedere al potentialului oaspetii sunt din alta galaxie decat Steaua. Problema lor este inconstanta, dublata poate de lipsa de omogenitate a echipei, insa impotriva unui adversar atat de modest precum gazdele de azi eu cred ca nu va conta prea mult. In tur Dinamo a batut la nu mai putin de 28 de puncte, desi trecea prin aceleasi probleme prin care trece si acum. Unul din lucrurile cu care m-am pacalit la partida Steaua - Charleroi a fost atmosfera, care nu ma asteptam sa fie cine stie ce. Suporterii stelisti au creat insa un vacarm, atat cat le-a permis micuta sala in care isi joaca meciurile ros-albastrii. Dinamo Moscova este insa o formatie care e obisnuita cu asa ceva, o formatie care joaca an de an pe terenul lui CSKA Moscova de exemplu, asa ca din acest punct de vedere chiar n-au cum sa fie probleme. Rusii sunt mai versatili, mai puternici dar si mai precisi la aruncari. Chiar si cu Stanescu sau Carutasu, Steaua va avea probleme serioase in frontcourt, va fi nevoita sa inchida cat mai bine acolo si ar putea uita de aruncatorii de la trei puncte ai oaspetilor. Dynamo are foarte multe modalitati prin care ii poate pedepsi pe romani. Din punct de vedere al duelurilor 1 la 1 nici nu se pune problema cine are castig de cauza, oaspetii au in lot jucatori de echipa nationala a Rusiei, diferenta de valoare este enorma. Moscovitii sunt obligati sa castige daca vor sa aiba sanse reale de a depasi faza grupelor, ar fi o catastrofa pentru ei sa rateze calificarea. Avand in vedere caracterul decisiv al partidei sunt sigur ca Dinamo nu se va culca pe o ureche asa cum a facut-o Charleroi. Terenul propriu si ambitia Stelei le asigura gazdelor un meci mai strans decat cel din tur, insa dupa parerea mea superioritatea rusilor este pur si simplu prea mare, stiinta jocului este cu totul diferita pentru ca gazdele sa poata spera la ceva. Steaua are doar 1-2 jucatori care au ABC-ul baschetului la nivelul rusilor. Nu cred ca victoria va fi pusa in niciun moment in pericol, ma astept ca la pauza deja sa fie o diferenta consistenta pe tabela si multi jucatori stelisti in \"foul trouble\", avand in vedere ca sub panou si mai ales 1 la 1 vor fi depasiti net, urmand sa apeleze in multe situatii la faulturi. Pentru mine este un meci clar de 10 unitati, chiar daca nu va iesi pronosticul (ceea ce mi se pare foarte improbabil) nu avem ce sa ne reprosam. Nu cred ca se mai poate repeta scenarul din meciul cu Charleroi, e greu sa mai fie intrunite toate acele circumstante favorabile pentru Steaua, in plus Dinamo, asa cum spuneam e obligata sa castige. De asemenea individual rusii sunt peste Antwerp (desi Giants au batut in Belgia in meciul direct), asa ca determinarea Stelei nu mai este de ajuns. Sa fie cu noroc!Miza: 10 unitatiEventual profit: 11.90 unitati[Edited on 15-2-2011 by Rheea]
|
|
Baschet, Eurochallenge
Postat 07 December 2010 - 12:38 PM (#2)
buna argumentarea.Intrebare: gasesc acest meci la Betfair ? ca l-am cautat rapid si nu il gasesc deocamdata
Postat 07 December 2010 - 01:58 PM (#3)
multumesc. nu cred ca e la betfair, nu gasesti eurochallenge acolo, sorry.intre timp a mai postat un tipster de la mine o predictie pe acest meci, o trec si pe aceasta aici: GIULIA: Steaua Turabo - Dinamo Moscova 2 (2.20) / 3 unitatiSincera sa fiu iarasi mi-a atras atentia colegul Rostick asupra acestei partide. Este un \"deja-vu\" cu ce s-a intamplat la Steaua - Antwerp, cand la fel am facut, dar de data aceasta sper si cred ca denzodamantul nu va mai fi acelasi. Practic si eu sunt de acord cam 100% cu ce a zis Rostick, nu imi reprosez ca am pariat atunci pe belgieni, era un value-bet la fel cum e si acesta. Aceasta cota excelenta este motivul pentru care arunc si eu in lupta 3 unitati, pentru ca orice s-ar spune Dinamo Moscova are minim 50% sanse de victorie, este clar acest lucru. Diferenta dintre Romania si Rusia la baschet este atat de mare incat mi-e si greu sa o explic. Nicio echipa de la noi nu ar rezista in campionatul sovietic. Cred ca astazi calitatea, experienta, vor fi decisive. Dinamo Moscova trebuie sa bata si ar fi o nenorocire pentru ei sa ia bataie de la Steaua. Nu intru in factori tehnici fiindca nici nu sunt nemaipomenit de priceputa, sunt de acord cu Rostick in tot ce a spus. Eu pur si simplu pun la bataie 3 unitati speculative, pentru ca daca nici acesta nu e value bet atunci nu stiu care mai e. Nu m-as mira sa fi pariat romanii \'en-gros\' pe stelisti si de aceea sa avem 2.20. Succes!Miza: 3 unitatiEventual profit: 3.60 unitati
http://blog.betforcash.ro - fa parte din castig !!
Postat 07 December 2010 - 02:57 PM (#5)
YOY si eu am banuti buni pe rusi! Succes:banana2:
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
Postat 07 December 2010 - 03:48 PM (#6)
Cu daruinta si Putin noroc putem scoate un rezultat bun. Steaua Turabo Victorie.
Postat 07 December 2010 - 05:25 PM (#7)
din punctul meu de vedere acest meci se va termina cu o victorie a stelei. Cotele in rusia scad pe steaua si asta e un semn rau pentru oaspeti..Deobicei rusii nu se inseala.
Postat 07 December 2010 - 08:23 PM (#8)
Citeaza
Originally posted by BetforcashROSTICK: Steaua Turabo - Dinamo Moscova 2 (2.19) / 10 unitatiBaschet, cupa eurochallenge, situatia in grupa este urmatoarea: Antwerp si Lokomotiv au cate doua victorii si o infrangere (2-1) in timp ce combatantele de azi au amandoua cate un succes si doua esecuri (1-2). Desi m-am fript in urma cu cateva saptamani la meciul Steaua - Antwerp, nu cred ca am gresit prea multe lucruri si consider ca era un must-bet la acea cota. Belgienii au pierdut prosteste pe final, in conditiile in care au facut un meci extrem de modest iar Steaua a jucat unul din cele mai bune meciuri ale ei. Au fost si cateva decizii dubioase ale arbitrilor, in mod cert a fost un succes norocos pentru Steaua, insa de asemenea a fost meritat prin prisma determinarii aratate de romani. Vreau sa scot in evidenta ca bucurestenii raman, in ciuda acelui succes, o echipa de mana a 4-a in baschetul european, dintr-o tara din lumea a 5`a in acest sport. In mod normal nu avem cum sa tinem piept unei echipe ca Dinamo Moscova, care ne depaseste la absolut orice capitol, de la salarii pana la profesionalism, organizare, valoare si asa mai departe. Moscovitii sunt ultimii in acest moment in clasament, dupa ce in vara au cam reconstruit echipa. Nu mai sunt ce-au fost insa pretentiile sunt in continuare mari si cu siguranta nu acesta este locul lui Dinamo. Oaspetii au fost la un pas sa invinga pe Khimki sau Lokomotiv Kuban in acest sezon, au tinut meciul aproape pana spre final cu Unics Kazan, aceste lucruri confirma (daca mai era nevoie) ca din punct de vedere al potentialului oaspetii sunt din alta galaxie decat Steaua. Problema lor este inconstanta, dublata poate de lipsa de omogenitate a echipei, insa impotriva unui adversar atat de modest precum gazdele de azi eu cred ca nu va conta prea mult. In tur Dinamo a batut la nu mai putin de 28 de puncte, desi trecea prin aceleasi probleme prin care trece si acum. Unul din lucrurile cu care m-am pacalit la partida Steaua - Charleroi a fost atmosfera, care nu ma asteptam sa fie cine stie ce. Suporterii stelisti au creat insa un vacarm, atat cat le-a permis micuta sala in care isi joaca meciurile ros-albastrii. Dinamo Moscova este insa o formatie care e obisnuita cu asa ceva, o formatie care joaca an de an pe terenul lui CSKA Moscova de exemplu, asa ca din acest punct de vedere chiar n-au cum sa fie probleme. Rusii sunt mai versatili, mai puternici dar si mai precisi la aruncari. Chiar si cu Stanescu sau Carutasu, Steaua va avea probleme serioase in frontcourt, va fi nevoita sa inchida cat mai bine acolo si ar putea uita de aruncatorii de la trei puncte ai oaspetilor. Dynamo are foarte multe modalitati prin care ii poate pedepsi pe romani. Din punct de vedere al duelurilor 1 la 1 nici nu se pune problema cine are castig de cauza, oaspetii au in lot jucatori de echipa nationala a Rusiei, diferenta de valoare este enorma. Moscovitii sunt obligati sa castige daca vor sa aiba sanse reale de a depasi faza grupelor, ar fi o catastrofa pentru ei sa rateze calificarea. Avand in vedere caracterul decisiv al partidei sunt sigur ca Dinamo nu se va culca pe o ureche asa cum a facut-o Charleroi. Terenul propriu si ambitia Stelei le asigura gazdelor un meci mai strans decat cel din tur, insa dupa parerea mea superioritatea rusilor este pur si simplu prea mare, stiinta jocului este cu totul diferita pentru ca gazdele sa poata spera la ceva. Steaua are doar 1-2 jucatori care au ABC-ul baschetului la nivelul rusilor. Nu cred ca victoria va fi pusa in niciun moment in pericol, ma astept ca la pauza deja sa fie o diferenta consistenta pe tabela si multi jucatori stelisti in \"foul trouble\", avand in vedere ca sub panou si mai ales 1 la 1 vor fi depasiti net, urmand sa apeleze in multe situatii la faulturi. Pentru mine este un meci clar de 10 unitati, chiar daca nu va iesi pronosticul (ceea ce mi se pare foarte improbabil) nu avem ce sa ne reprosam. Nu cred ca se mai poate repeta scenarul din meciul cu Charleroi, e greu sa mai fie intrunite toate acele circumstante favorabile pentru Steaua, in plus Dinamo, asa cum spuneam e obligata sa castige. De asemenea individual rusii sunt peste Antwerp (desi Giants au batut in Belgia in meciul direct), asa ca determinarea Stelei nu mai este de ajuns. Sa fie cu noroc!Miza: 10 unitatiEventual profit: 11.90 unitati
Postat 07 December 2010 - 08:30 PM (#9)
meciul nu e jucat inca...dar cum am zis si eu pariam pe dinamo dar cotele de la maraton bet ziceau ca bate steaua iar ora exacta in materie de pariuri in europa se da in rusia
Postat 07 December 2010 - 08:48 PM (#11)
Am reusit sa evit acest meci, insa am prins alta \"bomba\": Muntenegru - Rusia la handbal... Dupa 15-10 la pauza pentru Rusia, a urmat dezastrul...
Postat 07 December 2010 - 08:53 PM (#12)
Oarecum ii dau dreptate lui Edmond_ , baietii astia de la Betforcash de cand posteaza pronosticuri pe aici pe forum ( nu e un lucru rau ) nu cred ca au prins 5 meciuri maxim din zecile de ponturi pe care le-au dat.
Postat 07 December 2010 - 09:02 PM (#13)
Citeaza
Originally posted by CocoOarecum ii dau dreptate lui Edmond_ , baietii astia de la Betforcash de cand posteaza pronosticuri pe aici pe forum ( nu e un lucru rau ) nu cred ca au prins 5 meciuri maxim din zecile de ponturi pe care le-au dat.
Postat 07 December 2010 - 09:09 PM (#14)
O fi in combinatie cu vreo casa de parirui si ia bani sa induca lumea in eroare:no:
Postat 07 December 2010 - 09:40 PM (#15)
Ce vina au ei ca voi le luati \"ponturile\" ?
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
Postat 07 December 2010 - 09:50 PM (#16)
Citeaza
Originally posted by CristinelCe vina au ei ca voi le luati \"ponturile\" ?
Postat 07 December 2010 - 11:36 PM (#17)
Ca sa o zicem pe a dreapta Romania nu inseamna mai nimic in baschetul european iar o victorie a oaspetilor ar fi fost previzibila dar... EuroCup si EuroChallenge sunt competitii foarte, foarte grele pentru pariori, ca sa nu zic mai mult...
... football is a globalized multinational business, with tentacles and intrests that stretched far beyond the border of the nation state, and there is no turning back.
Postat 08 December 2010 - 06:09 AM (#18)
edmond - mai treci pe la scoala inainte sa incerci sa vorbesti cu minecoco - gasesti regulile adunarii pe internet, poate dupa ce le inveti nu mai vorbesti tampenii.betting_agent - felicirari sincere, pertinent, mi-a placut in special ca nu ai considerat meciul incheiat inainte de final! ma inclin.eu mi-am spus parerea, am dat argumente. destule! mai departe a fost decizia voastra. 10 unitati nu inseamna 100%, ceea ce majoritatea pariorilor de astra_sport_bets nu reusesc sa inteleaga.eu imi asum intotdeauna greseala, dar in fata unei audiente ca voi e greu sa mai dau vina pe mine.
Postat 08 December 2010 - 06:11 AM (#19)
manuela - imi pare rau. daca te incalzeste cu ceva si pe mine m-a afectat destul. cota merita miza, dar din pacate nu a fost sa fie.
Postat 08 December 2010 - 08:56 AM (#20)
Unde a fost trasmis meciu si cat s-a terminat ca observ ca nu a postat nimeni scorul!
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor