sport.ro si s-a terminat 72-59 pt steaua
|
|
Baschet, Eurochallenge
Postat 08 December 2010 - 12:12 PM (#22)
Citeaza
Originally posted by Betforcashedmond - mai treci pe la scoala inainte sa incerci sa vorbesti cu mine
Postat 08 December 2010 - 12:52 PM (#23)
Citeaza
Originally posted by Betforcashmanuela - imi pare rau. daca te incalzeste cu ceva si pe mine m-a afectat destul. cota merita miza, dar din pacate nu a fost sa fie.
Postat 08 December 2010 - 01:47 PM (#24)
Edmond_ - este neprincipial sa vii dupa incheierea meciului cu astfel afirmatii. Exista un regulament in acest sens, pe care te rog sa-l respecti.Pe de alta parte, Betforcash, te rog sa-i transmiti colegului ROSTICK ca un pariu 10/10 inseamna o responsabilitate enorma pentru un tipster care se respecta. Oricare ar fi MM-ul folosit, aceasta miza inseamna foarte mult, pentru unii chiar falimentul bancii. Sa abuzezi de aceste mize cand faci predictii denota neprofesionalism (indiferent de profitul total), iar pierderea unor astfel de pariuri starneste iritare si neincredere printre pariorii care te citesc. Pana si la un simplu concurs cum este cel de la prima pagina, un concurent care pierde o miza de 9/10 sau 10/10, nu mai are dreptul sa o foloseasca pana la sfarsitul lunii. Inchid acest conflict, cu mentiunea ca se vor lua masuri daca regulamentul de postare nu este respectat.
Postat 08 December 2010 - 03:45 PM (#25)
Citeaza
Originally posted by mariusEdmond_ - este neprincipial sa vii dupa incheierea meciului cu astfel afirmatii. Exista un regulament in acest sens, pe care te rog sa-l respecti.Pe de alta parte, Betforcash, te rog sa-i transmiti colegului ROSTICK ca un pariu 10/10 inseamna o responsabilitate enorma pentru un tipster care se respecta. Oricare ar fi MM-ul folosit, aceasta miza inseamna foarte mult, pentru unii chiar falimentul bancii. Sa abuzezi de aceste mize cand faci predictii denota neprofesionalism (indiferent de profitul total), iar pierderea unor astfel de pariuri starneste iritare si neincredere printre pariorii care te citesc. Pana si la un simplu concurs cum este cel de la prima pagina, un concurent care pierde o miza de 9/10 sau 10/10, nu mai are dreptul sa o foloseasca pana la sfarsitul lunii. Inchid acest conflict, cu mentiunea ca se vor lua masuri daca regulamentul de postare nu este respectat.
Postat 08 December 2010 - 10:06 PM (#26)
Marius, cu tot respectul pentru interventia ta, care denota faptul ca esti un moderator bun, tipsterul rostick iti transmite ca numai niste idioti pot paria toata banca fiindca au vazut o predictie pe un site. Inseamna ca argumentele au fost al dracului de bune.10/10 este in viziunea tipsterului rostick o miza de maxim 25% din banca, aplicabila in situatia in care raportul cota/sansa de castig este cat mai bun. Din nou, numai un idiot ar putea crede ca 10/10 este 100% garantat, pentru ca nu exista asa ceva.de exemplu, daca astazi cfr cluj ar fi avut cota 15 cu Roma (zic si eu), era un pariu de 10/10.uitati-va la manuelarad ce reactie model a avut. oare de ce altii au avut un comportament total opus? lipsa de educatie si amatorism in pariuri, oameni care asteapta sa li se dea din cer ...eu nu fac aici forum spam, nu fac jocul caselor de paruri (cum vad ca au inceput sa deduca inteligentii). Vin de mult timp cu predictii argumentate, pe care le postez si care cred ca aduc un mic plus macar prin argumentele si informatiile oferite. din pacate nu e cea mai buna perioada pentru situl nostru si evident ca si predictiile postate pe aici au avut rezultate mai scazute. Bineinteles ca imi pare rau de pierderi, si pentru mine si pentru cei care au fost influentati de mine, insa nu accept sa fiu facut pres, ca doar nu am pus nimanui pistolul la cap sa parieze. Majoritatea nu pricep ca trebuie sa analizeze si singuri evenimentul!ca intotdeauna insa, se vad doar ponturile pierdute, la cele castigatoare nu comenteaza nimeni.In concluzie eu nu intru aici sa cauzez probleme, nici nu intru sa scriu 2 cuvinte fara sens ca sa mi se vada linkul la semnatura (da, vreau sa se vada, dar incerc mereu sa postez ceva util pentru asta) si sper ca nu va mai fi nevoie de interventia ta, marius.
http://blog.betforcash.ro - fa parte din castig !!
Postat 09 December 2010 - 06:19 PM (#27)
v-am zis de mult timp ca asta e cea mai paguboasa sectiune de pe forum
The new WBA WBC WBO IBF IBO heavyweight champion of the world, undefeated, undisputed.
Postat 15 February 2011 - 03:43 PM (#28)
Lukoil Academic vs Maccabi HaifaBaschet, EuroChallenge15.02.2011, 18:00O partida dezechilibrata are loc in grupa 1 a EuroChallenge la baschet masculin.Bulgarii de la Lukoil sunt o echipa redutabila pe teren propriu in aceasta editie a EuroChallenge si tintesc calificarea in fazele superioare. Cu doua victorii (95-78 la Haifa cu Maccabi si 84-76 la Sofia cu cealalta reprezentanta a Israelului in aceasta grupa, Maccabi Netanya) si o infringere (71-63 la Sofia cu Spartak St Petersburg) ocupa locul secund in grupa, iar o victorie astazi i-ar apropia de calificare.Maccabi Haifa se confrunta cu o situatie dificila in campionatul Israelului, ocupand ultimul loc cu o linie de clasament 4-12 si probabil ca interesul in EuroChallenge s-a diminuat. Cu o singura victorie (80-73 la Maccabi Netanya) si 2 Infringeri (78-95 acasa cu Lukoil si 60-101 la Spartak St Petersburg) sansele de calificare sunt mici. De altfel ultimele evolutii in deplasare (cu exceptia celei din Israel) au fost catastrofale: 62-99 la BK Ventspils si 60-101 la Spartak St Petersburg.Cred ca bulgarii, in cazul in care nu-si vor subestima adversarul, se vor impune la scor, asa cum au facut-o si in meciul tur.Pariu: Lukoil Academic - 9 @1.962 Pinnacle - 3/10Bafta! Lukoil Academic vs Maccabi Haifa 87-69 :mad:[Edited on 16-2-2011 by Rheea]
Postat 01 March 2011 - 03:24 PM (#29)
Lokomotiv Kuban - BK ProstejovBaschet masculin, EuroChallenge01.03.2011, 18:30 Pariu: Lokomotiv Kuban - 9.5 @1.85 Ladbrokes - 3/10Bafta! Lokomotiv Kuban - BK Prostejov 90-76 :D[Edited on 2-3-2011 by Rheea]
Postat 22 November 2011 - 10:24 AM (#30)
Enisey Krasnoyarsk - U Mobitelco Cluj-Napoca
Baschet, EuroChallenge
22.11.2011, 13:00
Pariu: Tyler Morris UNDER 14.5 puncte @1.85 Parimatch - 3/10 :bun:
Bafta!
A iesit cu noroc. Conducatorul de joc al lui U a facut un meci cu mult peste media celor din acest sezon (stie cand sa se mobilizeze) si a inscris 14 puncte.
Baschet, EuroChallenge
22.11.2011, 13:00
Pariu: Tyler Morris UNDER 14.5 puncte @1.85 Parimatch - 3/10 :bun:
Bafta!
A iesit cu noroc. Conducatorul de joc al lui U a facut un meci cu mult peste media celor din acest sezon (stie cand sa se mobilizeze) si a inscris 14 puncte.
Aceasta postare a fost editata de Rheea: 22 November 2011 - 02:53 PM
Postat 22 November 2011 - 10:34 AM (#31)
Foarte ciudat, ei il au pe Morris la 14.5 si pe Krstanovic numai la 13.5 WTF ? chiar ca e un pariu bun asta cu Morris.
Postat 22 November 2011 - 11:03 AM (#32)
Cantona, la 22 November 2011 - 10:34 AM, a spus:
Foarte ciudat, ei il au pe Morris la 14.5 si pe Krstanovic numai la 13.5 WTF ? chiar ca e un pariu bun asta cu Morris.
Asa e. Parimatch obisnuieste sa faca astfel de cadouri. Daca Zoki vine dupa o accidentare si s-ar putea sa nu fie 100% refacut (linia cred ca e corecta), la Morris e chiar prea mult 15 puncte. De obicei americanul e cu pasa decisiva, cu recuperarile. A marcat cate 8 puncte in fiecare din primele doua partide in conditiile in care a jucat 27, respectiv 29 de minute. In ultma partida de campionat a marcat doar 4 puncte (insa si 11 recuperari) in 34 de minute jucate.
Bafta!
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor