Astazi incepe Campionatul European de handbal fete, organizat de Danemarca si Norvegia.Cunoscatorii si pasionatii acestui sport sunt asteptati cu predictii si dezbateri.Group A: Spania, Danemarca, Romania, Serbia (Aalborg)Group B: Muntenegru, Croatia, Rusia, Islanda (Aarhus)Group C: Germania, Ucraina, Suedia, Olanda (Larvik)Group D: Norvegia, Ungaria, Franta, Slovenia (Lillehammer)Sistemul competitiei :Primele 3 din fiecare grupa se califica in faza a II-a, cu punctele acumulate in grupe (din care se scad punctele realizate cu ultima clasata).In faza a II-a se alcatuiesc doua grupe : Grupa I (cu locurile 1-3 din grupele A si B) si Grupa II (cu locurile 1-3 din grupele C si D).Echipele care s-au intalnit in prima faza, nu vor mai juca intre ele in faza a II-a.Primele doua din fiecare grupa vor juca semifinalele. Site oficial : http://www.ehf-euro.com/:mrg:
|
|
Campionatul European de handbal feminin
Postat 07 December 2010 - 01:41 PM (#2)
Cotele http://www.e-pariuri.ro/img/news_gamebookers.gif pentru castigarea competitiei (daca echipa se claseaza pe locurile 2-3, se primeste 1/4 din cota) :[align=center]http://www.e-pariuri.ro/img/2010/07126.jpg[/align]
Postat 07 December 2010 - 03:52 PM (#3)
gr.a ....romania-spania , eu merg pe mana ibericelor deoarece fetele noastre sunt inconstante ,cand joaca f.bine ,cand nu mai dau goluri minute intregi ,spanioloicele fiind o echipa care lupta pana la ultima secunda chiar daca pierd in consecinta handicapul de 3 goluri cred eu ca e de luat, in celalalt meci danemarca - serbia as lua over 53.5 deoarece as prefera sa vad echipele la lucru ,cred ca danezele vor castiga dar prefer sa vad maniera .gr. b....muntenegru- rusia ...desi rusnacele sunt cotate in fata muntenegrului la titlu,cotele sunt cam invers ,cam ciudat totusi, eu am urmarit in sampion lig pe buducnost contra dinamo ,ambele meciuri si au castigat categoric ambele partide budu ,deci si azi merg pe bojana popovic (handicap 0)croatia- islanda .. am vazut doar echia croata la lucru deci pt. mine e no bet gr.c ... germania-suedia..... cred ca e un meci destul de echilibrat desi nemtoicele sunt favorite, eu as opta pentru suedia +3ucraina-olanda ,nu prea am vazut echipa olandei ,insa merg pe mana pritpalovei si a reghinei simcutegr.d norvegia-franta ... nu cred ca se pune problema invingatoarei insa nu m-as baga la handicap pana nu vad cum se descurca frantuzoaicele ungaria-slovenia.... si aici vecinele noastre se vor impune cred ca vor acoperi handicapul insa as baga doar miza mica
Postat 09 December 2010 - 06:31 PM (#5)
continuam traditia . neinvinsi de 8 ani
www.betting-picks.info
Postat 09 December 2010 - 06:50 PM (#6)
Danemarca are o echipa tanara dar are publicul in spate...Cred ca o sa le invingem dar greu.
Postat 09 December 2010 - 06:59 PM (#7)
De under 55 ce ziceti? Cota 1,85 la WilliamHillDanemarca pare sa aiba o aparare beton, plus ca , cu nordicele nu vor merge contraatacurile cu care am batut Spania
Postat 09 December 2010 - 07:14 PM (#8)
In mod normal ar trebui sa invingem dar probabil gazdele vor fi ajutate de arbitri. Din punctul de vedere al pariurilor meciurile de azi mi se par destul de grele. Am gasit totusi doua pariuri: Islanda - Muntenegru Over 55 @ 2.06 Pinnacle 2u Teoretic Muntenegru n-ar trebui sa aiba probleme in acest meci. Handicapul e foarte ridicat (la 10.5). Limita la goluri marcate mi se pare acceptabila. Spain (-4) - Serbia @1.90 Pinnacle 2u Spania vine dupa infrangerea cu Romania si cred eu vor fi motivate astazi. Serbia e o echipa destul de slaba. As fi pariat si pe un under total pcte Serbia intrucat ma astept la o aparare foarte buna a spanioloaicelor astazi dar n-am gasit niciunde aceasta optiune.
... football is a globalized multinational business, with tentacles and intrests that stretched far beyond the border of the nation state, and there is no turning back.
Postat 09 December 2010 - 07:52 PM (#9)
Cred ca merita jucat handicapul pe daneze. Romania va castiga la un gol sau poate va fi X scor corect 24-24 :eek:
Postat 11 December 2010 - 12:51 PM (#10)
Flat Stake 5/10 @ PinniRussia - Islanda - UNDER 54.5 @ 1.971 Romania -6.5 - Serbia @1.926Montenegro - Croatia +4.0 @ 1.855Denmark -2.5 - Spain @ 1.85[Edited on 11-12-2010 by referee92]
Postat 11 December 2010 - 02:29 PM (#11)
Cred si eu ca Romania va acoperi cu brio handicapul acesta... Din pacate \"vaca de muls\" la under/over nu prea mai exista... dupa erorile din prima parte cand limitele au fost puse aiurea, se pare ca si-au dat seama cum sta treaba...
Postat 11 December 2010 - 02:44 PM (#12)
Numai sa nu piarda din nou Romania. Asa slabe sa fie sarboaicele ?
Postat 11 December 2010 - 03:39 PM (#14)
La turneele finale e mai bine sa pariezi pe handicapul outsiderilor, asta mi se pare valabil la orice sport, parerea mea.
Multi prosti, putine gloante!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Nu fura!!!Guvernul uraste concurenta!
Postat 11 December 2010 - 07:04 PM (#15)
Nu mai am timp sa postez la Master ... Romania -6.5 mi se pare senzational De ce ?Romancele tb sa castige rau de tot meciul acesta le vad superconcentrate si mai mult contrar firii noastre balcanice ... nu se vor relaxa pt ca nu e de joaca ... de parte cealalta sarboaicele sunt resemnate ....Romania (-6.5) @2.06 8/10
Postat 11 December 2010 - 09:40 PM (#16)
Citeaza
Originally posted by InsiderNu mai am timp sa postez la Master ... Romania -6.5 mi se pare senzational De ce ?Romancele tb sa castige rau de tot meciul acesta le vad superconcentrate si mai mult contrar firii noastre balcanice ... nu se vor relaxa pt ca nu e de joaca ... de parte cealalta sarboaicele sunt resemnate ....Romania (-6.5) @2.06 8/10
Postat 11 December 2010 - 11:08 PM (#17)
Citeaza
Originally posted by referee92Flat Stake 5/10 @ PinniRussia - Islanda - UNDER 54.5 @ 1.971 Romania -6.5 - Serbia @1.926Montenegro - Croatia +4.0 @ 1.855Denmark -2.5 - Spain @ 1.85
Postat 11 December 2010 - 11:18 PM (#18)
Citeaza
Originally posted by referee924/4 profit: +18.00
Citeaza
Originally posted by referee92Flat Stake 5/10 @ PinniRussia - Islanda - UNDER 54.5 @ 1.971 Romania -6.5 - Serbia @1.926Montenegro - Croatia +4.0 @ 1.855Denmark -2.5 - Spain @ 1.85
Postat 12 December 2010 - 10:21 PM (#19)
Ce bataie de cofetar ia Norvegia.
Multi prosti, putine gloante!
Postat 12 December 2010 - 10:36 PM (#20)
era si timpu sa apara cu adevarat o surpriza-insa sincer nu m-am asteptat chiar la meciul asta , dupa ce norvegia a batut la 11 pct franta la 16 pct islanda si la 21 de puncte UNGARIA , e urat pentru cei cu easy money :ars:
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor