Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Campionatul European de handbal feminin - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 8 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Campionatul European de handbal feminin

Postat 21 December 2010 - 03:08 AM (#141) Useril este offline   Razvi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1632
  • Inregistrat: 29-November 04
  • LocationTimisoara

ovidiu-rizescu-antrenorul-din-spatele-unui-succes-unic-dar-nestiut-in-romania Doar atat: Romania... o tara care nu le-a oferit mai nimic[Edited on 21-12-2010 by Razvi]
... football is a globalized multinational business, with tentacles and intrests that stretched far beyond the border of the nation state, and there is no turning back.
0

Postat 21 December 2010 - 10:55 AM (#142) Useril este offline   squeek 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 533
  • Inregistrat: 06-June 07

oare cum era daca scoteam Marea Britanie inafara top10 la Olimpiada din 2000 de la Sidney? http://en.wikipedia....ics_medal_table .....ce scandal a fost atunci! oare cat avea cota Rusia cu noi la pauza/final daca la final avea Rusia peste 3 ? mi s-a parut cel mai usor pariu prins cu cota peste 3 din 2010....pacat ca nu m-am lacomit cand trebuia :bere:[Edited on 21-12-2010 by squeek]
0

Postat 22 December 2010 - 09:10 AM (#143) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5424
  • Inregistrat: 25-May 08

Un interviu cu Radu Voina:http://www.onlinesport.ro/stiri/sporturi/handbal/70608/interviu-|-radu-voina-daca-mai-jucam-de-cateva-ori-cu-suedia-nu-stiu-daca-ne-mai-bat.htm
0

Postat 22 December 2010 - 11:26 AM (#144) Useril este offline   dan_-ddc 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 913
  • Inregistrat: 31-October 06

Citeaza

Originally posted by squeek oare cum era daca scoteam Marea Britanie inafara top10 la Olimpiada din 2000 de la Sidney? http://en.wikipedia....ics_medal_table .....ce scandal a fost atunci! oare cat avea cota Rusia cu noi la pauza/final daca la final avea Rusia peste 3 ? mi s-a parut cel mai usor pariu prins cu cota peste 3 din 2010....pacat ca nu m-am lacomit cand trebuia :)[Edited on 21-12-2010 by squeek]
Cand a avut Rusia cota de 3.00 ?In ziu meciului era Sub 1.90 si cu o zi inainte era undeva in jur de 2.00.Poate gresesc eu
0

Postat 22 December 2010 - 12:14 PM (#145) Useril este offline   lucciano 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1315
  • Inregistrat: 16-July 04

in sfirsit , iata ca mai vb cineva si de mizeria in care se zbate sportul nostru. din acest interviu , poate, realizeaza si cei care contestau rez nationalei feminine la recntul european, din aceste explicatii putem vedea cu cine ne batem noi, cu ce infrastructuri..etce usor sa dai cu pixul pe o hirtie sau sa dai cu teoria pe un blog, mult mai greu e sa aduci solutii, idei..etcsi cum ii sta bine romanului, iata cum s-a umflat in pene primarul bacaului.o sa ne arate el noua ce sala de 7 mii locuri v ridica la bacau?!frate, politician penibil, de sala din asta are nevoie bacaul?!fa dracului o sala de 3 mii de locuri la standarde moderne si ajunge.bacauanii iti vor multumi ani de zile dupa ceea. vei fi rege si un exemplu pt sportul romanesc.
0

Postat 22 December 2010 - 12:21 PM (#146) Useril este offline   lucciano 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

rusia nu a avut cota 3 niciodata cu noi.cel putin la casele cunoscute.
0

Postat 22 December 2010 - 01:13 PM (#147) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5424
  • Inregistrat: 25-May 08

Nu mai stiu, dar primarul Bacului nu e cumva ala care a avut echipa FC Bacau de fotbal ? Tatal lui \"Dorulet\" Sechelariu ? Ala e un gunoi.
0

Postat 22 December 2010 - 01:46 PM (#148) Useril este offline   lucciano 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

in interviu se vorbeste de stavarache. el e primar la bacau, romeo stavarache.
0

Postat 27 December 2010 - 10:42 PM (#149) Userul este online   Cristinel 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1381
  • Inregistrat: 16-May 10

Citeaza

Originally posted by luccianoin sfirsit , iata ca mai vb cineva si de mizeria in care se zbate sportul nostru. din acest interviu , poate, realizeaza si cei care contestau rez nationalei feminine la recntul european, din aceste explicatii putem vedea cu cine ne batem noi, cu ce infrastructuri..etce usor sa dai cu pixul pe o hirtie sau sa dai cu teoria pe un blog, mult mai greu e sa aduci solutii, idei..etcsi cum ii sta bine romanului, iata cum s-a umflat in pene primarul bacaului.o sa ne arate el noua ce sala de 7 mii locuri v ridica la bacau?!frate, politician penibil, de sala din asta are nevoie bacaul?!fa dracului o sala de 3 mii de locuri la standarde moderne si ajunge.bacauanii iti vor multumi ani de zile dupa ceea. vei fi rege si un exemplu pt sportul romanesc.
Salut!Eu sunt din Bacau! Sa stii ca Stavarache(primarul Bacaului) a facut multe in acest oras care pot spune ca e minunat!Iti pot da exemple daca vrei!Succes si esti unul carui ii citesc posturile cu mare interes!:bun:
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
0

Arata acest topic

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba