ovidiu-rizescu-antrenorul-din-spatele-unui-succes-unic-dar-nestiut-in-romania Doar atat: Romania... o tara care nu le-a oferit mai nimic[Edited on 21-12-2010 by Razvi]
|
|
Campionatul European de handbal feminin
Postat 21 December 2010 - 03:08 AM (#141)
... football is a globalized multinational business, with tentacles and intrests that stretched far beyond the border of the nation state, and there is no turning back.
Postat 21 December 2010 - 10:55 AM (#142)
oare cum era daca scoteam Marea Britanie inafara top10 la Olimpiada din 2000 de la Sidney? http://en.wikipedia....ics_medal_table .....ce scandal a fost atunci! oare cat avea cota Rusia cu noi la pauza/final daca la final avea Rusia peste 3 ? mi s-a parut cel mai usor pariu prins cu cota peste 3 din 2010....pacat ca nu m-am lacomit cand trebuia :bere:[Edited on 21-12-2010 by squeek]
Postat 22 December 2010 - 09:10 AM (#143)
Un interviu cu Radu Voina:http://www.onlinesport.ro/stiri/sporturi/handbal/70608/interviu-|-radu-voina-daca-mai-jucam-de-cateva-ori-cu-suedia-nu-stiu-daca-ne-mai-bat.htm
Postat 22 December 2010 - 11:26 AM (#144)
Citeaza
Originally posted by squeek oare cum era daca scoteam Marea Britanie inafara top10 la Olimpiada din 2000 de la Sidney? http://en.wikipedia....ics_medal_table .....ce scandal a fost atunci! oare cat avea cota Rusia cu noi la pauza/final daca la final avea Rusia peste 3 ? mi s-a parut cel mai usor pariu prins cu cota peste 3 din 2010....pacat ca nu m-am lacomit cand trebuia :)[Edited on 21-12-2010 by squeek]
Postat 22 December 2010 - 12:14 PM (#145)
in sfirsit , iata ca mai vb cineva si de mizeria in care se zbate sportul nostru. din acest interviu , poate, realizeaza si cei care contestau rez nationalei feminine la recntul european, din aceste explicatii putem vedea cu cine ne batem noi, cu ce infrastructuri..etce usor sa dai cu pixul pe o hirtie sau sa dai cu teoria pe un blog, mult mai greu e sa aduci solutii, idei..etcsi cum ii sta bine romanului, iata cum s-a umflat in pene primarul bacaului.o sa ne arate el noua ce sala de 7 mii locuri v ridica la bacau?!frate, politician penibil, de sala din asta are nevoie bacaul?!fa dracului o sala de 3 mii de locuri la standarde moderne si ajunge.bacauanii iti vor multumi ani de zile dupa ceea. vei fi rege si un exemplu pt sportul romanesc.
Postat 22 December 2010 - 12:21 PM (#146)
rusia nu a avut cota 3 niciodata cu noi.cel putin la casele cunoscute.
Postat 22 December 2010 - 01:13 PM (#147)
Nu mai stiu, dar primarul Bacului nu e cumva ala care a avut echipa FC Bacau de fotbal ? Tatal lui \"Dorulet\" Sechelariu ? Ala e un gunoi.
Postat 22 December 2010 - 01:46 PM (#148)
in interviu se vorbeste de stavarache. el e primar la bacau, romeo stavarache.
Postat 27 December 2010 - 10:42 PM (#149)
Citeaza
Originally posted by luccianoin sfirsit , iata ca mai vb cineva si de mizeria in care se zbate sportul nostru. din acest interviu , poate, realizeaza si cei care contestau rez nationalei feminine la recntul european, din aceste explicatii putem vedea cu cine ne batem noi, cu ce infrastructuri..etce usor sa dai cu pixul pe o hirtie sau sa dai cu teoria pe un blog, mult mai greu e sa aduci solutii, idei..etcsi cum ii sta bine romanului, iata cum s-a umflat in pene primarul bacaului.o sa ne arate el noua ce sala de 7 mii locuri v ridica la bacau?!frate, politician penibil, de sala din asta are nevoie bacaul?!fa dracului o sala de 3 mii de locuri la standarde moderne si ajunge.bacauanii iti vor multumi ani de zile dupa ceea. vei fi rege si un exemplu pt sportul romanesc.
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor