Pariurile au fost si sunt o mare pasiune pentru mine, dar nu tot timpul am banii necesari pentru a paria tot ce as dori.De aceea am cautat un site la care sa pot paria, fara bani, dar sa am posibilitatea de a castiga bani.Pana acum am castigat ceva bani la ei, primind deja doua plati, in contul de Moneybookers.Iata si dovezile: plata 1 si plata 2Pentru cei ce vor sa si faca cont: http://bit.ly/dcGqO0
|
|
Pariuri fara bani, pe bani
Postat 09 December 2010 - 12:34 AM (#4)
si cum joc la ei ? ce trebuie sa fac? mi-am facut cont aseara
Postat 09 December 2010 - 04:05 PM (#5)
te rog, explica-mi si mie cum se castiga la Tipster Prizes - Football Leagues?
Postat 09 December 2010 - 07:10 PM (#7)
Se pare ca nu le prea aveti cu limba engleza?Am sa incerc sa va dau cateva indicatii.La inceputul fiecarei luni primiti 1000 lire (bani virtuali) si cate 100 in fiecare zi incepand cu data de 2.Cu acest \"buget\" incepeti sa pariati ca la orice casa de pariuri(numai single).Meniul se afla in partea stanga iar marketurile disponibile in liste derulante la fiecare eveniment in parte.Se alcatuiesc clasamente(dupa profit sau LSP) in functie de care la sfarsitul lunii se acorda premii reale.Sper ca v-am luminat un pic.Sunt convins ca, cu timpul, veti deslusi toate aspectele \"jocului\".Bafta !
Postat 09 December 2010 - 11:20 PM (#9)
Da,ma \"joc\" de prin 2007.Si,da,am luat ceva bani.Oricum,dupa ce te loghezi poti gasi toate aceste \"informatii\"(vreau sa spun, despre orice participant,cu conditia sa-i stii username-ul).
Postat 10 December 2010 - 10:12 PM (#12)
Citeaza
Originally posted by cezarSe pare ca nu le prea aveti cu limba engleza?Am sa incerc sa va dau cateva indicatii.La inceputul fiecarei luni primiti 1000 lire (bani virtuali) si cate 100 in fiecare zi incepand cu data de 2.Cu acest \"buget\" incepeti sa pariati ca la orice casa de pariuri(numai single).Meniul se afla in partea stanga iar marketurile disponibile in liste derulante la fiecare eveniment in parte.Se alcatuiesc clasamente(dupa profit sau LSP) in functie de care la sfarsitul lunii se acorda premii reale.Sper ca v-am luminat un pic.Sunt convins ca, cu timpul, veti deslusi toate aspectele \"jocului\".Bafta !
Postat 11 December 2010 - 10:07 AM (#13)
ce inseamna Great Tip Comments? ca vad ca un anume tipster a luat numai din asta 100l si era la inceput, adica a inceput sa joace in mar.2004 si in oct. el castiga 5l pe Great Tip C?
Postat 11 December 2010 - 10:27 AM (#14)
Great Tip Comments = Un comentariu/argumentatie a unei predictii deosebita(valoroasa dpdv al administratorilor siteului).
Postat 11 December 2010 - 01:08 PM (#16)
Betfair 1X2 Profit Position #1 (£10 Free Bet) iar in dreptul ei e ............ 0? ce a catigat? Betfair-ul ii ofera 10 L free direct in contul sau de la aceasta agentie, si totusi de ec multi pariaza pe mai toate competitiile, daca sanse sa ajungi in bani, ai numai daca te axezi pe 1 , 2 ligi? si ca o curiozitate sunt unii inscrisi de prin 2004 si pana in prezent au 5L si altii de prin 2009 inscrisi au 100l si ceva ? cum va explicati asta?
Postat 12 December 2010 - 03:06 AM (#18)
Dc pe mai mult competitii?ca sa castige la \"overall\" unde sunt 20 de premii.Eu unu is aproape de locurile fruntase la nhl,dar is doar 3 premii.ori locurile 2-3 ori nimic,pt ca locul 1 ii deja departe.[Edited on 12-12-2010 by nobets]
Postat 12 December 2010 - 10:22 PM (#19)
stie careva daca dupa fiecare luna, cand toti primesc iar 1000L, se reia de la 0 sau profiturile din luna curenta se reporteaza luna viitoare, ca asa daca ar fi nu mai ajungem deloc la bani?
Postat 13 December 2010 - 12:22 AM (#20)
Se ia de la 0 ,parerea mea,altfel n-ar fi corect,logic.Asteapta si tu o luna si vezi care-i mersul.Eu unul vreau sa iau ceva la nhl sa vad daca-mi da ceva si in cat timp.Momentan is pe 3
- ← Se pot face retrageri pe un card cu inscriptia Electronic Use Only ?
- ORICE ALTE INTREBARI
- Card online →
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor