Se ofera GRATIS 3 EURO primilor 15 membri ai forumului care isi fac un cont la BetClic si cate 2 EURO urmatorilor 30 de membri.Regulament1. Sunt eligibili membrii forumului care NU au inca un cont la http://www.e-pariuri.ro/img/news_betclic.png si isi fac unul folosind linkul de mai jos :http://ww392.smartadserver.com/call/cliccommand/3811933/146427/[timestamp]?2. Sunt acceptati doar cei care au un cont pe e-Pariuri, facut pana la data de 10 decembrie ora 15:00 inclusiv.3. Dupa ce ati facut cont folosind link-ul de mai sus, trimiteti U2U la admin_pariuri cu userul folosit la BetClic.4. Bonusul va fi creditat in contul BetClic dupa ce se va completa lista de 45 de jucatori acceptati.5. Daca se vor descoperi cereri cu conturi multiple pe forum, premiile nu vor fi acordate si membrii in cauza vor fi exclusi de la orice promotii si concursuri organizate de e-Pariuri.------------------http://www.e-pariuri.ro/img/news_betclic.png ofera un bonus de bun venit de 80 RON, fara nici un risc. * depuneti 80 RON si plasati orice pariu de 80 RON, pe orice cota sau eveniment.Se accepta pariurile multiple (mai multe pariuri pe un bilet), insa NU SE ACCEPTA pariurile sistem (ex. 2 din 3, yankee etc.)* daca pariul este necastigator, miza de 80 RON se inapoiaza in contul vostru, nu ati pierdut nimic.* doar primul vostru pariu va fi rambursat.
|
|
Pagina 1 din 1
3 euro sau 2 euro GRATIS la BetClic
Postat 10 December 2010 - 04:09 PM (#2)
Daca aveti neclaritati sau intrebari in legatura cu aceasta promotie, va stau la dispozitie in acest topic.
Postat 10 December 2010 - 04:43 PM (#3)
Deja primesc mesaje in inbox-ul personal.Cititi regulamentul : Trimite-ti U2U la admin_pariuri, acolo se contorizeaza conturile.
Postat 10 December 2010 - 05:16 PM (#4)
Se poate preciza cand s-au inscris 45 de useri?[Edited on 10-12-2010 by nobets]
Postat 10 December 2010 - 05:49 PM (#5)
Sigur, se va anunta intreruperea promotiei, in momentul cand vor fi 45 de solicitari.In acest moment mai sunt disponibile 5 premii de cate 3 EUR si 30 de cate 2 EUR.Daca numarul de solicitanti va fi atins in acest weekend, bonusurile vor intra in conturi luni sau marti.
Postat 10 December 2010 - 08:16 PM (#6)
m-am inscris si am dat su U2u... asteptam sa se stranga..:great: bafta all
Postat 16 December 2010 - 06:00 PM (#10)
Ce se mai aude cu bonusurile alea? nu s-a mai completat lista? :fum:
Postat 18 December 2010 - 06:38 AM (#12)
Citeaza
Originally posted by mariusSigur, se va anunta intreruperea promotiei, in momentul cand vor fi 45 de solicitari.In acest moment mai sunt disponibile 5 premii de cate 3 EUR si 30 de cate 2 EUR.Daca numarul de solicitanti va fi atins in acest weekend, bonusurile vor intra in conturi luni sau marti.
Postat 18 December 2010 - 01:27 PM (#13)
Mai este nevoie de un singur cont pentru a completa si trimite lista.
Postat 20 December 2010 - 02:40 PM (#14)
Nu a revendicat inca nimeni acest ultim bonus de 2 EUR. Mai las deschisa promotia pana la ora 22:00, cand o sa trimit listele indiferent daca se va solicita sau nu acest premiu.
Postat 22 December 2010 - 10:41 AM (#16)
Nu vor fi afisate liste, unii dintre voi poate nu doresc \"vizualizare\". Am strans destul de greu cele 45 de inscrieri, intr-o zi-doua o sa va intre bonusurile in conturi.Promotie inchisa, topic inchis.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor

Acest topic e inchis