Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: verificare adresa moneybookers - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

verificare adresa moneybookers

Postat 15 December 2010 - 05:17 PM (#1) Useril este offline   bbv00bbv 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 15-December 10

Ce pot sa fac ca Moneybookers sa-mi verifice adresa in situatia in care nu am nicio factura de utilitati pe numele meu si cele 2 banci la care am cont (BCR si BANCPOST) nu afiseaza pe extrasul de cont adresa mea ci numai adresa bancii? Am vorbit cu cei de la banca si mi-au spus ca nu au cum sa faca sa apara pe extrasul de cont adresa mea.Eu mi-am verificat deja adresa printr-un cod trimis prin posta de Moneybookers dar am inteles ca pot sa-mi blocheze contul daca nu le trimit si o copie dupa buletin si extras de cont/factura de utilitati cu adresa mea si as vrea sa le trimit eu din proprie initiativa toate documentele inainte sa-mi blocheze contul.[Edited on 15-12-2010 by bbv00bbv][Edited on 15-12-2010 by bbv00bbv][Edited on 15-12-2010 by bbv00bbv]
0

Postat 15 December 2010 - 05:22 PM (#2) Useril este offline   referee92 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 341
  • Inregistrat: 30-March 10

sa le trimiti o factura de utilitati de la domiciliul tau , cu numele parintilor sau pe a cui nume sunt , si le explici ca esti prea tanar sa ai propria locuinta si aceasta este pe numele parintilor , sau cum e mai exat in cazul tau.
0

Postat 15 December 2010 - 06:10 PM (#3) Useril este offline   pescadorul 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 3587
  • Inregistrat: 20-February 05

Probabil ca orice explicatie ar trebui data la telefon caci ala sta de vorba cu tine cu contul tau in fata si face pe loc operatiile. In cazul meu, toate documentele pe care le-am trimis au intrat in vigoare dupa dialogul direct, altfel stateau atarnate de zile bune fara sa le bage nimeni in seama... ma refer in special la procedura de eliberare a cardului Moneybookers care are aceleasi reguli de verificare, CI si factura pentru verificare adresa.Eram in asteptare de vreo luna desi spuneau acolo ca intre 3-7 zile verificarea e gata. Dupa telefon am intrat imediat in urmatoarea faza, eliberarea... cardului... nu din puscarie... :mrg:Daca engleza este o limba neprietenoasa poti cere vorbitor de limba materna dar trebuie sa ai noroc sa fie prin preajma ca altfel iti zic sa revii in ziua de...Nu trebuie sa vorbesti chiar engleza lui Shakespeare William ca sa mearga, niste yes-uri cu cateva no-uri printre ah, oh, ham, aha, ca sa nu fie monoton ba mai bagi si cate un oui ca sa-l impresionezi ca astia nu vorbeste franceza si adressen, facturren, mamica si taticu si esti beton.Telefonul ala de relatii clienti functioneaza ca la Vodafone de exemplu ca si meniu, apesi pe tasta 1 ca sa..., 2 ca sa... asta ca sa alegi limba dupa care iar apesi pe tasta X ca sa intri in legatura cu un operator...La fel cand exista probleme cu casele de pariuri, telefonul este cel mai indicat, poti explica in detaliu natura problemei aparute... asta bineinteles daca ai argumente viabile.
0

Postat 15 December 2010 - 07:39 PM (#4) Useril este offline   bbv00bbv 

• Parior
  • PipPip

Citeaza

Originally posted by pescadorulma refer in special la procedura de eliberare a cardului Moneybookers care are aceleasi reguli de verificare, CI si factura pentru verificare adresa.
La ei pe site scrie ca decat buletinul se cere pt. eliberarea cardului.
0

Postat 16 December 2010 - 10:09 AM (#5) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5424
  • Inregistrat: 25-May 08

Nu e bun telefonul pescadoare. Eu ma emotionez la telefon, mi se pune un nod in gat, nu sint in stare sa leg 2 cuvinte. Prin mail temai gandesti cum sa formulezi, ce sa spui, etc. La telefon te ia ca din oala.
0

Postat 16 December 2010 - 05:18 PM (#6) Useril este offline   pescadorul 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 3587
  • Inregistrat: 20-February 05

Cate noduri sau noade... in gat se pot pune unui om in timp ce declama: V-am trimis o scanare a cartii de identitate si o factura de telefon, de ce sunt inca in asteptare de 3 luni de zile... sa moara mama ca va sparg... :fum:
0

Postat 16 December 2010 - 09:32 PM (#7) Useril este offline   ionnu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1814
  • Inregistrat: 30-May 09

Pentru grabirea procesului telefonic recomand calduros utilizarea cliseelor din clasa F words :no:
0

Postat 18 December 2010 - 09:26 PM (#8) Useril este offline   bbv00bbv 

• Parior
  • PipPip

Le-am trimis documentele si deja am primit e-mail de la ei in care mi-au spus ca nu mai e nevoie sa le trimit alte documente daca ca mi-au verificat adresa prin scrisoare:\"We would like to confirm that you have successfully verified your address detail on 27/08/10. Note that this is a one time procedure.Your Moneybookers account is active and fully operational and you are able to use our services at your earliest convenience.\"[Edited on 18-12-2010 by bbv00bbv][Edited on 18-12-2010 by bbv00bbv]
0

Postat 12 December 2011 - 11:04 AM (#9) Useril este offline   ionutd28 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 546
  • Inregistrat: 11-December 06

Vezi postareabbv00bbv, la 18 December 2010 - 09:26 PM, a spus:

Le-am trimis documentele si deja am primit e-mail de la ei in care mi-au spus ca nu mai e nevoie sa le trimit alte documente daca ca mi-au verificat adresa prin scrisoare:\"We would like to confirm that you have successfully verified your address detail on 27/08/10. Note that this is a one time procedure.Your Moneybookers account is active and fully operational and you are able to use our services at your earliest convenience.\"[Edited on 18-12-2010 by bbv00bbv][Edited on 18-12-2010 by bbv00bbv]

Cat timp dureaza pana ajunge scrisoarea de verificare a adresei?
0

Postat 12 December 2011 - 08:57 PM (#10) Useril este offline   PopaAdrian 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 66
  • Inregistrat: 11-January 07

Vezi postareaionutd28, la 12 December 2011 - 11:04 AM, a spus:

Cat timp dureaza pana ajunge scrisoarea de verificare a adresei?

Depinde de Posta Romana sau cine naiba de mai ocupa de asa ceva. Eu, de exemplu, nu am primit scrisoarea niciodata, desi am cerut-o acum vreo 2 ani. Sunt convins ca ei au trimis-o dar pana la mine s-a evaporat.
0

Postat 12 December 2011 - 09:10 PM (#11) Useril este offline   ionutd28 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 546
  • Inregistrat: 11-December 06

Vezi postareaPopaAdrian, la 12 December 2011 - 08:57 PM, a spus:

Depinde de Posta Romana sau cine naiba de mai ocupa de asa ceva. Eu, de exemplu, nu am primit scrisoarea niciodata, desi am cerut-o acum vreo 2 ani. Sunt convins ca ei au trimis-o dar pana la mine s-a evaporat.

Si cu cei de la moneybookers cum ai rezolvat-o. Pe mine nu ma mai lasa sa retrag pana nu verifica si adresa de domiciliu. Cica asa sunt proceduriile. M-au lasat pana acum fara probleme sa retrag si azi au bagat treaba aceasta cu verificarea.
Mi-au trimis un e-mail ca azi au trimis scrisoarea si ca in cateva zile ajunge, dar cum zici si tu, parca vad ca dureaza o vesnicie pana ajunge, mai ales ca am o adresa de la tara.
0

Postat 12 December 2011 - 10:30 PM (#12) Useril este offline   PopaAdrian 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 66
  • Inregistrat: 11-January 07

Vezi postareaionutd28, la 12 December 2011 - 09:10 PM, a spus:

Si cu cei de la moneybookers cum ai rezolvat-o. Pe mine nu ma mai lasa sa retrag pana nu verifica si adresa de domiciliu. Cica asa sunt proceduriile. M-au lasat pana acum fara probleme sa retrag si azi au bagat treaba aceasta cu verificarea.
Mi-au trimis un e-mail ca azi au trimis scrisoarea si ca in cateva zile ajunge, dar cum zici si tu, parca vad ca dureaza o vesnicie pana ajunge, mai ales ca am o adresa de la tara.

Am verificat numai cardul la prima depunere, verificarea cu scrisoarea nu am mai facut-o niciodata. In caz ca nu primesti scrisoarea, alta nu iti mai trimit niciodata. Poate tu esti norocos. Eu vrut si verificarea cu scrisoarea pt a mari limita la moneybookers, dar din pacate nu am reusit. Eu am facut destule retrageri si nu mi-au solicitat verificarea adresei. Oricum nu am cum sa mai rezolv acest lucru.
Bafta multa!
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba