sal,daca poate sa`mi raspunda cineva care a jucat recent la ei si a retrascat e minimum la depunere prin moneybookersin cat timp ajung bani in moneybookers
|
|
Pagina 1 din 1
Putin ajutor
Postat 16 December 2010 - 02:19 PM (#2)
10 EUR depunerea minima prin MB.La retragere banii intra repede in MB, de obicei in urmatoarea ora.
Postat 16 December 2010 - 02:20 PM (#3)
eu am niste bani in cont si vreau sa`i retrag ca sunt prea slabi astia,dupa ce am depus 10 euro pot sa retrag bani mei din cont si acei 10 euro depusi?
Postat 16 December 2010 - 02:33 PM (#4)
Daca ai incasat bonusul la prima depunere, poti solicita retragere numai dupa ce ai rulat bonusul : (depunere + bonus) x 3 pe cote minime de 1.50.
Postat 16 December 2010 - 02:35 PM (#5)
@marius:-nu am depus niciodata-nu vreau sa primesc bonusul-am primit un voucher de 5 euro(am cont in lei)vreau doar sa retrag bani in mb si sa`i bag la alta casa atat
Postat 16 December 2010 - 02:53 PM (#6)
Un voucher se considera bonus. In orice context l-ai castigat sau l-ai primit cadou, el este destinat jocului, nu retragerii.
Postat 16 December 2010 - 02:59 PM (#7)
am intrat acuma pe chat,mi-a explicat aia@marius:acel voucher l`am rulat de 3 ori pe cota 1,5acuma trebuie sa depun minim 10 euro si sa pariez cel putin 3 euro pe orice cota pentru a putea retrage toti banii
- ← Poker Bet-at-home - bonus 1.000 euro instant
- Intrebari si discutii BET-AT-HOME
- CAND POT RETRAGE BANI? →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor