Am placerea de a va invita sa aruncati o privire asupra noii platforme LIVE disponibila pe Offsidebet.ComAceasta noua platforma vine cu un design modern, insotita de o viteza de reactie de o acuratete crescuta, pentru a imbunatati relatiile cu pasionatii pariurilor LIVE.Incercati-va sansa si demonstrati-va voua insasi ca se poate, de la sume mici, ajunge la sume mari, prin utlilizarea acestor tipuri de pariuri.Cu respect, Andrei
|
|
Pagina 1 din 1
Noua platforma LIVE Offsidebet.Com
Postat 20 December 2010 - 04:22 PM (#2)
De asemenea, sper ca in zilele urmatoare sa vin si cu o oferta de Craciun speciala pentru membrii E-Pariuri.Ro asa ca tineti aproape :smile:
Postat 20 December 2010 - 04:42 PM (#3)
E buna platforma, dar ar fi si mai buna cu cateva imbunatatiri.. De exemplu sa puneti de cat timp se disputa meciul, mai multe optiuni de pariat etc.
Postat 20 December 2010 - 04:51 PM (#4)
Le-am trecut pe lista, sper ca in viitorul apropiat sa apara aceste imbunatatiri :smile:
Postat 20 December 2010 - 05:03 PM (#5)
cornere,minute de prelungiri..?!nu cred ca-i mai poate intrece nimeni pe cei de la bet365 cu noua interfata
Postat 20 December 2010 - 05:38 PM (#6)
Am adaugat si aceste 2 aspecte pe lista de asteptare, multumesc ca voi cooperati, spunand plusurile si minusurile :smile:
- ← 2000 euro retrasi in 2 zile, JOS PALARIA !
- Intrebari si discutii Offsidebet
- Totopot la Offsidebet.Com →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor