Sunt curios cati dintre voi ati aplicat Cardu de la Mb , si daca sunteti multumiti de el , sau alte pareri[Edited on 22-12-2010 by referee92]
|
|
Card MB
Postat 22 December 2010 - 03:44 PM (#2)
ar fi ok , daca ati si argumenta parerea , mai ales cei care aveti deja :mrg:
Postat 22 December 2010 - 03:46 PM (#3)
Am acest card de cand s-a lansat, insa nu prea l-am folosit. Am scos o singura data bani de la un bancomat, cursul de schimb fiind rezonabil (precizez ca atat contul MB cat si cardul sunt in USD).In schimb, mi-au respins depunerile pe care le-am incercat la diverse agentii sau camere de poker si nici cumparaturile pe net nu mi-au fost aprobate. Pe un site de shoping din Londra chiar mi-au cerut hartii de la banca emitenta, am incercat sa le explic care-i treaba cu acest card si ca nu am cum sa le trimit copii dupa extrasul de cont, nu au inteles nimic si m-am lasat pagubas.Nu am incercat inca sa platesc cu el in magazine sau restaurante, nu l-am folosit inca in afara tarii.
Postat 22 December 2010 - 03:56 PM (#4)
nu am inteles o chestie au un comision de 2 % cand se face schimbul intre monede Am cont in euro mb , fac cardu in dolari , si vreau sa scot de la bancomat BCR , o sa pierd 4 % ?Am cont in euro mb , fac cardu in euro mb , si vreau sa scot de la bancomat BCR ron , pierd 2% ?Si acel comision 10euro , cand il ia la sfarsitul anului ? la inceput ?Taxa de retragere este de 1.8E indiferent de suma pe care o retragi , asta banuiesc ca asa e.
Postat 22 December 2010 - 04:18 PM (#5)
am cardul in dolari si l-am folosit de multe ori in Romania la POS. merge fara probleme. sunt multumit.
Postat 22 December 2010 - 04:44 PM (#6)
Cel mai rapid instrument de a intra in posesia castigurilor din pariurile \"on line\"... intre10-30 minute si 2-4-6 ore in functie de agentie, beneficul ajunge de la agentia de pariuri in palma posesorului depinzand si de distanta dintre locuinta si primul bancomat... il am in euro si l-am utilizat exclusiv la Bancomat. Probabil ca nu extrage nimeni 4-5 euro odata ca sa considere ca taxa de 1.80 este semnificativa, in rest se mai \"suporta\" schimbul valutar...
Postat 22 December 2010 - 04:45 PM (#7)
eu am contul in EURO la MB si card MBKS deasemeni venit prin posta. Nu l am folosit niciodata. Ieri am vrut sa dpeun cu el la Paddy power, crezand ca mi ia banii din contul de MB prion acel card , dar a dat tranzactie respinsa de banca. Ma intreb daca am procedat corect. Pot plati cu acest card MB la o agentie luandu mi bani din MBKS sau cum se face?
Postat 22 December 2010 - 04:51 PM (#8)
Nu se face, cardul nu trebuie folosit la depuneri la agentiile de pariuri ci exclusiv la extrageri de numerar, cumparaturi, etc... Depuynerile se fac din contul MB direct.
Postat 22 December 2010 - 04:57 PM (#9)
Contul, in cazul detinerii unui card MB apare \"dublu\" adica cat ai in cont si cat ai in card, doua campuri distincte. Normal sumele coincid. In cazul cand depui din cont direct ele se egaleaza imediat dar daca extragi din card exista o perioada mai mare de timp pana suma extrasa dispare si din contul MB, de aceea nu trebuie depasita \"suma de pe card\" in cazul in care contul MB arata mai mult. Inseamna ca nu s-a facut inca operatia de extragere din contul MB si riscati sa iesiti pe minus cand se face reglarea...
Postat 22 December 2010 - 05:11 PM (#10)
Il am si sunt foarte multumit. L-am folosit si sa retrag din bancomat si la cumparaturi. Respectiv la magazinul Auchan. Am cumparat electronice in valoare de aprox 500 RON. Mi se pare un instrumentut util.Eu folosesc la casele de pariuri, camerele de poker, backgammon si chiar Forex doar Moneybookers.In concluzie e bine sa il ai in portofel. Cu cat mai plin cu atat mai bine ! :P
Postat 22 December 2010 - 05:36 PM (#11)
in cazul asta il iau si platesc cumparaturile cu el.. direct cu banii din MB . Bun!
Postat 22 December 2010 - 09:51 PM (#12)
Citeaza
Originally posted by referee92nu am inteles o chestie au un comision de 2 % cand se face schimbul intre monede Am cont in euro mb , fac cardu in dolari , si vreau sa scot de la bancomat BCR , o sa pierd 4 % ?Am cont in euro mb , fac cardu in euro mb , si vreau sa scot de la bancomat BCR ron , pierd 2% ?Si acel comision 10euro , cand il ia la sfarsitul anului ? la inceput ?Taxa de retragere este de 1.8E indiferent de suma pe care o retragi , asta banuiesc ca asa e.
Postat 22 December 2010 - 11:05 PM (#13)
Cardul e in moneda contului. Cardul e doar un plastic atasat contului MB. Clasic, ca si la cardurile normale.
Postat 11 January 2011 - 05:40 PM (#15)
Am card, il folosesc, uneori chiar platesc si facturi cu el, si sunt multumit.@pcsaba se poate comanda direct din contul personal de Moneybookers.
Postat 31 January 2011 - 02:09 PM (#16)
in cat timp ajunge un card mb dupa comanda ? pe site vad ca scrie 14 zile insa sunt curios daca ajunge mai devreme
Postat 15 April 2011 - 10:39 AM (#17)
cardul e in euro si retrag de la un ATM euro, mai pierd la conversie?
bet365, ing, gamebookers, partybets, toti niste zdrente
Postat 15 April 2011 - 03:14 PM (#18)
Citeaza
Originally posted by SpEEdy10in cat timp ajunge un card mb dupa comanda ? pe site vad ca scrie 14 zile insa sunt curios daca ajunge mai devreme
Citeaza
Originally posted by jablonskycardul e in euro si retrag de la un ATM euro, mai pierd la conversie?
Postat 15 April 2011 - 04:52 PM (#19)
E bine atunci pentru cine are nevoie de EUR si vrea sa scape de comisioanele hoate de la banciUn ATM euro am inteles ca ar fi in Baneasa Shopping City.http://www.wall-street.ro/articol/Finante-Banci/97868/Citibank-a-lansat-primul-bancomat-alimentat-cu-euro.html
bet365, ing, gamebookers, partybets, toti niste zdrente
Postat 17 April 2011 - 12:32 AM (#20)
Am scos marti daca nu ma insel de la un ATM BCR. Cursul la BCR era 4,065 la vanzare si 4,165 la cumparare. Am scos banii, m-am dus acasa sa vad cati euro mi-a tras pentru suma respectiva de lei din care am scazut 2 euro acel comision si am facut imparteala. Surpriza, mi-a schimbat la cursul de 4,12.
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor