Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Card MB - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Card MB

Poll: Card MB (15 membri au votat)

Card MB

1. Am sunt multumit (12 voturi [26.09%])

Procentaj din vot: 26.09%

2. Am ,nu`l folosesc aproape deloc (2 voturi [4.35%])

Procentaj din vot: 4.35%

3. Nu am , insa mi se pare interesant (23 voturi [50.00%])

Procentaj din vot: 50.00%

4. Nu ma intereseaza (9 voturi [19.57%])

Procentaj din vot: 19.57%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

Postat 06 July 2011 - 04:19 PM (#21) Userul este online   Cristinel 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1381
  • Inregistrat: 16-May 10

E prima oara cand folosesc Mb si am o intrebare:Daca depun de pe alt card in contul MB are ceva?De exp contul mb e facut pe numele XXX si eu depun in MB cu cardul lui YYY. are ceva?
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
0

Postat 06 July 2011 - 04:44 PM (#22) Useril este offline   Catalinn 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 113
  • Inregistrat: 03-July 08
  • LocationBucuresti

Pai nu cred ca e posibil asa ceva. Ar fi ca si cum ai incerca sa depui la o casa de pariuri cu un card ce nu iti apartine.
0

Postat 09 July 2011 - 03:11 AM (#23) Useril este offline   Julien25 

• Parior Senior
  • Postari: 1451
  • Inregistrat: 08-April 08

Conform specificatiilor Moneybookers foarte clare poti adauga doar propriul card.Alternativ titularul cardului poate sa-si faca un cont Moneybookers dupa care sa-ti transmita banii.
0

Postat 03 September 2011 - 03:34 AM (#24) Useril este offline   crash899 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 04-June 10

Daca am contul MB in lei si cer acel card atasat contului MB , voi mai plati vreun ban la conversia banilor sau voi plati doar aceea taxa de 1.80 euro per tranzactie ? Astept un raspuns si multumesc anticipat.
I came, I saw, I tried.
0

Postat 03 September 2011 - 10:17 AM (#25) Useril este offline   Julien25 

• Parior Senior

Daca faci retragere din contul tau Moneybookers intr-un cont bancar personal de lei, cardul Moneybookers in euro, nu va afecta in niciun fel retragerea.

Daca retragi cu cardul acesta in euro, lei din contul Moneybookers de lei, vei pierde la conversie 1,99%.

Aceasta postare a fost editata de Julien25: 03 September 2011 - 10:20 AM

0

Postat 03 September 2011 - 02:35 PM (#26) Useril este offline   crash899 

• Parior
  • PipPip

Vezi postareaJulien25, la 03 September 2011 - 10:17 AM, a spus:

Daca faci retragere din contul tau Moneybookers intr-un cont bancar personal de lei, cardul Moneybookers in euro, nu va afecta in niciun fel retragerea.

Daca retragi cu cardul acesta in euro, lei din contul Moneybookers de lei, vei pierde la conversie 1,99%.

Eu am contul MB in lei si vreau sa imi fac acel card tot in lei . As vrea sa stiu daca mi se va mai lua alta taxa in afara de cea de 1.80 euro la fiecare tranzactie pe care o fac cu acel card MB la orice ATM din Romania unde voi retrage doar lei .
I came, I saw, I tried.
0

Postat 03 September 2011 - 04:05 PM (#27) Useril este offline   Julien25 

• Parior Senior

Din păcate nu există opțiunea de lei pentru card, chiar și dacă al tău cont Moneybookers e în lei.

Personal nu fac retrageri cu cardul decât rareori, preferând să folosesc cardul la cumpărături. Astfel scap de taxa de retragere, comisionul fiind aproape nesemneficativ, aproximativ 2 lei la 100 lei tranzacționată cu cardul.
0

Postat 03 September 2011 - 04:22 PM (#28) Useril este offline   crash899 

• Parior
  • PipPip

Vezi postareaJulien25, la 03 September 2011 - 04:05 PM, a spus:

Din păcate nu există opțiunea de lei pentru card, chiar și dacă al tău cont Moneybookers e în lei.

Personal nu fac retrageri cu cardul decât rareori, preferând să folosesc cardul la cumpărături. Astfel scap de taxa de retragere, comisionul fiind aproape nesemneficativ, aproximativ 2 lei la 100 lei tranzacționată cu cardul.

Va informam ca cardul Moneybookers este un card legat de balanta contului dvs. Moneybookers. Cardul dvs. Moneybookers reprezinta o modalitate de a accesa fondurile din contul dvs. Moneybookers si nu detine un sold separat.

Cardul este legat direct de fondurile pe care le detineti dumneavoastra in contul Moneybookers, in acelasi mod in care un card de debit este atasat contului dvs. bancar.

Dvs. nu puteti sa cheltuiti sau sa retrageti fonduri mai mari decat cele pe care le detineti in contul dvs. Moneybookers sau decat cele permise de limitele de tranzactionare pentru contul dvs. Moneybookers sau de limitele de tranzactionare ale Cardului dvs. Moneybookers, oricare dintre acestea este mai mica.

Cardul Moneybookers poate fi eliberat doar in cele 4 valute: USD, GBP, EUR, PLN.

Taxa initiala pentru obtinerea Cardului este 10.00 EUR. Taxa anuala este 10.00 EUR. Toate taxele legate de cardul Moneybookers sunt mentionate pe siteul nostru. Logati-va in contul dvs. Moneybookers>>> [Contul meu]>>> 'Cardul Meu MasterCard'>>> apasati un click pe 'Taxe si limite' partea de jos a paginii.

Pentru Moneybookers MasterCard tranzactiile care implica o conversie valutara - 1.99% din schimbul cu ridicata.

Taxa de retragere in numerar cu Cardul Moneybookers este 1.80 EUR.

Comisioanele vor fi deduse din soldul contului dumneavoastra Moneybookers. Comisioanele sunt prezentate in Euro, insa, daca Contul dumneavoastra Moneybookers este exprimat intr-o alta valuta/ cum este si in cazul dvs./, suma aferenta comisioanelor va fi convertita aplicand ratele standard de schimb, disponibile online in sectiunea Taxe a site-ului web.

Va informam ca limitele de tranzactionare ale Cardului dumneavoastra Moneybookers sunt urmatoarele:

- Retrageri de numerar la ATM sau la un ghiseu bancar: 250 EUR pe zi
- Achizitii (tranzactii la puncte de vanzare): 1000 EUR pe zi
I came, I saw, I tried.
0

Postat 03 September 2011 - 04:46 PM (#29) Useril este offline   Julien25 

• Parior Senior

Corect!
Asta spuneam și eu!
0

Postat 14 March 2012 - 11:20 PM (#30) Useril este offline   SpEEdy10 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 23
  • Inregistrat: 05-March 10

As avea nevoie de un mic ajutor din partea voastra . Detin un card Moneybookers moneda fiind euro , vreau sa retrag 1000 euro de pe cont cu ajutorul cardului MB . Daca fac acest lucru mi se va opri din retragere 1.99 la suta din suma totala plus 1.80 euro ?

Aceasta postare a fost editata de SpEEdy10: 14 March 2012 - 11:41 PM

0

Postat 18 April 2012 - 03:49 PM (#31) Useril este offline   vyorel2 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 363
  • Inregistrat: 19-July 09

Vreau sa imi fac si eu card MB insa am o intrebare: Cum ajunge acest card acasa? Vine prin posta direct intr un plic in cutia postala sau vine postasul cu el, sau o recomandata? Eu nu prea stau pe acasa si nu stiu cum pot sa intru in posesia lui.
0

Postat 18 April 2012 - 03:53 PM (#32) Useril este offline   Catalinn 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 113
  • Inregistrat: 03-July 08
  • LocationBucuresti

Vezi postareavyorel2, la 18 April 2012 - 03:49 PM, a spus:

Vreau sa imi fac si eu card MB insa am o intrebare: Cum ajunge acest card acasa? Vine prin posta direct intr un plic in cutia postala sau vine postasul cu el, sau o recomandata? Eu nu prea stau pe acasa si nu stiu cum pot sa intru in posesia lui.

Prin posta , sistemul obisnuit, la cutia postala. Prima data soseste cardul in sine, apoi separat, la cateva zile, codul pin. Cel putin asa a fost in cazul meu.
0

Postat 18 April 2012 - 05:35 PM (#33) Useril este offline   vyorel2 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Ms barosane
0

Postat 21 April 2012 - 03:06 PM (#34) Useril este offline   vyorel2 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Totusi mai am o intrebare: Trebuie sa am bani p cont sa pot sa aplic pentru card?
0

Postat 21 April 2012 - 03:54 PM (#35) Useril este offline   scipio 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 190
  • Inregistrat: 03-February 09

Trebuie sa ai 10 euro in contul mb ca sa poti sa aplici pentru card. Se plateste la emitere card apoi dupa fiecare an de utilizare.
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba