Universitatea Jolidon Cluj - CSM Cetate DevaPick: \"U\" Jolidon -6.5 Miza: 4uBookie: BwinCota: 1.85Inainte de reluarea Ligii Nationale de handbal feminin (9 ianuarie), echipele incep sa joace meciuri amicale pentru a-si reveni la forma necesara acestei intreceri, dupa o pauza de mai bine de o luna. Astfel, in acest moment, au loc 2 turnee amicale (unul la Cluj, unul la Valcea), in care echipele din LN isi masoara fortele.In turneul de la Cluj iau parte echipa gazda, CSM Cetate Deva, HC Zalau si Rulmentul Brasov. Este al doilea meci al zilei pentru ambele echipe, in primul clujencele trecand de Brasov cu 40-28, in timp ce Deva a pierdut (24-26) cu HC Zalau. Desi e o formatie medie, Deva se bazeaza prea mult pe Carmen Cartas, interul de forta al devencelor putand fi stopat de apararea clujeana. Gazdele sunt in forma buna, au 3 jucatoare medaliate cu argint la CE 2010 in teren si au nevoie de rezultate cat mai bune pentru a continua parcursul bun in intrecerea interna, unde se afla pe locul 2. In schimb, devencele se afla pe locul 10 si sunt certe candidate la retrogradare.In meciul oficial disputat in campionat in urma cu doua luni, Clujul s-a impus cu scorul de 34-24. Avand valoare superioara, motivatie mai mare dar si avantajul terenului propriu, cred ca Clujul se poate impune clar aici, dar mentin miza medie intrucat este un turneu amical si e posibil ca echipa clujeana sa nu forteze la parametri maximi in cazul unor nedorite accidentari.
|
|
Handbal - Romania
Postat 28 December 2010 - 03:40 PM (#2)
Care sint cele 3 jucatoare medaliate cu argint ale Clujului ?
Postat 28 December 2010 - 03:47 PM (#4)
Paraschivson, Tivadarson si Birsanson :no:
... football is a globalized multinational business, with tentacles and intrests that stretched far beyond the border of the nation state, and there is no turning back.
Postat 28 December 2010 - 10:38 PM (#7)
Asteptam si pe viitor. Argumentatia mi s-a parut foarte buna, se vede ca te pricepi bine la handbal. La meciul acesta era din start un risc fiind un meci amical.
... football is a globalized multinational business, with tentacles and intrests that stretched far beyond the border of the nation state, and there is no turning back.
Postat 28 December 2010 - 11:53 PM (#9)
Citeaza
Originally posted by Razvi La meciul acesta era din start un risc fiind un meci amical.
Postat 07 January 2011 - 06:05 PM (#10)
Incepe deci LN! :)bwin ofera handicap/total (cel putin momentan) doar pentru meciul Oltchim - Zalau, care e greu de judecat. Oltchimul nu a spulberat niciodata Zalaul, insa handicapul de 10.5 e bine setat.Astept sa vad handicapul pt U Resita (8.50 cota la victorie) cu Braila, deoarece cred ca resitencele nu vor pierde la mai mult de 4-5 goluri, desi le vad in stare sa puna probleme mai mari.Un total interesant ar fi cel de la Deva - CSM Bucuresti, unde ar merge jucat un over, avand in vedere ca defensivele ambelor echipe (Bucurestiul, penultima in clasament cu 278 primite; Deva, tot pe acolo cu 259) sunt relativ slabe. :hatoff:
Postat 07 January 2011 - 08:01 PM (#13)
Acum zic o prostie, dar nu se poate Oltchim sa joace intr-un campionat tare ? Chiar daca e din alta tara. Si AS Monaco e din principatul Monaco si joaca in campionatul francez. Nu e tot aia, dar poate s-ar putea face o derogare. Se irosesc aici.
Postat 07 January 2011 - 09:27 PM (#14)
O sa castige fara probleme tot. Nu prea au unde sa joace, phaenius. Campionat tare mai e in Ungaria, acolo ar fi meciurile cu Gyor si ar mai fi probleme in deplasare la Debrecen si Ferencvaros. In rest, mai nimic. Nu le-ar conveni insa sa mearga acolo, pentru ca ar fi deplasari mari (banii de charter la 2 saptamani sunt prea multi). Oricum, campionate puternice echilibrate nu prea sunt, ramane doar cel din Danemarca.S-a mai facut o liga cu Buducnost, Hypo, Krim si alte echipe ex-iugoslave, insa deja Krim s-a retras fiindca nu au bani sa sustina meciuri pe 3 fronturi (campionat, CL, liga asta). Asta e, totusi e ok asa. :hatoff:@murnish: Galatiul o sa aiba probleme la Craiova, meciul nu e deloc usor (se joaca la Severin). Craiovencele pot pune probleme, cred ca o sa fie un meci strans, iar daca Otelul se impune, n-o sa fie la mai mult de 3 goluri.
Postat 08 January 2011 - 10:29 AM (#15)
baieti, merge luat overul la Oltchim? 57?
Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita!
Postat 08 January 2011 - 11:03 AM (#16)
Mie mi se pare un sport frumos, mai frumos decat fotbalul. Si cu toate astea sint echipe de fotbal cu duiumul si putine de handbal. De ce nu se investeste si in handbal oare ?
Postat 08 January 2011 - 11:49 AM (#17)
Marciano, nu stiu ce sa zic. Zalaul e echipa care pune accent pe aparare, in timp ce Oltchimul cu Kovacs incearca sa faca acelasi lucru. Cu Rimanic sau Voina, Oltchimul chiar reusea sa inscrie peste 35, chiar si 40 de goluri fara probleme. Acum e altceva (32-22 cu Craiova, 34-25 cu Deva, 38-21 cu Braila), insa au avut loc si meciuri cu multe goluri (41-29 cu Tomis, 38-30 cu Cluj). Eu unul chiar nu stiu ce sa zic, mi se pare un total bun avand in vedere ca se joaca cu Zalau. Altfel, as fi ales altceva.@phaenius: Pentru ca oamenii cu bani nu prea au cap. La fotbal ai o cu totul alta deschidere catre presa, suporteri, etc. A incercat Viorel Tudose (fost finantator al Gloriei Buzau) la HCM Buzau si a distrus o echipa (locul 12 acum) care fara bani nu a avut niciodata probleme mari cu retrogradarea. Acum fetele sunt neplatite de vreo 3-4 luni si au existat certuri mari in vestiar.
Postat 08 January 2011 - 04:45 PM (#18)
CSM Cetate Deva - CSM BucurestiPick: Over 57 de goluriCota: 1.85Miza: 8/10Bookmaker: TobetToate cele cinci meciuri din deplasare de pana acum ale CSM-ului bucurestean au totalizat mai mult de 57 de goluri, cea mai mica valoare fiind de 58, in duelul cu Tomis Constanta. Totusi, Tomis avea pe atunci un antrenor care punea accent pe defensiva, astfel ca rezultatul este pe undeva logic. In rest, 62 de goluri la Braila (echipa care rar ajunge acasa la 60 de goluri), 61 la Roman (alta echipa cu defensiva buna), 65 la Baia Mare si 73 la Brasov. Un singur meci din cele noua disputate de bucurestence s-a terminat sub 57 de goluri (27-25 acasa cu Zalau)!Deva nu atinge des aceasta cifra, insa meciurile de pe teren propriu au potential de a produce goluri. Cartas si Toth sunt interii masivi ai echipei, care vor fi opriti foarte greu de defensiva bucuresteana, intrucat elevele lui Margulescu nu au talia necesara de a bloca puternicii interi deveni. Deva a totalizat pana acum 54 de goluri cu Baia Mare, 51 cu Brasovul, 51 cu Tomisul si 65 cu Buzaul. Cred ca CSM Bucuresti va impune ritmul si va lovi pe contraatac o aparare care nu are viteza necesara de a bloca actiunile rapide. Jucatoarele din Capitala trebuie sa invinga pentru a se mentine in lupta pentru locul 2, intrucat Clujul va avea o misiune usoara pe teren propriu cu HCM Buzau.
Postat 14 January 2011 - 02:14 PM (#20)
HC Otelul Galati - Rulmentul BrasovPick: HC Otelul -4.5Cota: 1.85Miza: 4Ambele echipe au moralul ranit dupa rezultatele nesatisfacatoare inregistrate in cursul etapei trecute. Galatiul, care spera la un loc de cupa europeana, a remizat in fata codasei SCM Craiova, la Turnu Severin (28-28), in timp ce Brasovul a pierdut pe teren propriu in fata Romanului (20-22), desi a condus o buna parte din partida. Conform antrenoarei Mariana Tirca, tinerele jucatoare brasovence au fost afectate de aceasta infrangere, care le lasa pe locul 11, la doar doua puncte de locul 13, primul retrogradant.Galatiul se afla pe pozitia a sasea in acest moment, cu 11 puncte si spera sa revina pe drumul cel bun pe teren propriu, acolo unde nu a pierdut inca in acest sezon. Din patru partide disputate in Sala \"Siderurgistul\", galatencele au remizat in doua (18-18 cu Dunarea Braila si 26-26 cu Universitatea Jolidon Cluj) si au castigat cu Zalaul (23-22) si HCM Baia Mare (25-20). Toate aceste echipe sunt mai puternice decat Rulmentul Brasov, formatie care in deplasari nu exceleaza, invingand intr-un singur meci (26-25 la Deva), pentru ca urmatoarele partide sa le piarda categoric (29-39 la Cluj si 24-33 la Zalau). De asemenea, Rulmentul a mai pierdut o partida, la Braila (23-25).Cu o Braniste in mare forma (14 goluri la Turnu Severin), Otelul cred ca poate bate acest handicap, insa miza medie este data de fluctuatiile mari in joc ale echipei galatene, care ar putea ajuta Rulmentul sa revina in joc. Echipa galateana este mai experimentata, are jucatoare mai bune individual si cred ca este o echipa mai bine inchegata decat Brasovul, care inca incearca sa se regaseasca sub bagheta lui Tirca.
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor