Probabil ca n-au crezut ca da Tomisul atatea. Si de-aia m-am si ferit putin si eu, am mers pe handicap, care n-a fost absolut deloc in pericol pe intreg parcursul partidei. Om vedea ce mai e in weekend, desi am vazut ca liniile si handicapurile incep sa fie din ce in ce mai bine setate.
|
|
Handbal - Romania
Postat 11 February 2011 - 12:46 PM (#42)
SCM Craiova - Universitatea Resita (+4.5) 2 @ 1.85 4u tobetResita a obtinut prima victorie din acest sezon chiar in etapa trecuta, 25-19 in fata HCM-ului baimarean. Apele sunt involburate la retrogradare, banatencele luptandu-se cu CSM Cetate Deva si HCM Buzau (ambele cu 6p) pentru a scapa de liga secunda. Cu ambele echipe Resita joaca acasa, astfel ca sansele nu sunt numai teoretice. Craiova e pe locul 11, cu 8p si vine dupa o victorie importanta la Deva. Craiovencele au condus cu 14-9, insa dupa un inceput catastrofal de repriza secunda s-au vazut conduse, scor 16-14, castigand in cele din urma cu 22-21. Pana in acest moment, oltencele lui Bora au 3 victorii (20-19 chiar la Resita, 24-22 acasa cu Zalaul si 22-21 la Deva), niciuna dintre acestea nefiind obtinuta la peste 4 goluri diferenta.Nu vad de ce Craiova ar invinge atat de clar, cu toate ca Resita are o singura victorie pana acum. Chiar daca are un lot superior valoric, Craiova are fluctuatii foarte mari in joc. Vad un meci strans, in care Resita e in stare sa invinga!
Postat 11 February 2011 - 09:15 PM (#43)
Otelul Galati - HCM Buzau (-4) 1 @ 1.85 8u tobetDe la Buzau au plecat pe rand cele mai bune jucatoare, datorita lipsei banilor. Azi Goran si Lipan au fost declarate libere si nu vor juca la Galati. Fetele astea doua sunt aproximativ 15-20 de goluri din echipa plus aportul defensiv. Daca Galatiul nu bate la peste 15 goluri, o sa fie ciudat.
Postat 11 February 2011 - 09:16 PM (#44)
Citeaza
Originally posted by AdriyanosOtelul Galati - HCM Buzau (-4) 1 @ 1.85 8u tobetDe la Buzau au plecat pe rand cele mai bune jucatoare, datorita lipsei banilor. Azi Goran si Lipan au fost declarate libere si nu vor juca la Galati. Fetele astea doua sunt aproximativ 15-20 de goluri din echipa plus aportul defensiv. Daca Galatiul nu bate la peste 15 goluri, o sa fie ciudat.
Postat 11 February 2011 - 09:59 PM (#45)
pentru Champions League ai ceva? scuze ca postez aici la Romania...
Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita!
Postat 12 February 2011 - 02:33 AM (#46)
nu, raman la romania. aici gasesti cote mai bune si partide mai dezechilibrate.
Postat 13 February 2011 - 12:21 PM (#47)
Au jucat si Gasca si Lipan, nu la potential maxim insa.Galati - Buzau 34-22Bilant: +28.6 (8w-3l)
Postat 13 February 2011 - 01:08 PM (#48)
@ HC Zalau - CSM Bucuresti acum fiti cu ochii pe sub . Eu am prins la sub 56.6 un 1.76 la bet365P.S: Scuze ca am intervenit aici dar nu mi se parea relevant in alta parte.O zi buna si plina de noroc .Iesit http://www.e-pariuri.ro/forum/images/smilies/ok.gif[Edited on 13-2-2011 by Ducu16]
Postat 20 February 2011 - 01:18 PM (#50)
Itxako - BuducnostBuducnost -2.5 @ 2.15mi se pare un pont foarte bun...succes celor care il joaca! :spaz:
Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita!
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor