Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Inscrieti-va pe acest site si veti castiga sigur bani lunar fara niciun risc !!! - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Inscrieti-va pe acest site si veti castiga sigur bani lunar fara niciun risc !!!

Postat 31 December 2010 - 05:51 PM (#1) Useril este offline   APOEL 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 138
  • Inregistrat: 19-July 07

Inscrieti-va pe acest site si veti castiga sigur bani lunar fara niciun risc !!!http://www.onbux.com/?r=reconquista98Trebuie sa dati 4 clickuri zilnic in sectiunea \"View Adds\". Pentru asta veti primi 4 centi.Mai departe puteti citi forumul site-ului care e si in lb romana sau puteti adresa intrebari in acest topic!Se poate castiga si 500$ lunar fara niciun risc !!!:(
0

Postat 31 December 2010 - 09:03 PM (#2) Useril este offline   mirceafritz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 284
  • Inregistrat: 28-January 07

tu ai castigat 500? daca da aratane si noua te rog la multi ani
0

Postat 31 December 2010 - 09:37 PM (#3) Useril este offline   APOEL 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Eu m-am inscris pe 29 decembrie.Azi am deja 5$ in cont.Cine doreste asistenta mea poate contacta pe id-ul meu de mess ylin_ylin.Poti castiga diverse sume pe luna in functie de cat esti dispus sa investesti.Cu cat investesti mai mult cu atat vei castiga mai mult.Totusi SE POATE castiga si neinvestind nici macar un cent !Eu investesc maximul admis de site pentru un castig cat mai mare.F IMPORTANT : Desi teoretic o investitie presupune si un anumit grad de risc, investitiile in acest site nu au niciun risc,deci NU AVETI CUM SA PIERDETI VREUN BAN !!!http://www.onbux.com/?r=reconquista98PS:Am vazut ca deja s-au inscris cativa baieti,ii rog sa ma contacteze pe messenger ca sa le explic cat mai in amanunt cum sa inceapa sa faca profit :([Edited on 31-12-2010 by APOEL]
0

Postat 31 December 2010 - 09:53 PM (#4) Useril este offline   APOEL 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Va veti intreba probabil de unde vin atunci banii,ce castig are site-ul. El castiga din banii platiti de diverse alte site-uri care isi fac reclama la el si o platesc tocmai ca sa fie vazuta de noi userii.Alte castiguri sunt din upgradurile pe care unii useri le vor face din dorinta de a castiga mai mult si din alte investitii facute de aceeasi useri tot pt viitoarele lor castiguri.Site-ul http://www.onbux.com/?r=reconquista98 este infiintat in iunie anul acesta si a platit pana acum clientilor cateva milioane de dolari.Are vreo 5 mil de membri si este cotat la Bursa din Londra. F IMPORTANT: Deoarece cei care platesc pt reclama data pe site sunt interesati ca aceasta sa fie vazuta de cat mai multa lume,nu de aceeasi persoana de mai multe ori,este strict interzis de a avea mai mult de un cont de persoana,familie,domiciliu,ip...Nu se admit nici ip-uri cu proxyuri etc (aici nu ma prea pricep,dar ideea e sa intrati pe contul vostru doar de la compul vostru!)
0

Postat 31 December 2010 - 10:12 PM (#5) Useril este offline   fafu1 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1506
  • Inregistrat: 22-January 09

piramide si iar piramide!sau gresesc? :(
"Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata." Einstein "Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit." Buddha
0

Postat 31 December 2010 - 10:44 PM (#6) Useril este offline   APOEL 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Sa stii ca seamana cu ceea ce intuiesti tu,dar nu e asa ceva.Chiar am explicat mai sus de unde isi atrage site-ul fonduri pt a plati userii.Oricum nu costa nimic pe nimeni (nici macar timp,pt ca dureaza 2-3 minute pe zi) sa se inscrie si sa inceapa sa dea 4 clickuri pe zi pe reclame : http://www.onbux.com/?r=reconquista98 Fiecare va analiza mai tarziu daca si cat va dori sa investeasca,dar eu zic ca odata intrat si constientizand exact mersul lucrurilor (e f important sa cititi forumul site-ului,acolo veti gasi absolut toate informatiile necesare, e si in lb romana) iti va placea si \"te vei juca\". Seamana un pic si cu un joc pe calculator in care iti poti cumpara upgrade-uri pt a te intari.Inca doua lucruri pt cei inscrisi:-sa aveti un cont de paypal verificat,iar atasat ,de preferat ,un card mastercard de la brd;-inscrierea nu presupune nicio obligatie,dar daca doriti sa continuati e bine sa puteti avea acces la internet cel putin o data la 24 de ore,deci sa intrati pe site macar 2-3 minute la fiecare 24 de ore de pe compul vostru.PS: pt userul zoly85,am vazut ca te-ai inscris acum de pe acest site,daca ai nevoie de ajutor nu ezita sa ma contactezi sau sa scrii aici in topic.
0

Postat 31 December 2010 - 11:02 PM (#7) Useril este offline   ionelb1 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 24
  • Inregistrat: 27-May 06

Citeaza

Originally posted by fafu1piramide si iar piramide!sau gresesc? :(
Nu cred ca gresesti.Cu mentiunea ca si turistii care se duc la piramide in Egipt o fac o singura data.
0

Postat 01 January 2011 - 02:01 AM (#8) Useril este offline   vyorel2 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 363
  • Inregistrat: 19-July 09

Originally posted by fafu1piramide si iar piramide!sau gresesc? :( nu este sistem piramidal, sistemul piramidal inseamna altceva. Recomand siteul este unul serios, face platile prompt.De asemenea recomand siteul neobux. Formatul este asemanator. Cine vrea sa se inregistreze utilizati linkul: http://www.neobux.com/?r=vyorel2
0

Postat 01 January 2011 - 02:03 AM (#9) Useril este offline   vyorel2 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 363
  • Inregistrat: 19-July 09

aveti intrebari? puteti sa ma contactati, va raspund cu placere.
0

Postat 02 January 2011 - 12:05 AM (#10) Useril este offline   APOEL 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by ionelb1

Citeaza

Originally posted by fafu1piramide si iar piramide!sau gresesc? :bun:
Nu cred ca gresesti.Cu mentiunea ca si turistii care se duc la piramide in Egipt o fac o singura data.
Piramida sau trunchi de con...chiar nu ma intereseaza ce este din moment ce plateste mult mai prompt decat orice casa de pariuri online cunoscuta.Din iunie si pana acum nu exista macar un user din cei 5 milioane care sa se fi plans ca nu a fost platit exact asa cum scrie in terms.Plata se face in paypal INSTANT,fara a fi nevoie de documente scanate si alte prostii de genul asta!!!PS: vyorel,ti-as fi recunoscator daca ai discuta intr-un alt topic despre site-ul tau,mersi.
0

Postat 02 January 2011 - 10:55 AM (#11) Useril este offline   dellualex 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 177
  • Inregistrat: 16-June 10

bai omule da greu faci ceva bani:))dupa trei zile am deabia 0.12 $si dupaia cum scot?cand ajung la 10$ sa zicem?
0

Postat 02 January 2011 - 03:21 PM (#12) Useril este offline   APOEL 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by dellualexbai omule da greu faci ceva bani:))dupa trei zile am deabia 0.12 $si dupaia cum scot?cand ajung la 10$ sa zicem?
esti inscris dupa linkul meu?
0

Postat 02 January 2011 - 05:34 PM (#13) Useril este offline   APOEL 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Banii se pot scoate instant atunci cand ajungeti la suma minima de 2$.Fara buletin,pasaport sau alte documente de verificare.Trebuie sa aveti un cont Paypal verificat si ii puteti scoate in acest cont de paypal,iar mai apoi pe card.Folositi cardul mastercard de la brd,merge sigur cu el.Dupa ce va inscrieti folosind acest link:http://www.onbux.com/?r=reconquista98Pt incepatori ar fi de real folos sa citeasca un tutorial in lb romana:http://www.onbux.com/forum/topic?frmid=22&tpcid=16878.[Edited on 2-1-2011 by APOEL]
0

Postat 05 January 2011 - 01:05 AM (#14) Useril este offline   APOEL 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Dupa cum spuneam banii se pot scoate atunci cand ai in cont minimum 2$.Am retras aceasta suma mai mult de control pt a va edifica si voi,deoarece eu momentan voi reinvesti tot castigul acumulat:smile:Banii mi-au ajuns fara probleme instant in contul meu de paypal !!!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: onbux.JPG

0

Postat 06 January 2011 - 11:29 PM (#15) Useril este offline   APOEL 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Astazi am ajuns la 200 refferali,adica la persoane inscrise de pe linkul meu ,care dau clickuri si castiga bani pe site!:hello!:
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba