bob, la 30 April 2012 - 07:47 AM, a spus:
Cea mai mare tragedie ar fi sa ajungi la cota aia dupa 40 de ani si apoi sa faci infarct si sa ramana banii blocati in cont la betfair din cauza ca nimeni nu mai cunoaste din familie userul si parola.
Dar nu te sperie gandul ca o sa ajungi si peste 30 de ani sa stai in fata calculatorului cu toiagul langa tine, tot incercand sa jungi macar la 100 euro?
Peste 20 de ani o sa intre pustii pe forumul asta si o sa se intrebe toti mirati:"cine e ba ala de are topicul din 2007 si tot o arde cu niste cote 1,0001?"
Raspunsul o sa fie urmatorul:"lasati-l ba in pace pe tataie ca e dus cu pluta si a ajuns la venerabila varsta de 90 de ani si inca nu se poate lasa de pariuri si trebuie sa-si ia doza zilnica de cota 1.001"
Tu chiar vrei sa demonstrezi tuturor celor ce-mi citesc topicul(nu stiu cati sunt sau de ce imi acceseaza topicul si nici nu ma intereseaza) ca esti mai bolnav decat mine? De fapt esti cu mult mai bolnav, plus ca gandesti precum un copil de 12 ani.
Ca sa vezi ca am mult mai multa minte decat crezi tu ca am si mult mai multa decat ai tu, o sa fac un topic special unde am sa-i rog pe toti membrii forumului sa voteze daca vor sa mai continui jurnalul sau nu.
In alta ordine de idei mi-ar placea sa te vad si pe tine tinand un jurnal 5 ani de zile(indiferent de strategia adoptata si de rezultatele obtinute) si nu numai pe tine, ci si pe membrii acestui forum care m-au luat la misto de-a lungul timpului.
Daca voturile contra vor fi mai multe decat cele pro eu ma retrag de pe forum fara nicio suparare. Ar trebui ca lumea sa se gandeasca ca eu fac poze si postez pariurile in timp real(mai putin ultimele 3 pariuri), ceea ce inseamna o munca in plus. Daca n-as mai posta pe forum pentru mine n-ar fi o tragedie. :)
Astept voturile voastre in topicul despre care v-am spus mai sus.
Numai bine! :hatoff: