Citeaza
Originally posted by fafu1de ce nu joci doar live?
Nu cred ca asta este problema ... cand iti merge prost sansele sa prinzi 10-15 cote de cel putin 1.05 este greu ... am avut meciuri care au iesit foarte usor, dar si meciuri care mi-au iesit pe final ... sunt de parere ca trebuie sa existe un echilibru si din acest punct de vedere ...Astazi am jucat foarte prost acest ultim meci ... trebuia sa ma fi gandit la faptul ca Qatar este echipa gazda, iar China n-a aratat mai nimic in meciul cu Kuweit unde doar acel cartonas rosu le-a adus chinezilor cele 3 puncte ...Anul trecut de pe 10 pana pe 29 decembrie am reusit sa fac 12 E din 0.78 E pierzand pe meciul Liverpool - Wolves 1x(Wolves avand o linie de clasament in deplasare ceva de genul 0 1 8 ) ca pe 1 ianuarie sa faca 2/1 cu Bolton ... lucru asemanator s-a intamplat si la meciul Lazio-Lecce(unde am jucat lay 0-1 si cand am vazut 0-1 la pauza mi-am spus ca este Liverpool-Wolves 2 deoarece si Lecce avea aceeasi linie de clasament ca si Wolves) care nu s-a terminat 0-1, ci 1-2 ... rezultatele astea ma cam scarbesc in ultima vreme si imi taie din elan ...Sunt tare curios cand voi pierde si in celalalt jurnal unde imi propun din acest moment sa joc in mare parte numai cote de minim LAY 50 ...PS : Am vazut ce incerci tu sa faci ... bogdanescu are dreptate in ceea ce spune ... chiar daca tu nu esti obligat sa joci in fiecare zi cu toate bancile cam asta faci :no: ... de exemplu meciul Villarreal-Sevilla se poate termina foarte usor over 4,5 ... parerea mea