Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Probleme BETCLIC - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Probleme BETCLIC

Postat 11 January 2011 - 01:37 PM (#1) Userul este online   Cristinel 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1381
  • Inregistrat: 16-May 10

Salut!Uitasem parola la userul de pe betclic si am pus parola de vreo 3 ori gresit si mi-au blocat contul! Le-am trimis mail si mi-au zis sa le trimit copie dupa buletin si card..le-am trimis si primesc mereu de la ei acelasi lucru: Sa le trimit copia de buletin scanata si card-ul scanat!Ori sunt idioti ori incompetenti!A mai avut cineva problema mea!?
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
0

Postat 11 January 2011 - 01:54 PM (#2) Useril este offline   Fabulous 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1831
  • Inregistrat: 30-January 08

Baga un reply la mail cu copiile respective.Probabil au pierdut mailul.Eu atasasem in cont copiile si ei tot mi le cereau pe mail.....
0

Postat 11 January 2011 - 03:21 PM (#3) Useril este offline   draganmanager 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 68
  • Inregistrat: 07-March 10

exact aceiasi problema le am retrimis de 3 ori si am bagat reply si tot mi-au cerut sa le mai trimit odata raspunsuri dupa 5-6 ore .
0

Postat 11 January 2011 - 04:52 PM (#4) Useril este offline   cr2krl9 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1315
  • Inregistrat: 30-August 09
  • LocationNY

Asa am patit si eu am uitat parola si mi-au blocat contul . Eu am trimis doar copie dupa Id pentru ca nu folosesc cardul ca sa depun la casele de pariuri. Le-am trimis copia , nici un raspuns , dupa cateva zile le-am trimis iar si pana la urma l-au deblocat.
Imagine postata
0

Postat 11 January 2011 - 05:11 PM (#5) Useril este offline   zaharel 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 297
  • Inregistrat: 10-May 09

eu am patit la fel am uitat parola mi-au blocat contul le-am trimis documente, mi-au deblocat contul apoi am incercat sa ma loghez si iar mi-au blocat contul iar le-am trims documente si au zis sa deschid alt cont pe alta adresa de mail cu al user pentru ca acel cont este blocat din motive de sigurantaPROBLEMA VINE PENTRU CA AU CERUT O LITERA cu CARETERE MARI LA PAROLA, eu folosesc 3-4 parole la siturile de pariuri am incercat toate cele 4 si apoi mi-am adus aminte ca au cerut Litera mare in parola, acum mi-am amintit parola pe care o am pe betclic insa nu mai vor sa deschida contul iar altul nici batut nu mai fac cel mai fain e ca s-au oferit sa imi dea banii din cont 2 Euro oferiti de promotia e pariuri insa nu se merita oseteneala pentru ei sa ma duc la banca sa iau un extras de cont, sa-l scanez si sa-l trimit la domniile lornesimtiti acum ca stiu parola nu pot avea acces la cont
0

Postat 12 January 2011 - 10:18 AM (#6) Userul este online   Cristinel 

• Parior Senior

Le-am trimis iar..nici o rezolvare..acelasi mail stupid..sa le trimit copia dupa...vai mama lor..site de 2 lei..:twak_125::ciao:NU RECOMAND BETCLIC!!![Edited on 12-1-2011 by Cristinel]
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
0

Postat 12 January 2011 - 04:20 PM (#7) Useril este offline   pescadorul 

• Parior Senior
  • Postari: 3587
  • Inregistrat: 20-February 05

Probabil ca trebuie sa-l suni pe Dan Petrescu, nu el te invita sa joci pe acel site minune?... :mrg:In general cand vine un mail cu eventuale probleme ar trebui sa existe acolo si un telefon unde raspunde un vorbitor de limba respectiva. E cea mai prompta si sigura cale de a rezolva o problema.
0

Postat 12 January 2011 - 06:19 PM (#8) Userul este online   Cristinel 

• Parior Senior

Sunt in vacanta baietii...:hello!:
0

Postat 16 January 2011 - 02:33 AM (#9) Useril este offline   noidoi 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 16-January 11

am si eu o intrebare a mai scos cineva o suna mai mare de bani de la betclic? vreau sa retrag o suma de banii si vreau sa va intreb daca s-ar putea sa am probleme. Daca-mi trimit sau nu/ castigati la ruleta. Daca ma poate ajuta cineva...
0

Postat 16 January 2011 - 12:27 PM (#10) Userul este online   Cristinel 

• Parior Senior

Sper sa poti scoate..dar la ce nesimtiti sunt ..parerea mea e sa scoti si sa joci la alta casa..eu astept de o saptamana raspuns la un mail de 2 lei si nu au raspuns nici acum..probabil is prea comozi cand vine vorba de scos bani!REPET: BEtclic sunt neseriosi!
0

Postat 16 January 2011 - 03:12 PM (#11) Useril este offline   ionnu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1814
  • Inregistrat: 30-May 09

Eu am scos. Si nu doar odata. S-au comportat excelent. Au fost foarte prompti cu platile.
0

Postat 16 January 2011 - 04:13 PM (#12) Useril este offline   noidoi 

• Parior
  • PipPip

eu ar trebui sa scot vreo 160 de milioane lei vechii deci nu ar fi probleme....?
0

Postat 16 January 2011 - 07:45 PM (#13) Useril este offline   andmal 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1679
  • Inregistrat: 12-April 06

daca i ai facut corect de ce sa nu ti i dea! sa inteleg ca ai castigat la ruleta.. sa ai acte pregatite, id , factura, card, poza profil mbks , extras ...
0

Postat 17 January 2011 - 02:21 AM (#14) Useril este offline   noidoi 

• Parior
  • PipPip

sa speram ca mi da... app profil mbks ? la ce se refera?
0

Postat 17 January 2011 - 05:06 PM (#15) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

Cunosc persoane (inclusiv de pe acest forum), care au retras de la Betclic sume importante, fara probleme.Cristinel, dar si altii care intampinati greutati la Betclic, trimiteti-mi userul pe U2U, sa mai interesez care e problema.Reprezentantul agentiei in Romania (cu care tin legatura) este o persoana serioasa, cu care am colaborat si in trecut pe alte proiecte si care m-a asigurat ca nu sunt probleme cu retragerile la Betclic.
0

Postat 17 January 2011 - 05:24 PM (#16) Useril este offline   zaharel 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 297
  • Inregistrat: 10-May 09

daca zici ca sunt ok, si poti sa tratezi cu ei, sugereaza-le sa imi deblocheze si mie contul pentru ca acum stiu parola, ( eu nu am stiut ca au cerut litera mare in parola ) mi-am amintit numai cand mi-a zis sa imi fac alt cont, daca se poate sa imi deblocheze si mie contul cei de la betclic mai ales ca le-am trimis CARD si Buletin si le mai trimit si ce vor ei si pe mama daca e nevoie numai sa imi deblocheze contu
0

Postat 17 January 2011 - 09:43 PM (#17) Useril este offline   noidoi 

• Parior
  • PipPip

Multumesc mult, o sa tin cont de asta Marius. Sper sa nu je ajunga acolo.
0

Postat 18 February 2011 - 01:42 PM (#18) Useril este offline   gamer 

• Parior
  • PipPip
  • Inregistrat: 18-February 11

Salut! In mod normal in cat timp se proceseaza o retragere la BETCLIC?
0

Postat 18 February 2011 - 03:15 PM (#19) Useril este offline   SensManson 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 333
  • Inregistrat: 31-March 09

Salut! Depinde de mai multi factori. In primul rand trebuie sa le fi trimis o copie a actului de identitate care sa fie validata de ei. Asta ar putea sa dureze vreo 24 de ore in caz ca nu ai facut-o mai demult. Strict din momentul in care esti cu toate in regula si ceri o retragere, banii vin in aproximativ doua zile lucratoare pe card si chiar in numai 2 minute (am patit-o eu recent) in moneybookers. Bine, legat de moneybookers, acela a fost un caz fericit, caci in mod normal vin banii cam in 2-3 ore, sau ceva de genul asta.
0

Postat 18 February 2011 - 03:31 PM (#20) Useril este offline   gamer 

• Parior
  • PipPip
  • Inregistrat: 18-February 11

Folosesc moneybookers si astept de 3 zile sa imi intre banii in cont...Tocmai ce le\'am dat un mail si mi\'au zis ca in maxim 24h o sa am banii in cont...este prima retragere care o fac pe betclic si poate din cauza asta ,stiu eu , este aceasta intarziere.
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba