CRESTE FANTASTIC COTA SERBIEI VS ROMANIADIMINEATA ERA 1.45 ACUM E 1.63 LA BF !!!
|
|
CM de handbal masculin Suedia 2011
Postat 20 January 2011 - 01:46 PM (#42)
Selectionata masculina de handbal a Romaniei a aratat lipsuri suficiente incat sa nu poate spera la mai mult decat valoarea sa, simpla prezenta de forma la competitia mondiala, cel mai elocvent lucru in acest sens fiind meciul catastrofal pierdut in fata nationalei Algeriei, cand dupa ce Romania a condus la 5 goluri diferenta, a trebuit sa se considere invinsa de o echipa de rang secund dupa ce in intreaga repriza secunda a inscris fix 4 goluri. La fel de lamentabil s-a comportat si cu mai bine cotatele Croatia si Danemarca, pe amandoua conducandu-le in prima repriza, insa finalul a fost cert in defavoarea romanilor. Adversara tricolorilor de astazi este ambtioasa selectioana a Serbiei care nu a facut rabat in a se intrebuinta in disputa de orgoliu cu Croatia cu care a remizat spre suprinderea tuturor confirmand ca merita pe deplin sa acceada in urmatoarea faza a competitiei, chiar daca a pierdut cu Danemarca. Privind la valoarea si ambitia celor doua combatante de astazi, Serbia are avantajele necesare pentru a castiga la pas aceasta partida, victoria din urma cu 5 ani din preliminarile europene, atunci cand Serbia castiga fara drept de apel in fata Romaniei, se poate repeta si in acest meci.Serbia - Romania 1 (-1,5) @1,85 Bwin
Postat 20 January 2011 - 01:52 PM (#43)
am asa un feeling c-o sa fie egal Serbia-Romania diseara ...pe langa multe calitati sarbii au si talentul de a-si da singuri in cap ...[Edited on 20-1-2011 by bogdanescu]
Am mult curaj, dar mi-e frica sa-l folosesc
Postat 20 January 2011 - 02:37 PM (#44)
Romania cred ca poate produce supriza astazi. Sarbii nu au nimic de castigat de pe urma acestui meci pentru ca va merge in faza urmatoare cu punctele din meciurile cu DEN si CRO. Romania in opinia mea nu a facut un mondial atat de slab tinand cont de valoarea echipei. A jucat foarte bine cu Croatia si cu Danemarca s-a luptat de la egal la egal o repriza apoi conditia fizica precara si-a pus amprenta asupra jocului. Infrangerea cu Algeria nu este chiar atat de catastrofala daca tinem cont ca si maghrebienii si in meciu cu Serbia au avut avantaj de un gol cu 3 minute inainte de finalul meciului iar plavii cu jucatori mai bine cotati ca ai nostri s-au chinuit teribil. De aceea cred ca Romania poate castiga astazi.
Postat 20 January 2011 - 02:42 PM (#45)
Citeaza
Originally posted by KwangjuRomania cred ca poate produce supriza astazi. Sarbii nu au nimic de castigat de pe urma acestui meci pentru ca va merge in faza urmatoare cu punctele din meciurile cu DEN si CRO. Romania in opinia mea nu a facut un mondial atat de slab tinand cont de valoarea echipei. A jucat foarte bine cu Croatia si cu Danemarca s-a luptat de la egal la egal o repriza apoi conditia fizica precara si-a pus amprenta asupra jocului. Infrangerea cu Algeria nu este chiar atat de catastrofala daca tinem cont ca si maghrebienii si in meciu cu Serbia au avut avantaj de un gol cu 3 minute inainte de finalul meciului iar plavii cu jucatori mai bine cotati ca ai nostri s-au chinuit teribil. De aceea cred ca Romania poate castiga astazi.
Postat 20 January 2011 - 04:03 PM (#46)
Dupa valoare si dupa jocul prestat la acest mondial Serbia nu prea are cum sa piarda in fata unei echipe lamentabile si labile psihic, cu comportament tipic balcanic (aplomb urmat de decadere pe toate planurile).Evident sarbii nu au o miza speciala, dar nici romanii nu au una iar sarbii in general au un temperament in care nu se lasa batuti cu una cu doua in asemenea conjunctura cum de exemplu se intampla frecvent la romani.Prin urmare teoria voastra, desi logica, nu cred ca va avea sustinere la jocul prost per general practicat de romani.[Edited on 20.1.2011 by Julien25]
Postat 20 January 2011 - 04:22 PM (#47)
Citeaza
Originally posted by Julien25Dupa valoare si dupa jocul prestat la acest mondial Serbia nu prea are cum sa piarda in fata unei echipe lamentabile si labile psihic, cu comportament tipic balcanic (aplomb urmat de decadere pe toate planurile).Evident sarbii nu au o miza speciala, dar nici romanii nu au una iar sarbii in general au un temperament in care nu se lasa batuti cu una cu doua in asemenea conjunctura cum de exemplu se intampla frecvent la romani.Prin urmare teoria voastra, desi logica, nu cred ca va avea sustinere la jocul prost per general practicat de romani.[Edited on 20.1.2011 by Julien25]
Postat 20 January 2011 - 04:33 PM (#49)
Citeaza
Originally posted by Fleacabogdancate echipe se califica mai departe din grupe 3?
Postat 21 January 2011 - 01:15 AM (#50)
[quotePrin urmare teoria voastra, desi logica, nu cred ca va avea sustinere la jocul prost per general practicat de romani.[/quote]uite ca avu ceva logica ... :o :great:
Postat 21 January 2011 - 10:18 AM (#51)
Vad ca la Pinnacle s-au afisat handicapurile pentru partidele de maine. Romania -2,5 contra Slovaciei. Nu prea inteleg de ce suntem favoriti, ma asteptam sa fie chiar invers. Sanse mari sa pierdem contra Slovaciei care nu e o echipa rea deloc.
... football is a globalized multinational business, with tentacles and intrests that stretched far beyond the border of the nation state, and there is no turning back.
Postat 21 January 2011 - 10:43 AM (#52)
Citeaza
Originally posted by Razvi Vad ca la Pinnacle s-au afisat handicapurile pentru partidele de maine. Romania -2,5 contra Slovaciei. Nu prea inteleg de ce suntem favoriti, ma asteptam sa fie chiar invers. Sanse mari sa pierdem contra Slovaciei care nu e o echipa rea deloc.
Postat 28 January 2011 - 11:31 AM (#53)
Ungaria vs Polonia 28.01.2011, 17:00Meci pentru locurile 7-8Pariu: UNDER 56 @1.80 Bet365 - 4/10Bafta!
Postat 28 January 2011 - 11:51 AM (#54)
Citeaza
Originally posted by RheeaUngaria vs Polonia 28.01.2011, 17:00Meci pentru locurile 7-8Pariu: UNDER 56 @1.80 Bet365 - 4/10Bafta!
Postat 28 January 2011 - 11:59 AM (#55)
Citeaza
Originally posted by bogdanescuhmmm ... la meciurile astea nu se mai une asa de mult accent pe aparare, nu mai e incrancenarea din meciurile cu miza, eu unul n-as pune under la un asemenea meci ...dar, never know ...
Citeaza
Originally posted by RheeaUngaria vs Polonia 28.01.2011, 17:00Meci pentru locurile 7-8Pariu: UNDER 56 @1.80 Bet365 - 4/10Bafta!
Postat 28 January 2011 - 01:19 PM (#56)
Citeaza
Originally posted by RheeaMiza e calificarea la JO de anul viitor. Echipa de pe locul 7 participa la turneul preolimpic. (http://www.handball2...y-olympic-games)Bafta![Edited on 28-1-2011 by Rheea]
Citeaza
Originally posted by bogdanescuhmmm ... la meciurile astea nu se mai une asa de mult accent pe aparare, nu mai e incrancenarea din meciurile cu miza, eu unul n-as pune under la un asemenea meci ...dar, never know ...
Citeaza
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor