Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: PartyPartners to Moneybookers - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

PartyPartners to Moneybookers

Postat 13 January 2011 - 10:54 AM (#1) Useril este offline   brynck 

• Parior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 64
  • Inregistrat: 09-July 04

Am avut un site prin care isi faceau altii cont prin mine la Gamebookers si de unde am scos ceva banuti. De ceva vreme nu am mai intrat si acum am vazut ca mai am 100 dolari. Inainte imi intrau direct pe Gamebookers dar apoi se duceau la PartyPartners. Am retras de multe ori de la PartyPartners prin Moneybookers si apoi ii treceam pe Gamebookers. Acum nu mai am adresa aceea de e-mail, am schimbat adresa si la Partypartners, si la Gamebookers si la Moneybookers (aceeasi adresa la toate trei). In momentul cand vreau sa ii trec la Moneybookers nu merge (sta in pending tranzactia si apoi spune ca nu poate fi procedata ca cica nu am mailul valid). Am validat mailul la Moneybookers dar tot nu vrea. Cei de la Party mi-au spus sa le dau adresa cu care sunt inregistrat la Money dar tot nu merge. Astia de la Party raspund imediat la mailuri, de la Money de o saptamana nu am primit nici un mail. Nici nu gasesc vreunul sa le trimit direct (doar am accesat centrul de asistenta de pe site). Chiar asa neseriosi sunt?Ce ma sfatuiti?Multumesc!
0

Postat 13 January 2011 - 11:10 AM (#2) Useril este offline   andmal 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1679
  • Inregistrat: 12-April 06

Deci contul de afiliere de la Partypartners a ramas acelasi. I-ai schimbat emailul , apoi la fel ai facut si la GB si MB. Nu stiu care a fost motivul schimbarii, tine minte ca nu -ti mai proceseaza nimeni retragerile daca cumva ai alt cont de MB sau de GBKS pe alt nume. Toate cele 3 conturi treb sa fie ale aceleiasi persoane, altfel nu ti proceseaza. Eu cand aveam comision in Partypartners din Partycashier ii puneam direct in contul de pariuri de Partybets. Fa si tu la fel creandu ti un cont la Partybets , poti folosi banerul de mai jos.
0

Postat 13 January 2011 - 11:13 AM (#3) Useril este offline   brynck 

• Parior
  • PipPipPip

Toate conturile sunt ale mele. Nu am schimbat decat adresa de e-mail pt ca cea veche era de la RDS si nu mai poate fi accesata. Am mai facut retrageri de la PartyPartners prin PartyCashier si a mers perfect. Acum nu mai vrea. Problema e de la Moneybookers, dar vad ca nu vor sa raspunda. :mrg:
0

Postat 13 January 2011 - 11:30 AM (#4) Useril este offline   andmal 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by brynckToate conturile sunt ale mele. Nu am schimbat decat adresa de e-mail pt ca cea veche era de la RDS si nu mai poate fi accesata. Am mai facut retrageri de la PartyPartners prin PartyCashier si a mers perfect. Acum nu mai vrea. Problema e de la Moneybookers, dar vad ca nu vor sa raspunda. :mrg:
o sa raspunda , mai asteapta .poti scrie si la login@moneybookers.com ca sa i presezi putin .
0

Postat 15 January 2011 - 11:22 PM (#5) Useril este offline   brynck 

• Parior
  • PipPipPip

Ca sa mut banii prin partycashier la partybets trebuie sa am aceeasi adresa de e-mail la amandoua conturile si sa fie acelasi nume utilizator?Cum fac? Multumesc!
0

Postat 16 January 2011 - 01:56 AM (#6) Useril este offline   andmal 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Nu are cum sa fie acelasi user . Intai iti creezi cont la Pasrtybets, poti pune emailul ca n contu de afiliere. Apoi te loghezi in contul de afiliere, si de acolo in contul de PartyCashier ( userul e de forma WM111222 la mine). Acolo dai retragere si alegi nu transfer bancar, nici MBKS, ci \"player account\" . Acesta din urma e de fapt usernameul de la PARTYBETS .
0

Postat 16 January 2011 - 11:24 PM (#7) Useril este offline   brynck 

• Parior
  • PipPipPip

am facut asta si imi zice ceva de genulPlay Money Player and NOT associated to your trackers or account. tot nu inteleg de ce nu ma lasa?!!?mai trebuie sa fac ceva inainte? tks
0

Postat 17 January 2011 - 01:31 PM (#8) Useril este offline   andmal 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

daca zice Play Money Player poate nu ai cont pe bani reali la Party . Trebuie sa fi facut cel putin un depozit ca sa fie REAL money player. apoi ii trimiti banii din partycashier
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba