Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: 2 euro GRATIS la Betclic - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

2 euro GRATIS la Betclic

Postat 17 January 2011 - 04:45 PM (#1) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

Se ofera GRATIS 2 EURO primilor 20 membri ai forumului care isi fac un cont la BetClic folosind link-urile de pe e-pariuri.Regulament1. Sunt eligibili membrii forumului care NU au inca un cont la http://www.e-pariuri.ro/img/news_betclic.png si isi fac unul folosind linkul de mai jos :http://ww392.smartadserver.com/call/cliccommand/3811933/146427/[timestamp]?2. Se iau in considerare conturile Betclic facute dupa data de 17 ianuarie (inclusiv). 3. Dupa ce ati facut cont folosind link-ul de mai sus, trimiteti U2U la admin_pariuri cu userul folosit la BetClic.4. Bonusul va fi creditat in contul BetClic dupa ce se va completa lista de jucatori acceptati.5. Daca se vor descoperi cereri cu conturi multiple pe forum, premiile nu vor fi acordate si membrii in cauza vor fi exclusi de la orice promotii si concursuri organizate de e-Pariuri.------------------http://www.e-pariuri.ro/img/news_betclic.png ofera un bonus de bun venit de 80 RON, fara nici un risc. * depuneti 80 RON si plasati orice pariu de 80 RON, pe orice cota sau eveniment.Se accepta pariurile multiple (mai multe pariuri pe un bilet), insa NU SE ACCEPTA pariurile sistem (ex. 2 din 3, yankee etc.)* daca pariul este necastigator, miza de 80 RON se inapoiaza in contul vostru, nu ati pierdut nimic.* doar primul vostru pariu va fi rambursat.
0

Postat 21 January 2011 - 11:38 AM (#2) Useril este offline   Silencer 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 617
  • Inregistrat: 11-April 06

Cati s-au inscris pana acum ?
0

Postat 21 January 2011 - 01:14 PM (#3) Useril este offline   marius 

• Parior Senior

Doar 3 inscrieri pana acum, se pare ca cei mai multi au deja conturi la betclic. Promotia ramane valabila pana la 31 ianuarie, cand se vor trimite userele, chiar daca lista nu se va completa.
0

Postat 24 January 2011 - 02:30 PM (#4) Useril este offline   marius 

• Parior Senior

Mai sunt 10 premii disponibile pentru aceasta promotie, care se incheie pe 31 ianuarie.
0

Postat 24 January 2011 - 03:27 PM (#5) Useril este offline   Marciano 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 621
  • Inregistrat: 16-December 10

mi-am facut cont...ce trebuie sa fac dupa aceea...cum trimit U2U la admin_pariuri?
Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita!
0

Postat 24 January 2011 - 05:43 PM (#6) Useril este offline   Julien25 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1451
  • Inregistrat: 08-April 08

Cele doua oferte sunt cumulabile?
0

Postat 25 January 2011 - 12:09 AM (#7) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 2798
  • Inregistrat: 24-October 07

La astia nu se pot juca bilete combo?
Rechinii se nasc inotatori!
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
0

Postat 25 January 2011 - 01:08 AM (#8) Useril este offline   Cristinel 

• Parior Senior
  • Postari: 1381
  • Inregistrat: 16-May 10

[Edited on 25-1-2011 by Cristinel]
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
0

Postat 25 January 2011 - 12:15 PM (#9) Useril este offline   marius 

• Parior Senior

Promotia se suplimenteaza cu inca 10 bonusuri a 2 EUR si este valabila pana la 31 ianuarie inclusiv.In acest moment mai sunt disponibile 13 bonusuri.--------Marciano - vad ca te-ai descurcat :(Julien25 - nu inteleg exact la ce te referi, insa aceasta promotie este destinata conturilor noi betclic, facute dupa 17 ianuarie 2011.shark - se pot juca si bilete combinate. Au fost semnalate cazuri unde rulajul bonusului nu s-a putut face decat pe evenimente single, fiind necesara o prima depunere pentru a putea paria pe bilete combi.Astept astazi o lamurire de la agentie.Cristinel - nu cred ca ai ales topicul corect pentru mesajul tau. Am trimis de saptamana trecuta contul tau pentru rezolvare si astept astazi un raspuns, favorabil sper.
0

Postat 25 January 2011 - 12:50 PM (#10) Useril este offline   Julien25 

• Parior Senior
  • Postari: 1451
  • Inregistrat: 08-April 08

Am recomandat unui prieten sa-si faca un cont la BetClic de pe linkul e-pariuri totodata sa poata beneficia si de oferta cu 2€ insa dilema lui (si a mea) este daca va primi aceasta oferta va mai putea beneficia de pariul fara risc de 80 lei?In alta ordine confirm faptul ca se poate paria bilete combinate chiar si in ce priveste rulajul bonusurilor de la Betclic daca exista cel putin o depunere in cont, iar eu am o astfel de depunere si pot sa pariez combouri fara nicio problema.
0

Postat 25 January 2011 - 04:20 PM (#11) Useril este offline   Marciano 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 621
  • Inregistrat: 16-December 10

daca nu am nicio depunere si primesc bonusul de 2 euro pot paria?
Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita!
0

Postat 26 January 2011 - 12:16 AM (#12) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 2798
  • Inregistrat: 24-October 07

La mine s-a rezolvat, se pot pune si pariuri multiple.
Rechinii se nasc inotatori!
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
0

Postat 26 January 2011 - 12:40 PM (#13) Useril este offline   marius 

• Parior Senior

Mai sunt disponibille 9 bonusuri a cate 2 EUR.Julien25 - bonusul de 80 RON ramane valabil pentru momentul in care se face prima depunere.Marciano - sigur ca o sa poti paria acei 2 EUR, altfel ce sens ar mai avea acest bonus ?
0

Postat 26 January 2011 - 01:44 PM (#14) Useril este offline   susanu89 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 10
  • Inregistrat: 20-July 09

Salut Marius , poate e o intrebare banala , dar pot folosi cei 2 EUR la poker ? Mersi frumos !
0

Postat 26 January 2011 - 03:28 PM (#15) Useril este offline   shaktar 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 146
  • Inregistrat: 20-June 07

trebuie sters cookie sau ceva , ca nsu daca am mai intrat pe betclick , daca da cum ??(pt. mozillza)
0

Postat 26 January 2011 - 05:23 PM (#16) Useril este offline   Armak 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 186
  • Inregistrat: 27-March 08

Am deschis si eu un cont de pe linkul din primul post. Daca e bine, cei 2euro vor fi trimisi la sfarsitul lunii?
0

Postat 26 January 2011 - 07:39 PM (#17) Useril este offline   an0nimus 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 767
  • Inregistrat: 02-July 09

Marius eu te am intrebam si in topic `Erori si discutii.. `: in legatura cu acest premiu de 2 euro..Mi am facut cont dupa e-pariuri ,insa in decembrie ,nu am participat la promotia din decembrie ,deoarece am beneficiat de un net slab si nu prea am mai navigat pe siturile de pariuri.... IN concluzie: nu ar trebui sa primesc si eu premiul ca am cont dupa e-pariuri( eu mi am primit partea 5 euro ,insa cei castigati pe merit cu un biletzel la concurs)..
0

Postat 27 January 2011 - 10:11 AM (#18) Useril este offline   marius 

• Parior Senior

Mai sunt disponibile 4 bonusuri a cate 2 EUR,---------susanu89 - bonsul este destinat pariurilor. Dupa efectuarea rulajului poti face ce doresti cu banii, inclusiv sa-i joci la poker.shaktar - nu trebuie sa stergi nimic. Un click pe banner anuleaza ultimul click pe care l-ai dat in alta parte.Armak - da. Esti trecut pe lista.an0nimus - trimite-mi contul betclic pe U2U.
0

Postat 27 January 2011 - 11:15 AM (#19) Useril este offline   JaMaL 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 217
  • Inregistrat: 10-September 09

si eu mi`am facut cont de pe site am trimis user la admin_pariuri
0

Postat 27 January 2011 - 11:41 AM (#20) Useril este offline   ad1tzu 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 12
  • Inregistrat: 12-March 09

daca imi aleg moneda in lei se da echivalentul in lei a 2 euro?
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba