ad1tzu - da, se acorda echivalentul in lei, insa nu ma intrebati la ce curs, pentru ca nu stiu.--------Mai sunt disponibile 2 bonusuri. Lista completa va fi trimisa in acest weekend.
|
|
2 euro GRATIS la Betclic
Postat 31 January 2011 - 05:26 PM (#22)
marius ai trimis lista?vreau sa stiu daca ma aflu si eu pe acea lista
Postat 01 February 2011 - 03:25 PM (#24)
Listele au fost trimise si cred ca intr-o zi-doua maxim sa incasati bonusul.Au fost incluse toate conturile trimise pe U2U, cu o singura exceptie (al 31-lea mesaj), pe care insa sper sa o rezolv.
Postat 05 February 2011 - 08:00 AM (#25)
am primit bonusul...multumesc mult! totusi am o mica problema cu care s-au confruntat mai multe persoane cand si-au deschis cont nou si anume nu pot pune bilete combo ci doar simple...am inteles ca se intampla asta deoarece am ales setarea \"parior avansat\" sau asa ceva la inceput cand m-am inscris...asadar exista vreo posibilitate sa joc mai multe evenimente pe un bilet?
Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita!
Postat 05 February 2011 - 09:59 AM (#26)
Am si eu o intrebare, stie cineva conditiile de rulare ale acestui bonus de la betclic de 2 euro.
Postat 06 February 2011 - 05:59 PM (#27)
Citeaza
Originally posted by Hunedoara.1979Am si eu o intrebare, stie cineva conditiile de rulare ale acestui bonus de la betclic de 2 euro.
Postat 06 February 2011 - 06:00 PM (#28)
Pai cine vrei sa-ti raspunda?Si oricum pare la misto intrebare, cine retrage 2 euro....
Postat 06 February 2011 - 06:26 PM (#29)
Citeaza
Originally posted by adrian1981Pai cine vrei sa-ti raspunda?Si oricum pare la misto intrebare, cine retrage 2 euro....
Postat 06 February 2011 - 07:49 PM (#31)
nu stiu sigur la care bonus de la betclic am vazut scris aici pe forum ca trebuie rulat de 3 sau 5 ori pe cota minim 1.5 si pe evenimente care au cel putin 3 variante de pariere.scuze daca gresesc sau daca am incurcat \"borcanele\" cu alt bonus!
Postat 06 February 2011 - 11:17 PM (#32)
Citeaza
Originally posted by Hunedoara.1979Nu este vorba de retras ci este vorba de faptul ca nu este specificat daca trebuie rulat acest bonus pe o anumita cota sau e moca si se poate juca orice.
Citeaza
Originally posted by adrian1981Pai cine vrei sa-ti raspunda?Si oricum pare la misto intrebare, cine retrage 2 euro....
Postat 07 February 2011 - 12:13 AM (#33)
Citeaza
Originally posted by mariusMai sunt disponibile 4 bonusuri a cate 2 EUR,---------susanu89 - bonsul este destinat pariurilor. Dupa efectuarea rulajului poti face ce doresti cu banii, inclusiv sa-i joci la poker.shaktar - nu trebuie sa stergi nimic. Un click pe banner anuleaza ultimul click pe care l-ai dat in alta parte.Armak - da. Esti trecut pe lista.an0nimus - trimite-mi contul betclic pe U2U.
Postat 18 February 2011 - 09:04 AM (#34)
cat trebuie sa depun pentru a primi bonusul de bun venit 80RON?
Postat 18 February 2011 - 10:37 AM (#35)
80 lei. banii ii primesti doar daca pierzi primul pariu.Depui 80 lei.Plasezi un pariu de toti banii pe orice cota.Daca o sa pierzi o sa primesti banii inapoi, pe care poti sa ii retragi.Daca o sa castigi, poti sa retragi suma depusa si profitul imediat fara alte conditii.
Postat 18 February 2011 - 10:40 AM (#36)
interesant...mersi frumos!
- ← Erori si discutii concurs - "Biletul zilei BetClic"
- Intrebari si discutii BETCLIC
- 2 EUR gratis la BetClic →
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor

Acest topic e inchis