Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Euroliga Masculina 2011-2012 - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Euroliga Masculina 2011-2012 Evaluare topic: -----

Postat 20 January 2011 - 05:33 PM (#1) Useril este offline   Moniq 

• Parior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 59
  • Inregistrat: 08-April 10

Regal FC Barcelona Bàsquet VS Maccabi Electra Tel Aviv B.C.Pronostic: 1(H-8.5) @ 1.90 ( Bwin ) Meciul dintre Regal FC Barcelona si Maccabi Electra din Grupa F este unul cu totul exceptional deoarece Barcelona vine din Grupa C unde a terminat pe locul 3 cu 7 meciuri castigate iar 3 infrangeri iar in Grupa A Maccabi a terminat cu 9 victorii si o singura infrangere de aceea spun ca acest meci va fi unul destul de dificil pentru echipa din Spania chiar daca ea este una dintre favorite. Maccabi ii va pune mari probleme Barcelonei dar ea este o echipa cu o putere destul de mare si cu un coeficient destul de ridicat si cred ca ea va invinge in aceasta seara si de aceea eu merg pe Barcelona cu handicap de 8.5. In ultimii 7 ani Barcelona a reusit sa se impuna impotriva israelitilor de 5 ori, Barcelona e mult mai buna ca Maccabi ca a batut tot ce a prins in ultima luna, Maccabi e buna si ea dar a pierdut 3 din ultimele meciuri iar cand Barcelona joaca acasa este invincibila plus de asta ea bate la scor cand este gazda. Datorita acestor argumente cred ca Barcelona se va impune impotriva israelitilor.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba