haideti sa incercam sa facem ceva cu clubul asta .Zuker,propune un nou turneu,poate vor fi mai multi doritori de data asta .eu ma inscriu pe lista.
|
|
e-Pariuri Club.
Postat 01 June 2011 - 10:06 AM (#23)
O sa fac un turneu, dar deocamdata sa-mi fac rost de lichiditati pentru a da si un premiu.
Postat 01 June 2011 - 10:59 PM (#24)
multumesc pentru raspuns si pentru accept.in ceea ce priveste premiul,daca facem un turneu cu un buy-in de 1 dolar,de ex.,se poate aduna cat de cat ceva .numai ca ar trebui sa stim sigur cam pe cine contam,sa fim cel putin 10.asa cred...[Edited on 1-6-2011 by optimus]
Postat 01 June 2011 - 11:05 PM (#25)
Contati pe mine!:fum:
Secretul vietii nu este sa ai tot ceea ce iti doresti, ci sa-ti doresti tot ceea ce ai.
Postat 02 June 2011 - 07:47 AM (#26)
in mod normal si pe minede acord cu optimus... la urma urmei vrem sa invatam... tot spunea marius ca o sa faca o scoala de poker, acum si cu mentosan pe aici, deja cred ca ar trebui sa aiba emotii Negreanu :)[Edited on 2-6-2011 by shark]
Rechinii se nasc inotatori!
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
Postat 02 June 2011 - 12:35 PM (#27)
în principiu sunt prezent, 90% pentru luni, marți, miercuri și 25% celelalte zile ale săptămânii. un buyin de până în 3,30 cred că poate fi acoperit de mai toată lumea... :bun:
I'm not as think as you drunk I am
Postat 26 June 2011 - 02:42 PM (#30)
propun un turneu cu un buy-in de 1 usd (sau 0.50 ) cum credeti si voi.
Postat 26 June 2011 - 03:18 PM (#31)
Daca suntem doar noi 2 nu are rost. Mai asteptam posibili doritori si dam drumu la joc. :mrg:)
- ← Cel mai bun jucator de Holdem cash la Pokerstars e roman
- Forumul POKER-istilor pe NET::
- POKER PE ECHIPE: Muntenia vs. Dobrogea vs. Moldova vs. Ardeal vs. Banat vs. Oltenia vs. Bucuresti →
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor