Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Depunere confirmata de moneybookers dar nu si de betfair - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Depunere confirmata de moneybookers dar nu si de betfair

Postat 31 January 2011 - 10:49 PM (#1) Useril este offline   PopaAdrian 

• Parior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 66
  • Inregistrat: 11-January 07

A mai patit cineva asa ceva?Am intrat pe betfair sa fac o depunere pe la ora 11 si am vazut ca aveau ceva probleme tehnice pana in ora 12. In jur de 12 am intrat din nou, nu mai aparea nimic despre respectivele probleme, m-am logat si am facut depunerea din moneybookers. Totul a decurs perfect normal, confirmarea creditarii contului era ok. Dar cu toate astea in balanta contului nu aparea suma depusa. Am verificat la moneybookers si tranzactia apare ca procesata. Am trimis email la betfair cu problema respectiva, cu print screen la confirmarea de pe moneybookers. Raspunsul primit este ca au avut intradevar niste probleme tehnice dar au verificat contul meu si nu apare nici o depunere si probabil ca nici nu va mai aparea aceasta depunere. Propunerea lor a fost sa solicit celor de la moneybookers anularea tranzactiei de plata si sa efectuez din nou depunerea.Moneybookers nu are cum sa anuleze aceasta plata atata timp cat ea a fost procesata.Incep sa ma plimbe de la unii la altii.Mai am vreo sansa sa vad banii in cont la betfair oare?Daca a mai patit cineva una ca asta va rog sa-mi dati un raspuns cum ati rezolvat. Sau daca are cineva o idee cum se poate rezolva va multumesc anticipat.
0

Postat 31 January 2011 - 10:59 PM (#2) Useril este offline   andmal 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1679
  • Inregistrat: 12-April 06

si eu depus in seara asta la BFR prin MBKS si nu au intrat banii . Mi au debitat contul de MBKS doar. Am dat email la info@betfair.com si acum astept , probabil pana maine se rezolva
0

Postat 31 January 2011 - 11:08 PM (#3) Useril este offline   PopaAdrian 

• Parior
  • PipPipPip

Citeaza

Originally posted by andmalsi eu depus in seara asta la BFR prin MBKS si nu au intrat banii . Mi au debitat contul de MBKS doar. Am dat email la info@betfair.com si acum astept , probabil pana maine se rezolva
Multumesc pentru raspuns. M-am mai linistit putin afland ca ma este cineva in situatia asta. Dar eu am trimis email la betfair pe la ora 14 si am primit raspuns ca sunt slabe sanse sa mai intre banii. De aceea intrasem urat de tot in panica. Sper sa se rezolve!Bafta multa!
0

Postat 31 January 2011 - 11:31 PM (#4) Useril este offline   ovidiu80 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 573
  • Inregistrat: 27-November 04

si eu am patit acelasi lucru. mi-au scris mail ca au avut probleme si ca se va rezolva. .....astept
0

Postat 31 January 2011 - 11:38 PM (#5) Useril este offline   PopaAdrian 

• Parior
  • PipPipPip

Citeaza

Originally posted by ovidiu80si eu am patit acelasi lucru. mi-au scris mail ca au avut probleme si ca se va rezolva. .....astept
Tot astazi ai patit-o si tu?La ce dracu, daca au probleme, nu isi inchid serverele pana remediaza belele. Ba da stiu, ca sa provoace palpitatii la pariori.:bigok_125:
0

Postat 31 January 2011 - 11:39 PM (#6) Useril este offline   ovidiu80 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 573
  • Inregistrat: 27-November 04

Betfair Customer Services 31 Jan 11 19:27 Please be aware that we are currently experiencing technical difficulties with PayPal, Moneybookers and Neteller deposits and withdrawals, and apologise for any inconvenience caused.
0

Postat 31 January 2011 - 11:55 PM (#7) Useril este offline   ionnu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1814
  • Inregistrat: 30-May 09

Please be aware that we are currently experiencing technical difficulties with PayPal, Moneybookers and Neteller deposits and withdrawals, and apologise for any inconvenience caused.Should you need any further payments assistance please contact the helpdesk via paymentsinfo@betfair.comScrie pe forum.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba