Ati depus la vreo casa de pariuri folosind paypal?Din ce am citit eu romanii nu sunt lasati sa faca depunere folosind paypal.Ni s a dus vestea in lung si n lat.:mrg:
|
|
Pagina 1 din 1
Paypal
Postat 24 February 2011 - 05:16 AM (#2)
Citeaza
Originally posted by ipse2009Ati depus la vreo casa de pariuri folosind paypal?Din ce am citit eu romanii nu sunt lasati sa faca depunere folosind paypal.Ni s a dus vestea in lung si n lat.:alcool:
Postat 10 September 2011 - 03:01 AM (#4)
Stie cineva cat dureaza o verificare de acte la paypal? Am dat lift limits pentru "Receiving money per year" , am trimis doua copii dupa buletin si factura acum 2 saptamani si n-am primit inca niciun raspuns. Imi scrie ca inca sunt in curs de verificare.
Asa mult dureaza o verificare?
Postat 10 September 2011 - 06:22 AM (#5)
gerrard88, la 10 September 2011 - 03:01 AM, a spus:
Stie cineva cat dureaza o verificare de acte la paypal? Am dat lift limits pentru "Receiving money per year" , am trimis doua copii dupa buletin si factura acum 2 saptamani si n-am primit inca niciun raspuns. Imi scrie ca inca sunt in curs de verificare.
In mod normal n-ar trebui sa dureze atat de mult. Din cate imi amintesc la mine a durat o zi, doua.
Postat 10 September 2011 - 06:27 AM (#6)
Voi ce limite aveti la retras si primit / year?
Mai exact, aici:
----> http://img854.imageshack.us/img854/2551/74077552.jpg
Mai exact, aici:
----> http://img854.imageshack.us/img854/2551/74077552.jpg
Postat 22 December 2011 - 10:38 PM (#8)
Postat 22 December 2011 - 11:50 PM (#9)
Cine a depus, sa-mi explice si mie cum a facut pas cu pas, am iteles ca iti trage 1.50 euro, iar apoi iti da ceva cod si trebuie sa-l iei dep extrasu de cont.
Postat 10 March 2012 - 05:43 PM (#10)
Cei 1,5 sunt retrasi pentru verificarea contului, o singura data, iar dupa confirmarea acestei tranzactii nu mai ai nevoie de o alta verificare in felul acesta.
Depunere din cont bancar romanesc nu cred ca este posibila, cel putin eu nu am o asemenea optiune, ci pot doar sa fac plati prin Paypal utilizand un card personal prin platforma lor sau sa primesc bani din alte conturi ca apoi sa-i utilizez/transmit in alta parte sau sa retrag in contul meu bancar. La toate aceste tranzactii nu mai e nevoie de verificare cu cod.
Depunere din cont bancar romanesc nu cred ca este posibila, cel putin eu nu am o asemenea optiune, ci pot doar sa fac plati prin Paypal utilizand un card personal prin platforma lor sau sa primesc bani din alte conturi ca apoi sa-i utilizez/transmit in alta parte sau sa retrag in contul meu bancar. La toate aceste tranzactii nu mai e nevoie de verificare cu cod.
- ← card ing alegere
- Intrebari si discutii BANCI (carduri, conturi)
- Card student pentru pariuri on-line →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor