Salutare, am si eu urmatoarea problema si as vrea daca poate sa ma ajute cineva care a mai incercat asa ceva. Am cumparat un bonus de 5$ la poker bwin in schimbul a 6000 de puncte b\'inside. Pe site scrie ca trebuie sa fac 40 de puncte poker pentru a elibera bonusul. Daca ma loghez in cont pe site si dau la poker apar cei 5 dolari si scrie:5_binsidebonus USD 5.00 0% cleared Expires 5/25/2011 12:09:55 PM Poker Points 40 PP requiredDaca intru pe softul de poker si dau la balanta apare 0$ si nu ma lasa sa intru la nicio masa. Imi pote spune si mie cineva unde pot sa folosesc cei 5 dolari? :mrg:
|
|
Pagina 1 din 1
Poker Bwin
Postat 24 February 2011 - 12:44 PM (#2)
Presupun ca trebuie sa joci cu banii tai, sa faci 40 PP si dupa aceea este eliberat. Sper sa-ti mai dea cineva informatii sigure.
Postat 24 February 2011 - 01:01 PM (#3)
Mda, posibil sa ai dreptate. Deci mi-am luat teapa ca bani sa joc nu am si nici n-am de gand sa depun prea curand la ei :mrg:. Merci Zuker pt raspunsul prompt, mai astept poate mai are altcineva alte informatii mai sigure :topbet:
Postat 24 February 2011 - 10:36 PM (#4)
Ma tem ca zuker are dreptate ... am patit-o si eu. Cele 40 de puncte se fac usor, dar strategia lor de a te face sa mai depui ma enerveaza si pe mine :)
Postat 24 February 2011 - 11:10 PM (#5)
Sa fie sanatosi atunci, sa-si pastreze cei 5 dolari. Daca stiam imi luam bilete de intrare la turnee de 1$+0.20 si poate scoateam ceva din punctele alea b\'inside. Multumesc baieti pt raspunsuri. :)
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor