Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: cont usd mb - retragere - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

cont usd mb - retragere

Postat 28 February 2011 - 05:14 PM (#1) Useril este offline   Joagar 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 431
  • Inregistrat: 13-March 05

Am contul in $ la MB...la cardul ING am si cont in usd deschis la el.Cand retrag in cont din MB (singura optiune care imi apare) bag IBAN-ul contului in lei sau cel al contului in $ ?
0

Postat 28 February 2011 - 05:18 PM (#2) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

Toate retragerile MB --> cont bancar se fac doar in conturi RON, indiferent de moneda pe care o ai la MB.
0

Postat 28 February 2011 - 11:10 PM (#3) Useril este offline   Joagar 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 431
  • Inregistrat: 13-March 05

Multumesc. Mai am o intrebare, in cat timp se proceseaza o retragere de la MB in cont? Banca e ING.
0

Postat 28 February 2011 - 11:27 PM (#4) Useril este offline   andmal 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1679
  • Inregistrat: 12-April 06

cam 2 zile lucratoare , dar se poate si a 2a zi sau chiar in cateva ore. iti recomand atat tie cat si altora sa schimbe banca in Raiffesen, intra banii in aceeasi zi de multe ori + la un curs mai bun ; la fel si pt retrageri de la agentii : la Raiffaisen, p Visa Electron intra banii la acelsi curs cu care pleaca, nu ca la ING care sunt niste sarlatani de cateva luni incoace si care dau cu peste 0,11 ron mai putin pe 1 Eur primit.
0

Postat 28 February 2011 - 11:40 PM (#5) Useril este offline   ionnu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1814
  • Inregistrat: 30-May 09

Eu am la ING si s-a intamplat sa intre in aceeasi zi ( si nu doar 1 data ).De obicei intra in ziua urmatoare, undeva pe la 15:00-19:00.edit: am scris \"for the records\" pentru ca solutia lui andmal este una foarte buna.[Edited on 28-2-2011 by ionnu]
0

Postat 01 March 2011 - 01:59 AM (#6) Useril este offline   alinu 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 12
  • Inregistrat: 23-June 07

Andmal imi poti da si mie cateva detalii despre acest card :comisioane,daca e acelasi sistem ca la ing ,ma refer la bancomate, si tu zici ca daca imi ia 100 euro la cursu de 42,5 cand fac retragere de o mie de euro imi da tot cursu de 42,5? Era intr un timp la ing asa! Ms fain!:mrg:
0

Postat 01 March 2011 - 02:57 AM (#7) Useril este offline   andmal 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Cardul Mastercard Mbks il am de mult timp , dar l-am folosit doar in ultima luna si sunt extrem de multumit. Acum il port zilnic dupa mine peste tot.Daca vreau sa scot din Mbks cu el instant , merg la un bancomat BCR si retrag pana in 1040 ron ( sa vina sub limita zilnica de 250 euro) si contul de Mbks e debitat automat. Pe langa cei 1040 ron care -i poti retrage zi de zi ( numai sa ai atata banet in Mbks :alcool: ) , poti plati cu el peste tot ; eu platesc doar la rompetrol cand fac plinul si la carrfour cand fac cumparaturi :great: .Cursul cand retrageti cu el direct din Mbks este foarte foarte bun: cam 4,25 ron/euro dar e si taxa de 1,80 euro separat. Ma gandesc ca daca mi-ar bloca contul de Mbks de tot mi-ar inchide si cardul . De aceea pentru a avea contul bun la Mbks NU TRIMIT bani la nimeni si NICI NU PRIMESC. Doar depozit cu card - agentie - retragere - retragere tr bancar/cu cardul Mastercard. Daca aveti cont verificat la Mbks si card Mastercard tineti bine de ele ca e pacat.:mrg:.
0

Postat 01 March 2011 - 08:17 AM (#8) Useril este offline   Quebracho 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 162
  • Inregistrat: 15-April 08

E foarte bun cardul de la MB, dar cred ca alinu se referea la cardul de la Raiffaisen.
0

Postat 01 March 2011 - 11:59 AM (#9) Useril este offline   andmal 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

aaa .. cardul Raiffeisen e bun ca cel de ING numai ca nu poti pune bani p el seara. Poti alimenta contul la ghiseu ziua . Comisioane mai mici ca la ING, banii intra la curs mare la fel cum pleaca. Au si ei homebank - tot pachetul e 3,9 ron pe luna. daca vrei sa retragi de pe card poti doar 3000 ron pe zi; ca sa scoti mai mult intr o zi ridici telefonul din branch si ceri sa ti ridice limita si poti scoate orice suma apoi. poti trimite mii de euro pe tranzactie - nu te suna nimeni ca la ING si e f bine.
0

Postat 01 March 2011 - 12:14 PM (#10) Userul este online   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5425
  • Inregistrat: 25-May 08

La ING te suna ?
0

Postat 01 March 2011 - 12:32 PM (#11) Useril este offline   andmal 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

daaa :D
0

Postat 02 March 2011 - 12:41 AM (#12) Useril este offline   costyn 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 27
  • Inregistrat: 06-January 08

@andmal , te referi banuiesc la sume de peste 10-12k , asa-i ?Vor sa-i ia in colimator pe baietii care fac rulaje mari sau care-i treaba ?
0

Postat 02 March 2011 - 08:36 AM (#13) Useril este offline   andmal 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

nu, suna cand incarc la Mbks de pe card de mai multe ori si mai suna cand incarc de ex 1k la b365 sau bfr. nu suna niciodata cand primesc sume mari.am bagat de curand cardul ing la verified by visa si de atunci nu ma mai streseaza.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba