Promotia este valabila pentru cei care NU au inca un cont la bwinPasi de urmat pentru obtinerea mingii de fotbal :1. Deschide un cont la bwin folosind unul din linkurile, bannerele sau butoanele de pe e-pariuri.ro2. Fa o depunere si plaseaza orice pariu din oferta bwin3. Trimite un mail la picks@e-pariuri.ro sau un U2U pe forum catre marius, cu urmatoarele date :- user bwin- nume si prenume- adresa completa pentru expedierea coletului (inclusiv codul postal)Dupa efectuarea verificarii, mingile bwin vor fi expediate marti - 5 aprilie celor care au indeplinit conditiile promotiei.Promotia este valabila in perioada 28 februarie - 2 aprilie, in limita stocului disponibil.Daca stocul se epuizeaza, se va face un anunt de inchidere a promotiei.---------------Va reamintesc ca un cont deschis la bwin va beneficia si de urmatoarele promotii :1. Bonus de prima depunere - 200% pana la 100 RON2. Tombola pentru 2 bilete VIP la meciul Real Madrid - LyonPachetul include :- bilete de intrare VIP- bilete de avion dus - intors pentru Madrid- o noapte de cazare într-un hotel de 4 stele.
|
|
Mingi de fotbal bwin cadou doar prin e-Pariuri !
Postat 02 March 2011 - 01:18 PM (#5)
Astept sa le primesc si o sa va dau mai multe detalii. Stiu doar ca sunt de cea mai buna calitate, cu sigla bwin pe ele.Pasii pe care-i urmez pentru acordarea acestor mingi sunt urmatorii :* va confirm pe mail cererile pe care mi le trimiteti ;* in fiecare zi de luni a saptamanii trimit la agentie lista userelor pentru verificare ;* in ziua in care primesc raspunsul de la agentie, va expediez coletul impreuna cu un mail de confirmare.
Postat 03 March 2011 - 02:21 PM (#7)
dak am cont nu mai merge sa depun sa sa pot sa primesc mingea nu si trebe sa fac alt cont si trebe neaparat de pe unul din linkuriea asta nu de aici
Postat 03 March 2011 - 03:25 PM (#9)
Baiatu\' intreaba daca poate sa primeasca o basica sa joace o miuta in curtea scolii, eventual moca doar cu buletinu\':mrg:
La cate pase proaste am ma iau astia-n nationala
Postat 03 March 2011 - 04:39 PM (#10)
Citeaza
Originally posted by DrUshKSunt valabile si depunerile prin moneybookers?
Citeaza
Originally posted by imic03dak am cont nu mai merge sa depun sa sa pot sa primesc mingea nu si trebe sa fac alt cont si trebe neaparat de pe unul din linkuriea asta nu de aici
Postat 04 March 2011 - 05:38 PM (#11)
Citeaza
Originally posted by mariusDa, sunt valabile in acest moment. Daca se va lua hotararea sa nu se accepte MB, se va anunta aici si va fi valabila doar din momentul anuntului, fara a afecta inscrierile anterioare.Am citit de nenumarate ori fraza de mai sus si intr-un final mi-am declarat neputinta de a o descifra. Te rog sa reformulezi, pentru ca nu stiu ce sa-ti raspund.
Citeaza
Originally posted by DrUshKSunt valabile si depunerile prin moneybookers?
Citeaza
Originally posted by imic03dak am cont nu mai merge sa depun sa sa pot sa primesc mingea nu si trebe sa fac alt cont si trebe neaparat de pe unul din linkuriea asta nu de aici
Postat 05 March 2011 - 01:27 PM (#12)
imic03, ce e atat de greu de inteles?
Citeaza
Originally posted by mariusPromotia este valabila pentru cei care NU au inca un cont la bwin
Postat 12 March 2011 - 06:53 PM (#14)
Citeaza
Originally posted by ombladon26Baiatu\' intreaba daca poate sa primeasca o basica sa joace o miuta in curtea scolii, eventual moca doar cu buletinu\':mrg:
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
Postat 13 March 2011 - 02:24 AM (#15)
Sunt bune mingile? Daca a primit cineva, sa ne zica si noua daca merita efortul...
Postat 13 March 2011 - 01:43 PM (#17)
Am primit mingile, sunt negre, inscriptionate \"free - bwin.com\".Luni-marti astept verificarile de la agentie pentru cei care mi-au trimis solicitari pe mail (pentru toti cei care s-au inregistrat pana la ora cand scriu aceste randuri) si daca se indeplinesc conditiile, o sa incep expedierea coletelor.
Postat 13 March 2011 - 01:51 PM (#18)
<-- o minge sau o besica cum zicea un coleg :bun:):avid: [Edited on 13-3-2011 by Cristinel]
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
Postat 13 March 2011 - 01:52 PM (#19)
eub am primit in ianuarie 4 mingi de la gambling-affiliation premiu , le-am dat la copii sa joace fotbal si au zis ca sunt bune.mingile sunt cum spune marius negre si scrie bwin pe ele.
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor