Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Bonus GB - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Bonus GB

Postat 28 February 2011 - 06:58 PM (#1) Useril este offline   Ducu16 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 152
  • Inregistrat: 13-February 11

Mai mult pentru distractie asa am bagat niste banuti la Gamebookers.Din cate vad m-am blocat in momentul cand trebuie sa pariez bonusul pe care nu-l am ... Avand in vedere ca banii sunt in rulaj deja sunt pe 0 acum si ma uit la stele .... CUM SE IA BONUSU ASTA ? CE TRE SA COMPLETEZI ? nimic concret...http://picz.ro/pictures/5fb7c5b7c312e73bd1b7f516f175f5b2.jpg:cry::jump2::):jump2::jump2::jump2::jump2::jump2:
0

Postat 28 February 2011 - 07:32 PM (#2) Useril este offline   andmal 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1679
  • Inregistrat: 12-April 06

Bonusul GB/Partybets este o teapa . La fel si Doxxbet . Si mai sunt cateva astfel de petarde de agentii care zic ca dau bonus. Trebuie de fapt sa mizezi de 6 ori banii tai pe nu stiu ce cote la GB, pana iti dau ei cei 30 ron in cazul tau . Stai departe mai bine.
0

Postat 28 February 2011 - 08:20 PM (#3) Useril este offline   Gabi455 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 219
  • Inregistrat: 18-December 09

Nu este nici o teapa, citeste bine T&C si vezi ca explica clar acolo cum se ia bonusul si ce rulaj trebuie sa faci.De fapt bonusurile de la PartyBets si Gamebookers sunt foarte bune doar ca trebuie putina atentie.Bafta!
0

Postat 28 February 2011 - 08:29 PM (#4) Useril este offline   ipse2009 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1321
  • Inregistrat: 14-May 09

In trecut Gamebookers ,la 100 ron primeai 100 ron imediat ca sa joci.Acum trebuie sa rulezi banii tai ca sa eliberezi bonusul de 6 ori.E diferenta mare.:cry:
0

Postat 28 February 2011 - 10:42 PM (#5) Useril este offline   Ducu16 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

aaaa... deci trebuie sa rulez banii mei ca sa primesc bonusul lor...ce panarama....@Gabi455 Am citit , dar nu stiu sa se faca intelesi oamenii astia sunt ultra ratati.se pare ca o sa raman doar cu bet365 si bwin.
0

Postat 28 February 2011 - 10:50 PM (#6) Useril este offline   andmal 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1679
  • Inregistrat: 12-April 06

Ducu , repet , bonusul e o teapa pt cei ce nu stiu sa interpreteze cum trebuie termenii si conditiile bonusului dupa ce le citesc - asta ai facut si tu. De fapt trebuie sa joci cei 30 ron depusi pe cota 2 si poti sa i pierzi. Dupa aia mai bagi 30 pierzi la fel ; tot asa poti baga pana la 180 ron din buzunar, sa i pariezi pe cota 2 neaparat, si abia dupa aceea iti dau si eu 30 ron . Eu nu l consider bonus, mai degraba un \"cashback\" . Termeni si conditii facute sa pacaleasca clientul nou inscris: doar la GBKS, Partybets, Doxxbet .:mrg:
0

Postat 01 March 2011 - 12:22 AM (#7) Useril este offline   Ducu16 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

dupa parerea mea bonusul ar trebui sa fie pus acolo ca sa te obisnuiesti sa pariezi la casa respectiva sa observi cat de des se modifica cotele cand ar fi bine sa pariezi cand bla bla deci asta ar insemna sa til dea din prima :mrg: asta mi se pare logic...Stiu ceva dupa ziua de azi . Imi retrag banii de la GB chiar cu 5 lei profit si nu o sa mai bag niciodata la ei.
0

Postat 03 March 2011 - 12:12 PM (#8) Useril este offline   mihaibogdan 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 75
  • Inregistrat: 28-January 11

Eu unul am luat bonusul si de la doxxbet si de la gamebookers. La gamebookers am fost nevoit sa mai depun ca sa termin rulajul, dar in total, la cele 2, am iesit pe plus. Nici nu e asa de greu ... Eu am mers pe echipe favorite care jucau in deplasare.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba