Kolo Toure suspendat de Man City Manchester City a anunta suspendarea fundasului Kolo Toure de la toate actiunile echipei pentru ca a fost descoperit pozitiv la un test. Pana la definitivarea si definitivarea pasilor legali Toure nu va mai face parte integranta din echipa. Agentia de Antidoping va putea cere, dupa toti pasii legali ce vor urma, pedeapsa cuprinsa de la un avertisment la dai ani suspendare.
|
|
Pagina 1 din 1
Anglia & Scotia news 2010-2011
Postat 30 May 2011 - 10:23 AM (#2)
http://www.sport.ro/...e-mil.htmlPresa engleza anunta cea mai mare investitie din istoria lui United in aceasta vara.Ferguson va avea la dispozitie nu mai putin de 200 de milioane de euro, pe care vrea sa ii cheltuiasca pentru a-i aduce pe Old Trafford pe Wesley Sneijder, Alexis Sanchez, Ashley Young, Jack Rodwell, Charlie Adam si Alex Oxlade - Chamberlain. United si-a asigurat deja postul de portar prin aducerea lui David de Gea de la Atletico Madrid.
Postat 30 May 2011 - 10:51 AM (#3)
Citeaza
Originally posted by pdphttp://www.sport.ro/...e-mil.htmlPresa engleza anunta cea mai mare investitie din istoria lui United in aceasta vara.Ferguson va avea la dispozitie nu mai putin de 200 de milioane de euro, pe care vrea sa ii cheltuiasca pentru a-i aduce pe Old Trafford pe Wesley Sneijder, Alexis Sanchez, Ashley Young, Jack Rodwell, Charlie Adam si Alex Oxlade - Chamberlain. United si-a asigurat deja postul de portar prin aducerea lui David de Gea de la Atletico Madrid.
Am mult curaj, dar mi-e frica sa-l folosesc
Postat 30 May 2011 - 11:15 AM (#4)
Vad ca Manchester o ia pe urmele Stelei. Charlie Adam daca ar juca in Romania ar fi Hagi, cu siguranta, insa nu vreau sa duc discutia aici. Nu mi se pare ok sa iei jucatori de la o echipa care tocmai a retrogradat, daca te cheama Manchester. Ashley Young mi se pare iar o alegere nefericita. Sneijder, Sanchez si Rodwell sunt foarte ok. Pe tanarul Oxlade - Chamberlain nu l-am vazut jucand prea mult. Tin minte ca si Walcott la vremea lui a fost asteptat precum Hristos insa a dezamagit crunt pana la urma.Arsenal nu cred ca e pe drumul cel bun. N-are constanta pe final de sezon. Se incurca cu Sunderland si cu alte echipe de genul asta pe propriul teren. Victoria cu MU de pe final de campionat a fost o frectie rece la un picior de lemn. Wenger e cu siguranta bun, insa are niste obiceiuri proaste la transferurile din timpul verii. Are ambitia sa ia cai morti spre a-i revitaliza. Sunt inca ok pt Top 4, dar Spurs vine puternic din urma. City nici daca ar fi antrenata de Hagi n-ar putea rata Top 4, evident nici MU sau Chelsea. Poate Everton o sa urce spre un loc 5 macar. Cred c-o sa avem un sezon echilibrat pentru locurile 2-6. Am uitat de Liverpool, e intr-o mare revenire fata de ultimii 2 ani.
Postat 30 May 2011 - 11:33 AM (#5)
Lupta in viitoarea editie de Premiership o va include si pe Liverpool, Dalglish a schimbat mult in bine jocul echipei . In transferuri , din ce am auzit nu vor fi multe veniri, tehnicianul scotian din ce am vazut a incercat in primu 11 pe Flanagan, Shelvey, Spearing sau Robinson, jucatori promovati din propria academie. Cele 50 de milioane de lire care au fost puse la dispozitie pentru aducerea de noi jucatori vor fi cheltuite cu cap si nu se vor aduce jucatorii numai de dragul de a transfera
Postat 30 May 2011 - 02:19 PM (#6)
Imi cunosc bine echipa de suflet si cu tot regretul afirm ca mai mult de locul 4 nu il putem obtine in viitorul sezon. Lot subtire, au fost sedati cateva etape de au batut, insa si-au vazut limitele in meciul decisiv cu Tottenham precum si in dubla cu Braga din Uefa.Sper totusi sa luam o cupa pentru a fi siguri de Europa League.Go Reds!
Postat 30 May 2011 - 02:57 PM (#7)
Eu unu sunt mai optimist. Liverpool a facut o prostie cind l-a adus pe Hodgson la carma echipei, acesta venea dupa parcursul senzational cu Fulham in Europa League insa Liverpool a fost o palarie cam mare si nu a stiut sa gestioneze situatia la echipa. Jucatorii nu prea jucau nimic, cind intrau in teren parca erau anesteziati. Nu inteleg ce le zicea la vestiare acesta:twak_125:Venirea lui Dalglish a adus o schimbare in jocul echipei mult in bine, jucatori parca si-au adus aminte cum se face presing, pasele parca mergeau mult mai bine, Suarez , Maxi sau Kuyt au gasit mult mai usor drumul spre gol.[Edited on 30-5-2011 by ter22]
Postat 10 June 2011 - 06:34 PM (#8)
Man U a fost cea mai activa pana acum pe piata transferurilor:- Ashley Young: 22.5 mil. euro;- David de Gea: 21 mil. euro;- Phil Jones: 18 mil. euro.
Postat 10 June 2011 - 10:59 PM (#9)
Cu astia vor ataca United Champions League anul viitor ? :eek: Toata consideratia pentru David de Gea dar la 20 de ani eu zic ca mai treaba sa treaca cativa ani buni pana sa atinga nivelul de maturitate care se cere la un asemenea nivel. Mai mult ca sigur pentru cateva sezoane de aici incolo Utd. vor avea probleme mai mari sau mai mici cu portarul. Din cate stiu eu Ferguson l-a dorit pe Neuer dar acesta din urma a preferat sa plece la Bayern. Din punctul meu de vedere neamtul este in momentul asta cel mai bun portar din lume. 18 milioane pentru un fundas de 19 ani (l-am numit aici pe Jones) mi se par risipa. Ashley Young cred ca-si merita banii... Sunt curios cine urmeaza pe lista lui Sir. Mie mi se pare ca cel mai prost stau la mijocul terenului. Carrick si Fletcher sunt limitati, Scholes din cate am inteles se va retrage.
... football is a globalized multinational business, with tentacles and intrests that stretched far beyond the border of the nation state, and there is no turning back.
Postat 10 June 2011 - 11:36 PM (#10)
MU mereu ataca Liga dar e important sa ai traseu usor cu alde Sahtior, nu cu Chelsea. E o gramada de hazard la mijloc din punctul asta de vedere.Iker Casillas e seful daca ma intrebi pe mine. Neuer vine tare din urma, dar Iker e legenda. Imi place foarte mult de Gea, dar s-ar putea sa ai dreptate cu faptul ca nu e inca \"copt\". Oricum, cu Edwin nu te mai puteai prezenta la nivel inalt.Jones e talentat, iar faptul ca englezii isi ridica preturile nejustificat de mult la transferurile interne e bine stiut.Young nu-mi place, dar nu-s banii mei. La United e greu sa nu reusesti, in principiu. Ai prea multe valori langa tine, cred ca si Torje ar face fata, fara sa exagerez prea mult.Sir e posibil s-o fi luat si pe ulei usor, dupa ani si ani de \"grinduiala\" cu bugete rezonabile. Acum a decis sa sparga pusculita si, pana la urma cred ca e un cadou meritat dupa atatia ani de munca. El se retrage in vreo 2 ani, asa ca eventualul minus nu l-ar incurca prea mult. Desi il detest ca persoana, Ferguson e de departe cel mai bun manager din Insula.
Postat 10 June 2011 - 11:52 PM (#11)
Nu stiu de unde atata neincredere in spaniol, o fi el tanar dar e clar ca are valoare si ca o parere personala e in top 5 portari din lume. Chiar ma oftic ca a ajuns la MU pe care-i detest dar sunt sigur ca-i cel mai bun portar al lui United de la Schmeichel incoa\', poate ajunge chiar peste danez peste vreo 2 ani cand se va acomoda.
La cate pase proaste am ma iau astia-n nationala
Postat 11 June 2011 - 12:02 AM (#12)
E vorba ca portarii tineri n-au suficienta experienta. E clar ca e talentat, insa la nivelul la care joaca MU nu cred ca e suficient. In Anglia au fost foarte multi portari tiner in ultimii anii: Kasper, Gordon sau Hart. Deocamdata doar Hart a revenit in prim plan dupa ce a stat putin rezerva a lui Given. Cred c-ai nevoie de mult sange rece si stapaniere de sine ca portar. Am vazut niste meciuri anul asta ale lui Atletico Madrid impecabile prin reflexele excelente ale lui David.Schimbarea de campionat e posibil sa-l socheze putin. La fel a patit si Gomes de la Spurs, care e evident ca e cel mai bun portar din EPL la ora asta. Insa in sezonul de debut a fost extrem de ezitant. Diferenta principala dintre Anglia si restul lumii, in ceea ce priveste portarii, e ca in Anglia ei nu prea ies pe centrari datorita faptului ca nu-i protejeaza nici regulamentul nici arbitrii cand vine vorba de jocul periculos al atacantilor adversi. Efectiv te iau pe sus, mai ales la fazele fixe.
Postat 11 June 2011 - 12:11 AM (#13)
Da ai dreptate in mare parte dar mie De Gea mi se pare un portar tupeist, nu cred ca va claca. La faza cu Gomes nu prea-s de acord pentru ca e cam gafeur, personal nu-mi place, consider ca Hart e peste el si implicit cel mai bun din EPL dovada ca a ajuns titular la nationala desi la Euro i-a luat fata unu pe nume Green. Glumind putin s-ar putea da peste cap statisticile astea ca e Pantilimon pe teava :mrg:
La cate pase proaste am ma iau astia-n nationala
- ← Anglia Premier League, ultima etapa | Cine retrogradeaza?
- ANGLIA, SCOTIA
- goluri marcate in anglia →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor

Stiri sportive