Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Ponturi destul de sigure - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Ponturi destul de sigure

Postat 05 March 2011 - 11:59 PM (#1) Useril este offline   scrembo88 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 27-February 11

Buna,Daca am voie sa recomand baietilor 3 siteuri cu care ma descurc foarte bine in a face bani...din pariurilucrez de 1 luna cu toate,si merge destul de bine treaba.....Gasiti si meciuri gratis la ei....link-uri sterseMerita incercat....parerea mea...Bafta sa aveti ![Edited on 6-3-2011 by marius]
0

Postat 06 March 2011 - 12:14 AM (#2) Useril este offline   Milanezull 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 323
  • Inregistrat: 01-May 09

interesant ca toate au domeniul pe blogspot, oare n-au avut cativa euro sa-si faca pe .ro sau altu ? :mrg:)
AC Milan
0

Postat 06 March 2011 - 12:26 AM (#3) Useril este offline   scrembo88 

• Parior
  • PipPip

Citeaza

Originally posted by Milanezullinteresant ca toate au domeniul pe blogspot, oare n-au avut cativa euro sa-si faca pe .ro sau altu ? :mrg:)
Tot asa mam gandit si eu,cum de au domeniu pe blogspot...Sincer pe mine ma interesat primadata sa am parte de castig adica de ponturi bune...nu ca siteul este pe blogger sau pe .ro sau nu stiu ce....Momentan sunt multumit,de oferta lor...Sigur nu au un site profesionist... dar macar sa aibe ponturi bune
0

Postat 06 March 2011 - 12:43 AM (#4) Useril este offline   skY_Leader 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 739
  • Inregistrat: 02-July 07

Penibil, asta ne crede prosti. Toate cele 3 site-uri au bannere sclipiciose intre ele asa ca domnul de mai sus vrea sa stranga cativa vizitatori pe seama e-pariuri. Nu te supara, daca tot vrei sa pacalesti fa o mai cu stil.
0

Postat 06 March 2011 - 01:09 AM (#5) Useril este offline   Milanezull 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

pai si daca e asa, castiga ceva daca vizitam cat mai multi site-urile? sau poate spera sa pice vreunu in plasa si sa-si faca abonament :alcool:) no offence
AC Milan
0

Postat 06 March 2011 - 01:18 AM (#6) Useril este offline   scrembo88 

• Parior
  • PipPip

Citeaza

Originally posted by skY_LeaderPenibil, asta ne crede prosti. Toate cele 3 site-uri au bannere sclipiciose intre ele asa ca domnul de mai sus vrea sa stranga cativa vizitatori pe seama e-pariuri. Nu te supara, daca tot vrei sa pacalesti fa o mai cu stil.
Da vad ca tu vrei sa ma bagi pe mine,ca aia au bannere sclipicioase..:)):)) extraordinar unde poate duce o gandire epic fail romaneasca,trebuie sa fi prea neaiv sa crezi asa ceva imi pare rau dar asa este...Daca omu vine si iti spune un lucru bun prin care a castigat si el ceva bani,in Romania daca recomanzi pe cineva inseamna ca esti ori omu lui ori vrei sa prostesti lumea...Tu crezi ca eu nu am ce face si vin pe forumuri sa mintesc ?Se pare ca da...Nai de cat e treaba ta,daca omu vine si iti arat ceva bun,bun dupa parerea mea nu trebe sa zici si tu asta...inseama ca ori e tepar ori e infractor ori e om platit sa faca reclama...Prea multa prostie in Romania :aplauze:Esti TARE :alcool:
0

Postat 06 March 2011 - 01:26 AM (#7) Useril este offline   Cristinel 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1381
  • Inregistrat: 16-May 10

Daca tot ai castigat din ponturile date de pe acea pagina ia banutii aia si baga-te la niste cursuri de limba romana! :alcool:
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
0

Postat 06 March 2011 - 01:43 AM (#8) Useril este offline   parastas 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 86
  • Inregistrat: 13-December 08

Nai de cat e treaba ta... Asta e tare de tot. Am vazut tot felul de naiuri la viata ma. Dar un nai de cat n-am mai vazut. Am vazut un nai de gat la cei cu traheostomie care nu mai puteau sa cinte traditional. Dar, cu scuzele de rigoare la mARIUS, nu ma leg de forme de gramaticale sau de alte gen-uri sau alteceva doam-ne iartama, ca u mai stiam c-e voiam sa spoon sau sa zeek sau zi tu aici ca yo mam perdut. long live pariuri!!!!
0

Postat 06 March 2011 - 01:49 AM (#9) Useril este offline   parastas 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 86
  • Inregistrat: 13-December 08

Prea multa prostie in Romania :aplauze:Esti TARE :alcool: [/quote] Stiam ca esti din Romania!:)
0

Postat 06 March 2011 - 01:54 AM (#10) Useril este offline   liviu650 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 108
  • Inregistrat: 13-May 09

\"Nai de cat e treaba ta...Asta e tare de tot. Am vazut tot felul de naiuri la viata ma. Dar un nai de cat n-am mai vazut. Am vazut un nai de gat la cei cu traheostomie care nu mai puteau sa cinte traditional. Dar, cu scuzele de rigoare la mARIUS, nu ma leg de forme de gramaticale sau de alte gen-uri sau alteceva doam-ne iartama, ca u mai stiam c-e voiam sa spoon sau sa zeek sau zi tu aici ca yo mam perdut. long live pariuri!!!!\"buna asta...si eu sunt de parere ca siteurile sunt facute de aceeasi persoana....[Edited on 5-3-2011 by liviu650][Edited on 5-3-2011 by liviu650]
0

Postat 06 March 2011 - 02:00 AM (#11) Useril este offline   Milanezull 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

scrembo88 prea faci multe greseli gramaticale, scuze ca te intreb, dar cati ani ai?
AC Milan
0

Postat 06 March 2011 - 02:18 AM (#12) Useril este offline   skY_Leader 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 739
  • Inregistrat: 02-July 07

Citeaza

Originally posted by Milanezullpai si daca e asa, castiga ceva daca vizitam cat mai multi site-urile? sau poate spera sa pice vreunu in plasa si sa-si faca abonament :alcool:) no offence
Pai din Adsense nu castiga mai nimic din traficul generat de cateva zeci de persoane in seara asta. Daca pica vreunul cu un abonament deja e lux nu stiu cum sa spun :). 30 de euro pentru 35 de pronosticuri.
0

Postat 06 March 2011 - 02:48 AM (#13) Userul este online   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5425
  • Inregistrat: 25-May 08

Mai, dar rai sinteti. Omul va da 100% profit si voi il criticati.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba