Buna,Daca am voie sa recomand baietilor 3 siteuri cu care ma descurc foarte bine in a face bani...din pariurilucrez de 1 luna cu toate,si merge destul de bine treaba.....Gasiti si meciuri gratis la ei....link-uri sterseMerita incercat....parerea mea...Bafta sa aveti ![Edited on 6-3-2011 by marius]
|
|
Pagina 1 din 1
Ponturi destul de sigure
Postat 06 March 2011 - 12:14 AM (#2)
interesant ca toate au domeniul pe blogspot, oare n-au avut cativa euro sa-si faca pe .ro sau altu ? :mrg:)
AC Milan
Postat 06 March 2011 - 12:26 AM (#3)
Citeaza
Originally posted by Milanezullinteresant ca toate au domeniul pe blogspot, oare n-au avut cativa euro sa-si faca pe .ro sau altu ? :mrg:)
Postat 06 March 2011 - 12:43 AM (#4)
Penibil, asta ne crede prosti. Toate cele 3 site-uri au bannere sclipiciose intre ele asa ca domnul de mai sus vrea sa stranga cativa vizitatori pe seama e-pariuri. Nu te supara, daca tot vrei sa pacalesti fa o mai cu stil.
Postat 06 March 2011 - 01:09 AM (#5)
pai si daca e asa, castiga ceva daca vizitam cat mai multi site-urile? sau poate spera sa pice vreunu in plasa si sa-si faca abonament :alcool:) no offence
AC Milan
Postat 06 March 2011 - 01:18 AM (#6)
Citeaza
Originally posted by skY_LeaderPenibil, asta ne crede prosti. Toate cele 3 site-uri au bannere sclipiciose intre ele asa ca domnul de mai sus vrea sa stranga cativa vizitatori pe seama e-pariuri. Nu te supara, daca tot vrei sa pacalesti fa o mai cu stil.
Postat 06 March 2011 - 01:26 AM (#7)
Daca tot ai castigat din ponturile date de pe acea pagina ia banutii aia si baga-te la niste cursuri de limba romana! :alcool:
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
Postat 06 March 2011 - 01:43 AM (#8)
Nai de cat e treaba ta... Asta e tare de tot. Am vazut tot felul de naiuri la viata ma. Dar un nai de cat n-am mai vazut. Am vazut un nai de gat la cei cu traheostomie care nu mai puteau sa cinte traditional. Dar, cu scuzele de rigoare la mARIUS, nu ma leg de forme de gramaticale sau de alte gen-uri sau alteceva doam-ne iartama, ca u mai stiam c-e voiam sa spoon sau sa zeek sau zi tu aici ca yo mam perdut. long live pariuri!!!!
Postat 06 March 2011 - 01:49 AM (#9)
Prea multa prostie in Romania :aplauze:Esti TARE :alcool: [/quote] Stiam ca esti din Romania!:)
Postat 06 March 2011 - 01:54 AM (#10)
\"Nai de cat e treaba ta...Asta e tare de tot. Am vazut tot felul de naiuri la viata ma. Dar un nai de cat n-am mai vazut. Am vazut un nai de gat la cei cu traheostomie care nu mai puteau sa cinte traditional. Dar, cu scuzele de rigoare la mARIUS, nu ma leg de forme de gramaticale sau de alte gen-uri sau alteceva doam-ne iartama, ca u mai stiam c-e voiam sa spoon sau sa zeek sau zi tu aici ca yo mam perdut. long live pariuri!!!!\"buna asta...si eu sunt de parere ca siteurile sunt facute de aceeasi persoana....[Edited on 5-3-2011 by liviu650][Edited on 5-3-2011 by liviu650]
Postat 06 March 2011 - 02:00 AM (#11)
scrembo88 prea faci multe greseli gramaticale, scuze ca te intreb, dar cati ani ai?
AC Milan
Postat 06 March 2011 - 02:18 AM (#12)
Citeaza
Originally posted by Milanezullpai si daca e asa, castiga ceva daca vizitam cat mai multi site-urile? sau poate spera sa pice vreunu in plasa si sa-si faca abonament :alcool:) no offence
Postat 06 March 2011 - 02:48 AM (#13)
Mai, dar rai sinteti. Omul va da 100% profit si voi il criticati.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor

Acest topic e inchis