Astazi a aparut primul episod din podcastul despre pariuri sportive, PlusEV, o emisiune despre pariuri (si nu numai), gazdele fiind George si Mihai.Asculta aici EPISODUL 1In episodul de debut al podcastului PlusEV :* pentru inceput, o discutie despre EV* min. 46 - un pariu nebunesc facut de doi jucatori de poker* min. 66 - rubrica de teorie (de unde vin banii pariorilor si caselor de pariuri)Urmatoarele eipsoade vor fi postate in fiecare marti seara.Pentru reactii si sugestii folositi acest topic. [Edited on 25-3-2011 by sebastian]
|
|
Podcast PlusEV #1 - Editie de debut
Postat 23 March 2011 - 03:20 PM (#2)
ar fi grozav daca ar exista un link sa se poata downloada ! e doar o propunere! multumesc!
Postat 23 March 2011 - 04:12 PM (#4)
Nu am apucat sa-i ascult, probabil o voi face diseara, dar oricum, foarte interesanta ideea. Felicitari. :hairo: George si Mihai sunt si pe forum?
Back in business....
Postat 23 March 2011 - 04:53 PM (#5)
Mihai este un mai vechi membru al forumului, inactiv insa in ultima perioada. George nu este membru al forumului nostru si este unul din realizatorii podcastului \"peste prajit\" despre poker.Sper sa ni se alature in scurt timp pentru a raspunde reactiilor si intrebarilor voastre.Deoarece acest podcast despre pariuri este o premiera in Romania si tinand cont de natura conflictuala a forumului nostru, ii rog pe cei care doresc sa critice aceasta emisiune, sa o faca civilizat, in limita bunului simt si conform regulamentului de postare.Sunt binevenite orice sugestii si teme de emisiune. Pe viitor vor fi si invitati, personalitati din sport, pariori de succes, membri marcanti ai forumului care au ceva de spus despre anumite subiecte.
Postat 23 March 2011 - 05:23 PM (#6)
O idee foarte buna,i am ascultat aseara .Cel putin unul dintre ei are in jur de 30 sau 35 de ani si are experienta in pariuri si amandoi in afara de faptul ca vin cu multe informatii pentru noi pariorii au si umor.
Postat 23 March 2011 - 09:59 PM (#7)
interesant, dar poate ar trebui ca episoadele sa fie mai scurte si mai dese.
Postat 23 March 2011 - 10:30 PM (#8)
Mda...Episodul asta e ceva gen grupa pregatitoare, nici macar alfabetul.Totusi sfarsitul e util pentru cei care inca mai cred ca se lupta cu casele de pariuri.
www.Betsmart.ro - Betting Systems
Postat 24 March 2011 - 12:10 AM (#10)
A fost bun pentru inceput. Chestia cu acel comision luat de casele de pariuri cred ca-l stiu majoritatea, dar trebuie sa stie toata lumea..
Postat 24 March 2011 - 12:24 AM (#11)
vreau sa te rog si eu ceva; Nu mai zi variantza, se numeste dispersie iar \"standard deviation\" este abaterea medie patratica. De asemenea poti sa zici in loc de \"bankroll\" - banca, fond disponibil, etc.Mersi.
Postat 24 March 2011 - 12:26 AM (#12)
Eu sunt Mihai.Sugestii, reclamatii, intrebari etc[Edited on 23-3-2011 by Ygrek2k]
Postat 24 March 2011 - 06:17 AM (#13)
Citeaza
Originally posted by crimsonvreau sa te rog si eu ceva; Nu mai zi variantza, se numeste dispersie iar \"standard deviation\" este abaterea medie patratica. De asemenea poti sa zici in loc de \"bankroll\" - banca, fond disponibil, etc.Mersi.
Postat 24 March 2011 - 07:04 PM (#14)
felicitari pentru initiativa.interesant.puteti sa-mi ziceti si mie va rog numele melodiei de la final? ms
Postat 25 March 2011 - 03:53 AM (#16)
In aceasta noapte mi-am facut putin timp si am ascultat primul episod. Felicitari pentru emisiune, mi-a placut ca nu ati intrat direct in paine si ati dat exemple din viata de zi cu zi, pariuri clasice dar si atipice, am ascultat fiecare ce sanse avem la un salt cu parasuta sau la un \"run de 70 de mile\". Nu am fost de acord cu voi in privinta a doua aspecte:1. ati spus ca bookmakerii stabilesc cotele pariurilor in functie de tendinta pariorilor asupra unui semn. Total gresit! --->>luam exemplul clasic 1,x,2. Bookmakerii stabilesc cotele luand in considerare zeci de criterii (statistica, forma de moment, vreme, indisponibilitati, etc), iar mai apoi, cota stabilita de bookmakerii scade sau creste in functie de cat de mult se pariaza pe acel semn (nu e tocmai o regula pentru ca sunt situatii cand se intind capcane, iar tendinta e tocmai in sens opus). Pot spune ca am vizionat acum un an un reportaj cu un cetatean roman recrutat de o casa de pariuri cu sediul in Gibraltar, acolo unde isi desfasura munca de zi cu zi. A mentionat ca exista cel putin 44 de factori pe care bookmakerii trebuie sa le ia in considerare atunci cand stabilesc cotele unui eveniment sportiv (ma refer in principal la un eveniment cu 3 optiuni de pariere, asa cum este mai sus-amintitul \"1,x,2\"). Spunea ca se castiga foarte bine, in functie de postul ocupat in cadrul companiei si normal in functie de responsabilitati, dar asta e deja alta discutie. 2. Niciodata nu pariezi toata banca pe un 10 la 1 cu gandul ca ai 20 de ani sa iti refaci viata. Punct. Primul episod a fost dragut, un Intro (Pilot) destul de util, in special pentru incepatori. Ceea ce va doresc eu voua e \"La cat mai multe episoade!\", tineti-o tot asa, ca faceti treaba buna. De remarcat si faptul ca aveti doua voci care se muleaza foarte bine pe tema pariurilor sportive si e o placere sa va ascult. P.S: Intrebare off topic pentru George: Merita dom\'le traiul din State (California e tentanta rau!) sau sfatul tau e sa ramanem fideli Patriei-Mama? ( Patria ne-a fost pamantul, Unde ne-au trait stramosii, Cei ce te-au batut pe tine, Baiazide, la Rovine!!!) :plott:Si ca un extra P.S. pot spune ca unul din momentele de retinut din primul episod a fost atunci cand ati mentionat ca e greu sa iesi pe plus in aceasta lupta cu casele de pariuri. In noiembrie am 7 anisori de cand ma lupt si eu cu ele, pot afirma cu sinceritate ca sunt pe profit, insa unul extrem de mic in comparatie cu munca depusa pana acum. Pot spune ca Expected Value (ma mulez si eu termenilor in engleza, am facut matematica in engleza ca George) nu e chiar pe placul meu, pentru ca aici tin cont si de timpul alocat pariurilor (mult tare!!), renuntarea la alte activitati, etc. Speram la mai bine pe viitor! :bun: Va salut cu respect! :)[Edited on 25-3-11 by gerrard88]
Postat 25 March 2011 - 05:29 AM (#17)
gerrar88 iti multumim pentru sfaturi si aprecieri. La punctul 1. suntem de acord. Imi pare rau daca s-a inteles altceva.Cu 2. nu sunt de acord. Uite un contraexemplu care sper sa convinga. Eroul nostru are 20 de ani e student si are $200 toti banii. Daca ii ofera cinvea 10 la 1 pe $200 ar fi absurd sa nu accepte. Intr-o luna cu jumatate de norma fae banii inapoi chiar si in Romania. Altfel, eroul are 25 de ani lucreaza si are $2000 in economii (stringe de masina) eu zic ca ar fi absurd sa nu accepte 10 la 1.Doyle Brunson (legenda vie in lumea pokerului) spunea ca ar fi acceptat 10 la 1 pentru toata averea lui de citeva zeci de milioane. Acum, la batrinete s-a razgindit caci nu ar mai avea timp sa se refaca.La PS raspunsul e complicat. In principiu greutatea traiului in alta tara, zic eu, vine de la diferentele de fond comun cultural. Adica glumele lor sunt putin \"pe linga\", raporturile cu prietenii sunt putin diferite, indiferent de cit de bine inveti limba tarii adoptive cuvintele iti vor fi putin straine intrucit nu sunt investite afectiv ca cele din romana. Nu sunt greutati insurmontabile pentru anumite personalitati, dar sunt imposibil de depasit pentru altele. America mai are o problema. E departe. Daca traiesti in Spania poti veni in Romania in fiecare week end daca vrei si ai ceva bani. Din California e mai greu si mult mai scump.
Postat 25 March 2011 - 02:59 PM (#18)
Ygrek, esti cel care cred eu ca esti? De pe sb, cu somno, paul si restul? Sau gresesc?
Back in business....
Postat 26 March 2011 - 12:25 PM (#20)
Excelent podcast. Felicitari realizatorilor.In cele din urma cu cateva argumente prezentate foarte practic aici, am reusit sa conving pe cineva ca pariurile sportive gandite nu reprezinta doar un amarat joc de noroc.
- ← Podcast PlusEV #13 - invitat un tanar jucator de poker
- PlusEV - podcast despre pariuri sportive
- Podcast PlusEV #16 - amanat →
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor