Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: POKER PE ECHIPE: Fotbal si Poker - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

POKER PE ECHIPE: Fotbal si Poker

Postat 31 March 2011 - 03:44 PM (#1) Useril este offline   raducioiu999 

• Parior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 32
  • Inregistrat: 31-March 11

Joaca poker si sustine-ti echipa de fotbal favorita!Odata cu lansarea conceptului Teams Poker (poker pe echipe) a fost creata si o campanie speciala pentru jucatorii din tara noastra - FOTBAL SI POKER.Aceasta campanie va fi formata din 11 turnee freeroll (gratuite) - un total de 3.000$ pusi pe masa de cei de la 888poker.[Edited on 19-5-2011 by Zuker][Edited on 7-7-2011 by raducioiu999][Edited on 7-7-2011 by raducioiu999]

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: image-teams-LP.jpg

0

Postat 04 April 2011 - 09:07 AM (#2) Useril este offline   raducioiu999 

• Parior
  • PipPipPip

Clasamentul dupa prima etapa:1. Gloria Bistrita - 50 puncte2. Poli Timsoara - 30 puncte3. FC Vaslui - 20 puncteEtapa a doua se joaca astazi (4 aprilie) la ora 21:00 (RO).Mai multe detalii pe pagina oficiala FOTBAL SI POKER: http://ro.888poker.c...poker-teams.htm
0

Postat 04 April 2011 - 09:14 AM (#3) Userul este online   Zuker 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1615
  • Inregistrat: 04-September 09

Diseara la ora 21:00 o sa fiu si eu acolo. Sunt cu Steaua. Bafta.
0

Postat 04 April 2011 - 11:41 AM (#4) Useril este offline   mirceafritz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 284
  • Inregistrat: 28-January 07

pot participa fara sa depun vreun sfant ?ca sa nu deschid inca un cont anapoda,pt. ca eu nu prea vreau sa bag bani in poker ,doar sa scot (desi asa ceva e cam putin probabil):bere:
0

Postat 04 April 2011 - 12:50 PM (#5) Userul este online   cezcarino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1431
  • Inregistrat: 19-September 07

Citeaza

Originally posted by mirceafritzpot participa fara sa depun vreun sfant ?ca sa nu deschid inca un cont anapoda,pt. ca eu nu prea vreau sa bag bani in poker ,doar sa scot (desi asa ceva e cam putin probabil):bere:
poți, căci nici eu nu am un sfanț la ei. faza proastă e că intră și mulți străini, eu credeam că e doar pt români, doar sunt echipele noastre...
I'm not as think as you drunk I am

Imagine postata
0

Postat 04 April 2011 - 01:06 PM (#6) Useril este offline   mirceafritz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

are vreo legatura echipele astea de liga 1 lui mitica cu pokerul sau nu ca sa stiu ce echipa sa-mi aleg ,ca doar no-i alege pe cfr care-i ciuca batailor sau sportu:yeah:
0

Postat 04 April 2011 - 01:31 PM (#7) Useril este offline   mirceafritz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

am ales sas fiu vasluian deorece eu cred in vaslui ca are cel mai bun lot si pot castiga campionatul ,cat despre cfr ,bine ca nu sunt la retrogradare ca la ce echipa au acum ar retrograda
0

Postat 04 April 2011 - 02:50 PM (#8) Useril este offline   raducioiu999 

• Parior
  • PipPipPip

Citeaza

Originally posted by cezcarino

Citeaza

Originally posted by mirceafritzpot participa fara sa depun vreun sfant ?ca sa nu deschid inca un cont anapoda,pt. ca eu nu prea vreau sa bag bani in poker ,doar sa scot (desi asa ceva e cam putin probabil):bere:
poți, căci nici eu nu am un sfanț la ei. faza proastă e că intră și mulți străini, eu credeam că e doar pt români, doar sunt echipele noastre...
Turneele sunt organizate special pentru jucatorii din Romania, numai ca au fost ceva probleme cu modul de restrictionare. Se lucreaza intens la rezolvare acestei probleme si exista promisiunea ca incepand cu etapa 3 sa fie DOAR jucatori romani la mese....si da, se poate juca fara a fi nevoiti sa faceti depunere.
0

Postat 07 April 2011 - 08:47 AM (#9) Useril este offline   optimus 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 186
  • Inregistrat: 20-March 08

astazi ,o noua etapa...
0

Postat 07 April 2011 - 08:52 AM (#10) Useril este offline   raducioiu999 

• Parior
  • PipPipPip

Astazi, 7 aprilie (ora 21:00 RO), se joaca etapa 3.Dupa 2 etape, clasamentul se prezinta in felul urmator:1. Gloria Bistrita - 50 puncte2. Pandurii Targu Jiu - 50 puncte3. Poli Timisoara - 30 puncte4. Unirea Urziceni - 30 puncte5. FC Vaslui - 20 puncte6. Gaz Metan Medias - 20 punctePentru cei care nu stiu, primele 4 clasate la finalul celor 10 etape, vor juca finala (1000$). Se pare ca daca se joaca fara blaturi, \"granzii\" din capitala nu prea au multe de spus. Macar la poker...Detalii despre turneele Fotbal si Poker gasiti AICI[Edited on 7-4-2011 by raducioiu999]
0

Postat 07 April 2011 - 11:07 AM (#11) Userul este online   cezcarino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

auuuuu, nu am citit cu atentie termenii si am schimbat echipa in etapa a doua.... deh, din motive de strategie... aveti idee ce se intampla? nu mai am dreptul de a mai juca?:P

Imagine postata
0

Postat 07 April 2011 - 03:56 PM (#12) Useril este offline   raducioiu999 

• Parior
  • PipPipPip

Nu este nicio problema. Poti schimba echipa oricand doresti.
0

Postat 10 April 2011 - 03:37 PM (#13) Userul este online   cezcarino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

De ce nu ne-am trezit mai devreme.....Acest format al „Fotbal și poker” e cel puțin interesant și ar fi trebuit ca membri (cei puțini, e drept, ... eu joc mai mult de relaxare după ce ajung rupt de la muncă..) ai forumului care mai joacă și poker să ne organizăm, „așea” amical, pentru această serie de turnee. Ne luăm o echipă oarecum neutră dpdv al susținătorilor, pentru a avea șanse la clasamentul pe echipe (degeaba intră 200 pe Steaua, 150 pe Dinamo dacă 75% ies în prima jumătate de oră...) , zic un Sportul (ca nume :alcool: ) sau Victoria Brănești (ca nr de susținători... ) și ne „simtem” bine.Pe 14 e etapa a 4a (din 11) așa că ... HAI răzeșilor: Zuker, Fabulous, Moryoka(?), Mircea, Manuel, Ioan, Rechinu, Robo, Ceferoiu, Aimar, Elvețianu, Raul, Bang, Ionuț, Eddie, Alex... într-o ordine aleatorie să ne vedem pe 14 la 888poker.com. :smile:

Imagine postata
0

Postat 10 April 2011 - 04:22 PM (#14) Useril este offline   Alex07bet 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 598
  • Inregistrat: 08-October 07

Cand apare turneul in lista? Eu nu il gasesc.:smile:
Unul din cele mai mari riscuri in viata este sa nu ai niciodata curajul sa risti...
0

Postat 10 April 2011 - 04:30 PM (#15) Userul este online   cezcarino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

poate tre să instalezi inter4fața 888.eu aveam interfața PacificPoker. rfă o actualizare a softului

Imagine postata
0

Postat 10 April 2011 - 04:31 PM (#16) Userul este online   cezcarino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

scuze pentru greșelile typo

Imagine postata
0

Postat 10 April 2011 - 08:01 PM (#17) Userul este online   Zuker 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1615
  • Inregistrat: 04-September 09

Pe 14 ne strangem mai multi intr-o echipa?
0

Postat 10 April 2011 - 08:55 PM (#18) Userul este online   cezcarino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Sper ... sau vreauEu acum m-am trezit :spaz:, am un week-end grozav de ...hai să ne vedem pe 14, cu echipa care o fi... L-am uitat din listă pe Răducioiu, cel care a semnalat evenimentul :great:

Imagine postata
0

Postat 11 April 2011 - 02:34 PM (#19) Useril este offline   raducioiu999 

• Parior
  • PipPipPip

Super-ideea sa jucam toti in aceeasi echipa si in niciun caz in una unde se inscriu multi (gen Steaua, Dinamo). Eu am incasat in ultimele doua etape jucand la Gaz Metan Medias, dar nici asta nu mai merge, pentru ca daca au vazut baietii ca aici s-au strans cativa jucatori mai buni, care fac rezultate bun, acum vaneaza si incaseaza \"moca\"...Oricum, clasamentul dupa 3 etape este urmatorul:1. Gaz Metan Medias - 70 puncte 2. Pandurii Targu Jiu - 70 puncte 3. Gloria Bistrita - 50 puncte 4. Poli Timisoara - 30 puncte 4. FCM Targu Mures - 30 puncte 4. Unirea Urziceni - 30 puncte5. FC Vaslui - 20 puncteIn concluzie, evitam echipele astea plus cele cu fani multi si apoi ne raman cateva gen Branesti, Sportul etc. Alegeti si voi una si vdm...
0

Postat 14 April 2011 - 01:19 PM (#20) Useril este offline   raducioiu999 

• Parior
  • PipPipPip

Astazi (14 aprilie) se joaca etapa 4. V-ati decis la ce echipa jucam?Eu am jucat in primele 3 etape la 3 echipe diferite si am incasat de fiecare data. Vreau sa va dau si voua cateva \"sfaturi\", daca vreti sa incasati:- Alege una dintre echipele cu cat mai putini jucatori. Daca foarte multi dintre membrii unei echipe sunt eliminati la inceputul turneului, chiar si in eventualitatea in care un alt membru al echipei reuseste sa castige, media echipei nu va fi totusi una prea buna.- Foloseste-te de re-buy si add-on. Numarul de fise primite la inceputul turneului este de 1.500, dar nu uitati ca pentru un buy-in primiti 3.000 de fise, in timp ce pentru add-on va sunt oferite 10.000 de fise. In concluzie, pentru doar 20 centi (0,20$) puteti intra la pauza cu aproximativ 15.000 de chipsuri, chiar si in conditiile in care nu ati avut norocul sa dublati in fata adversarilor.- Asteapta eliminarea adversarilor slabi. Ai rabdare cam pana la prima pauza (55 de minute), cand jucatorii care au fost sit-out au ramas fara chipsuri din cauza blindurilor. Acelasi principiu se aplica si pentru jucatorii care nu au facut re-buy/add-on, mai ales daca nu au avut norocul sa adune fise de la adversari. Dupa pauza, blindurile vor fi de 300/600, cu ante 60, asa ca daca ai 15.000-20.000 de fise, imagineza-ti presiunea pe care o poti pune pe un jucator care are aproximativ 3.000 de fise...- Joaca pentru echipa. Dupa ce s-a ajuns la locurile platite si ai deja un premiu asigurat (cel individual), trebuie sa faci tot posibilul pentru a-ti ajuta echipa sa incaseze (sa ocupe unul dintre primele trei locuri). Cea mai buna metoda este sa \"vanezi\" jucatorii care sunt componenti ai echipelor clasate mai bine decat echipa in care joci tu. http://img812.imageshack.us/img812/2621/teampoker.jpg[Edited on 14-4-2011 by raducioiu999]
0

Arata acest topic

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba