Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: 2 EUR gratis la BetClic - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

2 EUR gratis la BetClic

Postat 05 April 2011 - 12:05 AM (#1) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

1. Pot participa toti membrii forumului care NU au castigat premii BetClic la concursul lunii martie.2. Se acorda 2 EUR sub forma de bonus http://www.e-pariuri.ro/img/news_betclic.png primilor 15 membri ai forumului care posteaza aici care este cel mai sigur pariu al zilei de marti. 3. Justificarea optiunii este obligatorie.4. Cota minima este 1.30 si trebuie luata de la http://www.e-pariuri.ro/img/news_betclic.png5. Dupa postarea pariului in acest topic, astept U2U cu userul http://www.e-pariuri.ro/img/news_betclic.png6. Bonusurile vor intra pana pe 10 aprilie, odata cu premiile de la concursul Tipster Corner.
0

Postat 05 April 2011 - 12:12 AM (#2) Useril este offline   valentyn25 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 145
  • Inregistrat: 23-January 07

Hereford - Wycombe cota 2.25..castiga wycombe
Puterea Si Banii sunt cele mai importante lucruri din lume!
0

Postat 05 April 2011 - 12:22 AM (#3) Useril este offline   skY_Leader 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 740
  • Inregistrat: 02-July 07

Meci: Real Madrid - Tottenham HotspursPronostic: 1Cota: 1.4Casa: BetclicCompetitie: Uefa Champions LeagueJustificare: Chiar daca Real-ul vine dupa un esec in campionat in fata echipei Sporting Gijon ceea ce i-a indepartat foarte mult de titlu, acest lucru dupa parerea mea nu face decat sa intareasca acest pariu deoarece o echipa precum Real Madrid nu poate ceda intr-o singura saptamana in 2 competitii majore in care isi punea mari sperante sa le castige la inceput de sezon. In primul 11 al Real-ului se asteapta si ceva reveniri fata de meciul cu Gijon, iar legat de tenacitatea lui Spurs eu zic ca acestia se vor multumi sa pastreze o proportie decenta a scorului urmand ca in mansa retur sa transeze soarta calificarii in favoarea lor.
0

Postat 05 April 2011 - 01:11 AM (#4) Useril este offline   emil 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 172
  • Inregistrat: 27-May 07

Liga IMeci: Branesti-SportulPronostic: x2 SPORTUL Cota: 1.90Justificare:Din prisma cotele meciul tinte la o favorita clara, aceea fiind Branesti. 1.60 pentru Branesti cat ofera Interwetten este ceva iesit din comun, Sportul joaca din ce in ce mai bine iar Branestiul din ce in ce mai prost.Dupa 3-0 impotriva lui Craiova, Sportul v-a juca mult mai motivata si vor pune cu siguranta mai mult suflet.Branestiul trebuie sa bata mai ales ca joaca acasa dar cn este Branesti ca sa.i dai o cota asa mica chiar impotriva lui Sportul care nu a reusit nici o victorie in deplasare...Branestiul ar fi trebuit sa aibe 2.20 pentru ca dak Sportul va castiga 1 pct sau 3 in special, lupta la retrogradare va fi ft grea.Eu unul prefer cota de 3 pt DNB la Bet365 cu o suma medie este perfecta;)
0

Postat 05 April 2011 - 02:59 AM (#5) Useril este offline   The_Iceman 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 162
  • Inregistrat: 26-February 08

Meci: Real Madrid - Tottenham HotspursPronostic: 1Cota: 1.4Justificare: Real vine dupa un esec umilitor pentru blazonul clubului, dar si al lui Mourinho, care era neinvins \"acasa\" de 9 ani. E adevarat ca acest esec poate fi pus si pe seama multitudinii de absenti din echipa de baza, dar acum cred ca vom asista la o razbunare a madrilenilor care vor beneficia si de aportul catorva absenti din meciul precedent. Englezii au o echipa buna dar care nu cred ca va face fata unui Real de-a dreptul furios. Norocul din turul precedent din Italia nu mai poate tine si aici. Victorie lejera pentru gazde!
Imagine postata
0

Postat 05 April 2011 - 06:58 AM (#6) Useril este offline   bubulina02 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 251
  • Inregistrat: 22-February 10

Meci: Inter - SchalkePronostic: 1Cota: 1.55Justificare : In aceasta seara incep meciurile din turul sferturilor de finala ale Uefa Champions League. Inter Milano intalneste pe teren propriu echipa germana Schalke 04. Gazdele vin dupa o infrangere dezastruasa in fata marii rivale Milan cu scorul de 3-0 si sunt sigura ca isi doresc sa razbune acel rezultat in aceasta seara. Schalke este pentru mine marea surpriza a acestui sezon de Champions League, o echipa care in ciuda vedetelor din lot joaca dezastros in Bundesliga, unde se afla pe locul 11 dupa 28 de etape cu 10 victorii, 5 rezultate de egalitate si 13 infrangeri. Cred ca Inter se va impune astazi, este detinatoarea trofeului, are o experienta net superioara si dupa cum spuneam o dorinta foarte mare de revansa dupa umilinta cu Milan.
0

Postat 05 April 2011 - 07:26 AM (#7) Useril este offline   patratzel 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 45
  • Inregistrat: 29-May 09

Meci : Real Madrid - TottenhamPronostic: Peste 0.5 goluri prima reprizaCota: 1.33Justificare: Real Madrid nu are de gand sa mai rateze inca un obiectiv in acest sezon, dupa ce sansele la titilu sunt aproape de 0. Echipa gazda probabil va incerca sa atace din primul minut incercand sa isi asigure un avans linistitor de goluri in vederea returului de pe White Hart Lane. Sa nu uitam si de echipa oaspete care are un contraatac devastator si cu sanse mari de reusita la fazele fixe. Mizez pe pariul \"peste 0.5 goluri pana la pauza\". Sa avem bafta.
0

Postat 05 April 2011 - 08:24 AM (#8) Useril este offline   parior_inspirat 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 185
  • Inregistrat: 25-September 09

Meci: Real Madrid - Tottenham HotspursPronostic: echipa care va marca ultima: Real MadridCota: 1.33Nu cred ca se pune problema castigatoarei din aceasta seara. Real poate castiga Liga cu Mourinho. Din 2003 nu au mai trecut de optimi si cred ca anul acesta e marea lor sansa. Real nu a luat gol acasa in 4 meciuri si are golaveraj 11-0. Tottenham s-a chinuit cu Milan fiind dominati pe teren propriu. Chiar daca au un inscris 11 goluri in meciurile de afara nu cred ca o sa faca fata lui Real. Daca e Lennon anihilat se cam termina sperantele londonezilor.
Smart fish don't bite.
0

Postat 05 April 2011 - 09:32 AM (#9) Useril este offline   chukky 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 79
  • Inregistrat: 30-December 09

Meci: Tianjin Teda v Melbourne Victory Pronostic: 1Cota: 1.70Tianjin Teda primeste vizita australienilor de la Melbourne Victory in cea de-a treia etapa a ligii campionilor Asiei. Tianjin Teda se afla pe prima pozitie in grupa E dupa doua victorii cu Gamba Osaka si Jeju United, formatii cu care se afla in lupta directa pentru calificare. De cealalta parte Melbourne Victory este cenusareasa grupei, avand doua infrangeri pana acum in fata echipelor pe care Tianjin Teda le-a invins. Avand in vedere rezultatele inregistrate pana in prezent, cu siguranta Tianjin Teda va forta astazi victoria si va face un pas mare spre iesirea din grupe.
0

Postat 05 April 2011 - 09:39 AM (#10) Useril este offline   vldvld21 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 343
  • Inregistrat: 16-February 11

Meci: Real Madrid - Tottenham HotspursPronostic: 1Cota: 1.4Justificare: Real nu mai are sanse la castigarea campionatului asa ca si-au pus toata baza in champions league si nu cred ca vor da gresi acasa cu cei de la Tottenham , Real vine dupa un esec foarte dureros cu cei de la Sporting Gijon si are nevoie de victorie in champions league pentru a-si multumii superteri asa ca victoria celor de la Real mi se pare cea mai sigura predictie .
0

Postat 05 April 2011 - 10:26 AM (#11) Useril este offline   ionutz2403 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 277
  • Inregistrat: 23-August 06

Meci:Inter-SchalkePronostic:peste 1.5 goluriCota:1.33Justificare:In aceasta seara, Inter primeste vizita nemtilor de la Schalke, intr-un meci contand pentru sferturile de finala ale Champions League. Forta de atac a lui Inter ma face sa cred ca in aceasta seara vor marca cel putin 2 goluri, in fata unei aparari a lui Schalke care a scartatit deseori in acest sezon. Antrrenorul lui Inter va avea la dispozitie intreg lotul pentru acest meci, ceea ce imi intareste ideea ca Inter va marca de cel putin 2 ori in acest meci. De asemenea, multe meciuri de pe teren propriu ale celor de la Inter s-au incheiat cu goluri multe, chiar peste 2.5, ceea ce face si mai plauzibil pronosticul meu.
0

Postat 05 April 2011 - 10:53 AM (#12) Useril este offline   alexus 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 221
  • Inregistrat: 01-February 08

Meci:Inter-SchalkePronostic: 1Cota:1.55Justificare:Dupa rusinea cu Milan, 0-3, Interul va trebui sa arate suporterilor ca nu aceea este valoarea lotului si ca a fost doar un ghinion meciul de sambata. Shalke sunt pe locul 10 in campionat si vin dupa o victorie cu Wolksburg cu 3-0. Inter s-a calificat in detrimentul celor de la Bayern dupa un meci incredibil in retur. Shalke a trecut de Valencia in optimi cu scorul general de 4-2. cred ca italienii vor castiga in aceasta seara intrucat vor sa uite repede de rusinea cu Milan si au si avantajul propriului teren
0

Postat 05 April 2011 - 11:44 AM (#13) Useril este offline   Silencer 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 617
  • Inregistrat: 11-April 06

Meci : Gloria Bistriţa v Universitatea ClujPronostic : 1Cota : 1.9Justificare :In aceasta seara vom avea parte de un meci intre doua vecine, de clasament, Gloria Bistrita si U Cluj. Cele doua echipe au aceeasi rezultate pana acum, 7 victorii, 6 egaluri si 10 infrangeri. La meciurile jucate pe propriul teren, Gloria sta foarte bine, cu doar 2 infrangeri, in timp ce oaspetii, in deplasare, au 8 infrangeri. Gloria vine dupa infrangerea de la Targu Mures, in timp ce U Cluj a reusit sa invinga acasa pe Dinamo. Nae Manea a declarat ca jucatorii vor trebui sa faca tot posibilul pentru a castiga punctele pierdute in etapa anterioare. Cei de la U au fost foarte entuziasmati de victoria cu Dinamo, dar spera ca si in acest meci sa obtina cel putin un punct. La gazde se pare ca va reveni titularul postului de goalkeeper, Albut.Echipa probabilă Gloria: Albuţ - Cip.Petre, Szukala, Corallo, Cafasso - Mărginean, Anton - Keita, D\'Agostino, Băjenaru – Cavalli; Antrenor: Nicolae Manea; Accidentaţi: Tudose, Predescu, Coroian; Suspendat: Achim;Echipa probabilă U: Boşneag - Unguruşan, Abrudan, Pelé Bazzi - Delgado, Adrian Cristea, Menassel, Boştină - Cl.Niculescu, Machado; Antrenor: Ionuţ Badea; Accidentaţi: M.Popa, Buhuş, Szilágyi; Incert: Păcurar; Suspendaţi: G.Mendy, Ascoli, Ionuţ BadeaSe vor infrunta doua echipe apropiate valoric, dar avand in vedere parcursul foarte bun al gazdelor pe teren propriu si cel foarte slab al oaspetilor in deplasare, voi miza pe victoria Gloriei. Foarte probabil sa fie un meci strans, in care nici una din cele doua echipe sa nu riste prea mult. Alte variante de pariere : under 2,5@1.6, X pauza 2 final @4.5, scor corect 1-0 @7.
0

Postat 05 April 2011 - 11:51 AM (#14) Useril este offline   Silencer 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 617
  • Inregistrat: 11-April 06

Scuze, am vrut sa spun X pauza 1 final, evident :D
0

Postat 05 April 2011 - 12:10 PM (#15) Useril este offline   buratino1 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 36
  • Inregistrat: 25-October 10

meci: al hilal-al jazirapont:1cota:1.4Al hilal are neaparata nevoie de victorie pentru a nu avea emotii in calificarea din aceasta grupa. dupa 2 meciuri echipa lui radoi are 3 puncte obtinute in deplasarela al garafha. oaspetii de astazi au un singur punct obtinut acasa tot cu echipa din qatar. ma astept ca al hilal sa trateze serios jocul si sa obtina o victorie fara a primi gol. nu cred k oaspetii de astazi au forta sa marcheze in poarta celei mai bune echipe din grupe. chiar daca si al jazira au in echipa o vedeta si anume pe oliveira fostul jucator al lui betis nu cred k singur poate face mare lucru. cred k oaspetii vor venii sa se apere si nu cred k vor pune de multe ori in pericol poarta lui al hilal.
0

Postat 05 April 2011 - 12:53 PM (#16) Useril este offline   iulius68 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 41
  • Inregistrat: 02-September 10

Eveniment: Steaua - UnireaPont: Peste 1.5Cota: 1.30Incredere: 10/10Steaua se afla asta seara in fata unui moment istoric: A venit timpul sa mai bata si ea pe careva. Vom vedea deci asta seara o echipa hotărâtă să nu mai repete greşeala din tur, o echipa care i-si doreste să se impună în faţa unui Urziceni construit (bineanteles cu o mana de ajutor intinsa atat de Becali cat si de Borcea) cu jucători de la echipa a doua atat a roş-albaştrilor cat si a cainilor. Cred ca vom asista la un duel aprig in care ialomitenii i-si vor vinde greu pielea, si cu siguranta Steaua va marca de doua ori. Avansez si 2-0 varianta scorului corect, care din punctul meu de vedere are 75% sanse de reusita. Bafta tuturor.
0

Postat 05 April 2011 - 01:32 PM (#17) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

Mai sunt disponibile 5 premii.Nu a fost luat in calcul valentyn25 (fara justificare) si nu sunt trecuti pe lista nici cei care nu mi-au trimis U2U cu userul betclic.Pentru a castiga bonusul, dupa postarea predictiei, trimiteti-mi mesaj cu userul betclic. Premiul nu este conditionat de castigarea pariului.
0

Postat 05 April 2011 - 02:03 PM (#18) Useril este offline   ACM.Rossonero. 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 224
  • Inregistrat: 16-February 10
  • LocationBucuresti

Eveniment: Steaua - UnireaPont: 1 pauza 1 finalCota: 1.80In aceasta seara pe Stadionul din Bulvardul Ghencea, Steaua o intalneste pe Unirea Urziceni. Dupa socul inregistrat in tur cand Unirea cu o echipa formata din jucatori de la a 2 a echipa a Stelei si cu alti jucatori care nu au fost primiti la alte echipe a reusit sa invinga Steaua cu 1-0, acum sunt sigur ca trupa lui Sorin Cartu va trata meciul cat se poate de serios, cele 3 puncte fiind vitale. Steaua este obligata sa castige astazi si sunt sigur ca vor incepe meciul in atac si vor incerca sa marcheze cat mai repede pentru a avea un meci usor. Unirea Urziceni mai mult ca sigur este resemnata si nu vad cum ar putea evita retrogradarea fiind poate cea mai slaba echipa din campionat. 1 pauza 1 final la cota de 1,80 cred ca este un valuebet.
0

Postat 05 April 2011 - 02:09 PM (#19) Useril este offline   Hunedoara.1979 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 471
  • Inregistrat: 30-January 10

Eveniment: Benjamin Becker - Ivo KarlovicPont: Ivo Karlovic sa castigeCota: 1.33Incredere: 10/10Croatul Ivo Karlovic pare sa fi revenit la o forma mai buna sau mai bine zis servicul sau functioneaza din nou la parametri normali asa ca am ales sa mizez pe el in aceasta zi deoarece a jucat deja 3 meciuri aici si este mai obisnuit cu suprafata si intalneste un adversar care nu a reusit nimic notabil in acest sezon.Karlovic are reusit deja 50 de asi in 3 partide si cred ca are mai multe sanse sa se impuna pe serviciul adversarului sau in tie-break.
0

Postat 05 April 2011 - 02:18 PM (#20) Useril este offline   SteLuTzZz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 186
  • Inregistrat: 08-April 08

Meci: Gloria Bistrita - U ClujPronostic: 0-2 goluriCota: 1.60Casa: BetclicCompetitie: Liga 1Justificare:Teren greu la Bistrita pentru clujeni unde echipa gazda pierde destul de greu puncte insa si U vine cu un moral ridicat dupa victoria cu Dinamo. Dupa plecarea lui Moraes la Metalurg se pare ca atacul bistritean sufera insa defensiva este in continuare punctul forte al echipei.Cred ca va fi un meci destul de echilibrat si cu putine reusite insa nu vad nici o victorie a Gloriei.Bafta !
prigioniero di una fede
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba