Meci: Southampton - CharltonPronostic: 1Cota: 1.45Casa: BetclicCompetitie:Fotbal, Anglia Liga1Justificare: De la ora 21:45, Southampton va primi vizita celor de la Charlton meci ce se va disputa in cadrul etapei cu numarul 29 din League One - Anglia.Southampton are un moral bun find o echipa in mare forma in ultimele 6 partide reusind 5 victori si un egal . Etapa trecuta au jucat tot pe teren propiu si au reusit sa revina de la 0-2 la 3-2 si sa castige 3 puncte foarte importanta pentru lupta la primele locuri .Southampton se afla pe locul 3 in clasament in timp ce Charlton ocupa o pozitie sub asteptari locul 12 .In ultimele 12 meciuri Charlton a reusit doar o singura victorie .Va fi foarte greu de crezut ca Charlton va reusi sa incurce pe Southampton in conditile actuale .[Edited on 5-4-2011 by draganmanager]
|
|
2 EUR gratis la BetClic
Postat 05 April 2011 - 02:57 PM (#22)
Promotia se inchide !Reamintesc ca cei care au postat mai sus si nu mi-au trimis U2U cu userul betclic (mai astept maxim o ora), NU sunt eligibili pentru premiu !In cazul in care vor mai ramane premii nealocate, o sa anunt aici reluarea promotiei si numarul de bonusuri suplimentare.
Postat 05 April 2011 - 04:12 PM (#23)
Citeaza
Originally posted by mariusPromotia se inchide !Reamintesc ca cei care au postat mai sus si nu mi-au trimis U2U cu userul betclic (mai astept maxim o ora), NU sunt eligibili pentru premiu !In cazul in care vor mai ramane premii nealocate, o sa anunt aici reluarea promotiei si numarul de bonusuri suplimentare.
Postat 05 April 2011 - 04:20 PM (#24)
Citeaza
Originally posted by Hunedoara.1979mesajul trebuie trimis la :admin_pariuri ?
Citeaza
Originally posted by mariusPromotia se inchide !Reamintesc ca cei care au postat mai sus si nu mi-au trimis U2U cu userul betclic (mai astept maxim o ora), NU sunt eligibili pentru premiu !In cazul in care vor mai ramane premii nealocate, o sa anunt aici reluarea promotiei si numarul de bonusuri suplimentare.
Postat 10 April 2011 - 03:17 PM (#25)
fratilor cat dureaza sa se crediteze un bonus amarat de 2euro:|
Postat 10 April 2011 - 06:53 PM (#27)
Nu, nu a intrat. Aveti rabdare asa sunt cei de la betclic se misca mai incet si oricum in weekend nu sta nimeni sa ne bage noua bonusurile. Saptamana viitoare sigur vor intra. :great:
Postat 10 April 2011 - 08:48 PM (#28)
Aceste bonusuri au fost ca supliment la concursul \"Tipster Corner\" si vor intra odata cu premiile de la acel concurs. Sper ca maine sa le aveti in conturi, inca nu am nici o confirmare de la agentie.
Postat 11 April 2011 - 06:07 PM (#33)
Mi-au spus de la agentie ca s-au acordat toate bonusurile pentru conturile in RON, celelalte urmand sa intre astazi sau maine.
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor

Acest topic e inchis