Buna tuturor! Am o mare problema. Mi-am facut un cont la gamebookers.com, am constituit un depozit de 100 ron (la care chipurile trebuia sa imi mai dea 100 bonus!). Dupa ce am facut transferul cu un card MasterCard, cand am vrut sa ma loghez, nu m-a lasat, am incercat in mai multe randuri, nimic.. Le-am scris un e-mail si mi-au raspuns ca trebuie sa le mai trimit o copie scanata dupa un act de identitate.Nu stiu ce sa zic, insa nu prea am incredere sa trimit acte personale asa aiurea, mai ales ca m-a mai si sunat unul din partea lor cica cu unknown caller. L-am intrebat de unde ma suna si el cica din India (?!!) In fine..Rugamintea este sa imi dati un numar de telefon unde sa pot sa vb cu ei direct in romana, o reprezentanta gamebookers in romanaia sau asa ceva daca aveti cunostinta...:) caci as vrea sa discut si cu ei inainte dea trimite un astfel de act. oricum, din ce am mai citit si pe net si pe acest forum, astia de la gb sunt considerati cam tepari de pariori, vreau macar sa pariezi cei 100 ron deja bagati sa stiu ca nu i-am bagat degeaba....Merci!!:ciao:[Edited on 11-4-2011 by MihaiBucur]
|
|
Pagina 1 din 1
Telefon Gamebokers Romania
Postat 11 April 2011 - 06:27 PM (#3)
MihaiBucur- in \"Asistenta\" ai link de chat pentru discutii online in limba romana ;- daca ai reticiente sa trimiti copii dupa acte, mai bine te lasi de pariuri online, pentru ca asta este o cerinta generala la majoritatea agentiilor ;- la gb bonusul se acorda dupa ce indeplinesti conditiile de rulaj, nu la depunere ca la majoritatea agentiilor.
Postat 11 April 2011 - 06:56 PM (#5)
Multumesc pt raspunsuri! Am trimis o copie dupa permisul de conducere. In e-mail imi spune ca pot trimite un act oficial de identitate personal emis de statul roman, la alegere carte de identitate, pasaport, permis de conducere. Mi-a spus la telefon indianul acela ca in maxim 2 ore de la primire imi vor debloca contul. sa vedem:smile:
Postat 11 April 2011 - 06:57 PM (#6)
Citeaza
Originally posted by mariusMihaiBucur- in \"Asistenta\" ai link de chat pentru discutii online in limba romana ;- daca ai reticiente sa trimiti copii dupa acte, mai bine te lasi de pariuri online, pentru ca asta este o cerinta generala la majoritatea agentiilor ;- la gb bonusul se acorda dupa ce indeplinesti conditiile de rulaj, nu la depunere ca la majoritatea agentiilor.
Postat 11 April 2011 - 07:07 PM (#7)
Da, este :Scopul Gamebookers este de a vă face experienţa pariurilor cât mai distractivă şi cât mai facilă. Dacă vă confruntaţi cu probleme, sau aveţi nelămuriri, nu ezitaţi să contactaţi Departamentul nostru de asistenţă clienţi. Dispunem de specialişti devotaţi, care să asigure clienţilor fideli o asistenţă de calitate, precum şi cele mai bune bonusuri şi premii suplimentare.Căutare Întrebări frecventeAveţi o întrebare? Găsiţi răspunsul rapid.(Exemplu: \"scor corect\")Asistenţă prin e-mailComentarii generale info@gamebookers.comTehnologie tech@gamebookers.comProgram de afiliere affiliates@partypartners.comAsistenţă în DirectLive Chat Comunicaţi online cu unul dintre agenţii noştri la Asistenţa în Direct.Asistenţă prin telefon (doar în limba engleză)Numere netaxabile: selectaţi ţara dumneavoastră din lista derulantă
Postat 24 April 2011 - 01:46 PM (#8)
Pana la urma am luat legatura chiar cu un operator in limba romana, dar cica nu au birou in Romania, ci in Bulgaria. Este vorba de un numar gratuit (doar in reteaua Romtelecom) de tip 0800.. Le-am trimis pe mail permisul de conducere scanat si mi-au deblocat contul.Paste fericit, tuturor!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor