Salut eu sunt nou pe sportingbet...si am cateva nedumeriri1)Ce inseamna sistemele din Multipli:Yankee,Trixie,Patent,Dubleaza,Tripleaza,De 4 ori...etcSistemul Dubleaza se refera la faptul ca , din tot biletul pariat,din totalul evenimentelor ...daca ies oricare 2 evenimente ....pariul este castigat? (tin sa stiu asta urgent)Multumesc anticipat
|
|
Pagina 1 din 1
intrebare "Multipli"
Postat 15 April 2011 - 05:52 PM (#2)
Exemplu pentru un bilet format din 4 pariuri :Dubleaza - joci 6 bilete a cate 2 pariuri, toate combinatiile posibile de 2 pariuriTripleaza - joci 4 bilete, toate combinatiile formate din cate 3 pariuriYankee - joci 11 bilete, toate combinatiile posibile : single, cate 2, cate 3 si toate 4 pe un bilet.La 5 pariuri pe bilet Yankee se transforma in Super Yankee, la 6 pariuri se transforma in Heinz etc.Sper ca am fost explicit.
Postat 15 April 2011 - 05:55 PM (#3)
Da am inteles.Eu am zis corect despre sistemul Dubleaza in postul de mai sus .....nu?si multumesc pentru promptitudinea cu care ai raspuns
Postat 15 April 2011 - 06:01 PM (#4)
Da, la 2 pariuri prinse castigul tau este cota pariu 1 x cota pariu 2 x miza.La 3 pariuri corecte o sa ai 3 castiguri, dupa modelul de mai sus, etc.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor