Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Problema gamebookers - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Problema gamebookers

Postat 15 April 2011 - 06:48 PM (#1) Useril este offline   costamihai 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 9
  • Inregistrat: 15-April 11

Salut Marius. Puteam foarte bine sa iti trimiti si u2u dar de ce sa nu vada tot pariorul roman ce gainarii fac cei de la gamebookers (Cea mai populara agentie de pariuri sportive, locul unde joaca cei mai multi pariori din Romania)Incepem cu inceputul. Am jucat si joc foarte mult la case de la coltul strazii. imi place asa. am zis acum ceva vreme sa incerc si online ptr ca e mai comod cateodata. poti pune si la miezul noptii, nu iesi din casa daca ploua and so on...Am ales gamebookers asa cum scrie pe e-pariuri -\"Cea mai populara agentie de pariuri sportive, locul unde joaca cei mai multi pariori din Romania\". Am zis ca daca atatia romani joaca acolo sunt printre cei mai buni. Am citit conditiile pe e-pariuri si a fost ok. Am deschis un banner de la tine si mi-a aparut aceeasi poveste. rulaj de 6 ori suma maxima a bonusului. Am facut cont si am aruncat un ochi pe gamebookers. la sectiunea casierie surpriza : rulajul efectuat trebuie sa fie de 500 usd, nu de 300 usd asa cum era initial. Am dat mail si am primit raspunsul de 2 lei, din postul de mai jos. Am intrat pe chat si am vorbit cu Ghita, care mi-a dat o explicatie de 1 leu si 50 de bani (pe care te rog sa o gasesti in postul urmator)din concluziile mele : 1. gamebookers nu respecta termenii si conditiile impuse chiar de ei(desi pe site scrie ceva, au pus alt rulaj la bonus)2. e mai bine sa faci cont direct de la gamebookers decat printr=un site partener (cred ca tu esti partener cu ei sau cam asa ceva daca tot ma trimiteau la tine pentru explicatii si nu mi le ofereau ei direct)3. totul e scris alb pe negru, am dreptate si asa e in Romania. Daca nu te duci cu jalba la imparatie, mori cu dreptatea in mana. Eu m-am saturat de smecheri de genul asta care fac eu numai sa le fie bine. Te rog sa ma inveti si pe mine ce ar trebui sa fac. Ma consider nedreptatit si daca nu se repara situatia si in timpul meu liber imi las serialele deoparte si ma duc sa frec menta pe la Protectia Consumatorului. Am citit in presa si am vazut si la tv ca cei de la EMAG au introdus pe site produse si au gresit preturile, mutand virgula si facandu-le de 10 ori mai ieftine. Oamenii au platit si eu au fost obligati sa isi onoreze comenzile. Astia de la Gamebookers sunt cu mot? Ei nu au auzit ca Romania a intrat in UE si nu suntem o tara bananiera? Eu nu o fac pentru bani dar m-am saturat de gainarii astia care nu isi asuma o greseala!!!In atasament :-printscreen conditiile scrise pe e-pariuri.ro ptr gamebookers-printscreen conditii scrise pe gamebookers referitor la rulaj (ceea ce scrie cand dai click de pe un banner e-pariuri)-printscreen conditiilor de bonsu care sunt incarcate in momentul de fata pe contul meu mai jos in urmatoarele 2 posturi-raspunsul lor de pe mail-discutia de la chat cu GHITA
0

Postat 15 April 2011 - 06:50 PM (#2) Useril este offline   costamihai 

• Parior
  • PipPip

Buna ziua, Va multumim pentru ca ati contactat departamentul de asistenta clienti. Bine ati venit pe site-ul Gamebookers.com Dvs. figurati ca ati deschis contul Gamebookers printr-un site partener, iar bonusul oferit de dansii este acesta pe care l-ati primit. Astfel, pentru eliberarea bonusului trebuie sa rulati in total suma de 500 USD la pariuri sportive pe cote de minim 2 pana la data de 13 iulie 2011. Puteti verifica in orice moment stadiul bonificatiei daca accesati sectiunea \'Contul meu\' / \'Bonusuri\' / \' Bonusuri active\'. Efectuati un click pe \'\' mai multe detalii \'\' si puteti vizualiza conditiile care mai trebuiesc indeplinite pentru ca suma bonificatiei sa poata fi adaugata la balanta contului. Va multumim, iar daca aveti si alte intrebari sau neclaritati va rugam nu ezitati sa ne contactati. Echipa noastra de asistenta clienti va sta mereu la dispozitie. Cu stima, IonutDepartamentul de asistenta clienti Original Message Follows: ------------------------Buna ziua,am citit pe forum ca pentru jucatorii care sunt noi aveti un bonus si de aceea am hotarat ca e momentul sa nu mai pariez la agentiile normale ci la cele online. Am avut insa nefericita ocazie de a constata ca pe forum si pe site-ul dvs scrie foarte clar ca rulajul trebuie facut de 6 ori pentru maximul depozit si bonus, adica asa cum scrie la dvs pe site \"Echivalentul depunerii pentru suma bonusului trebuie să fie rulat de şase ori la cote de 2.0 pe Gamebookers.\"si eu cred ca asta inseamana 300 usd. Numai ca atunci cand intru in sectiunea casierie, la subsectiunea bonus, vad ca rulajul ce trebuie efectuat este de 500 usd. si nu inteleg de ceAm intrebat pe forum si mi s-a raspuns de acolo ca cel mai bine ar fi sa trimit mail catre dvs pentru a explica si repara situatia. Avand in vedere ca tocmmai am trecut la pariurile online, mi se pare un pic neprofesionist din partea dvs de a pune conditii diferite pe site si in sectiunea bonusului .Astept un rasuns din partea dvs
0

Postat 15 April 2011 - 06:52 PM (#3) Useril este offline   costamihai 

• Parior
  • PipPip

Istoric chatAcum sunteti in legatura cu \"Ghita\". Din motive de securitate va rog sa confirmati numele de familie si data nasterii dumneavoastramihai: Referitor la bonsu si conditii de rulareGhita: Bun venit la Asistenta in Direct!Ghita: Va rog sa confirmati numele de familie si data nasterii din motive de securitate.mihai: bunamihai: numele de familie xxxxxxxxxmihai: data nasterii : xxxxxxxxxxxxxmihai: bunaGhita: Imi pare rau. Informatia nu corespunde cu detaliile din contul inregistrat cu adresa dvs. de email. Va rog sa-mi precizati numele contului sau alias-ul dvs.mihai: numele contuluimihai: este costmihai1mihai: stai 4cum sa nu fie asta?Ghita: Multumesc pentru confirmare.Ghita: Va rog sa trimiteti o copie a actului de identitate la adresa efax@pay-pro.com sau la numarul de fax 0044 207 083 7287. Va rugam sa aveti in vedere ca fisierul nu trebuie sa fie mai mare de 1 MB. In cazul in care preferati trimiterea prin intermediul faxului sa precizati pe foaie numele contului dumneavoastra.mihai: acum ???Ghita: Cu ce va pot ajuta?mihai: acum trebuie sa trimit documentul ?Ghita: Nu, il puteti trimite cand aveti posibilitate.mihai: okmihai: bun acum ca am stabilitmihai: am o problemamihai: eu am deschis contul de pe e-pariuri.romihai: si acolo scria ca trebuie sa fac rulaj de 6 ori suma bonusuluimihai: si cand am intrat la casierie , scrie ca trebuie sa fac rulaj de 500 usdmihai: adica de 10 ori suma bonusuluimihai: am trimis si mail la voi , poti verifica in sistemmihai: KMM17049513I15977L0KMmihai: si am primit un raspuns de doi lei... ca asa oferta de pe forumul respectivmihai: desi asta nu scrie pe fosum si mai mult de atat nicimihai: pe gamebookers.con mu scrie asa cevamihai: cand am facut contul de pariuri am acceptat sa respect termenii si conditiile impuse pentru bonsu dar si pentru parieremihai: si acum ma trezesc cu altceva, si anume ca trebuie sa fac rulaj de 500 usdmihai: in cazul in care totul este foarte bine scriemihai: mie te rog sa imi zici se respectamihai: ceea ce e scries pe site sau faceti ce vreti voi ?Ghita: Da, utilizatori care deschid contul direct de pe prima pagina a site-ului nostru primesc un bonus cu eliberare restrictionata. Acestia trebuie sa ruleze de 3 ori suma bonusului si a depozitului pentru a elibera bonusul.Ghita: Da, dvs. figurati ca ati deschis contul printr-un banner afisat pe un site partener.Ghita: Bonusul pe care il ofera acel site este acesta care a fost creditat in contul dvs. Daca oferta nu corespunde cu cea afisata pe site-ul partener, atunci va rog sa-i contactati pe dansii.mihai: Ok, multumesc pentru informatii. eu in acest moment deschid site-ul e-pariuri.com si accesez bannerul dvsmihai: pe prima pagina scrie clar ca trebuie sa fac rulaj de 6 ori suma depositului + bonusGhita: Va rog sa contacti site-ul partener pentru a verifica cu dansii.mihai: eu am depozitat 70 usd si ar trebuie sa primesc 50 usd bonus , dupa ce rulez 300 usdmihai: eu zic ce scrie pe site-ul dvs, nu ma intereseaza ce intelegere aveti cu ei sa va aduca clientimihai: asta e scrie pe site la dvs!!!mihai: mie imi plateste pariurile e-pariuri .ro sau gamebookers?mihai: eu am cont la dvs , de pariere nu la eiGhita: E scris, dar clientul trebui sa isi deschida contul de pe prima pagina a site-ului nostru.mihai: nu scrie nicaieri ca trebuie sa deschida cont de pe pagina dvsmihai: si ca nu trebuie prin alti parteneri sau cum ii numiti voiGhita: Dvs. ati deschis cont prin site-ul partener, pentru a primi detalii despre bonusul care este afisat pe site, ba trebui sa-i contactati pe dansii.Ghita: Va*mihai: ma scuzati ca insist. prin deschiderea contului si acceptarea termenilor si conditiilor dumneavoastra, eu sunt clientul gamebookers. cum eu trebuie sa respect termenii si conditiile asa si dumneavoastra trebuie sa le respectati. Ma insel ?Ghita: Bineinteles ca trebuie sa respectam toti termeni si conditiile de utilizare.mihai: ceea ce e scrie pe site conteaza , nu ceea ce gasesc pe forum. ei nu au nici o responsabilitate cu privire la exactitatea datelormihai: Bun, daca pe site la dvs scrie ca eu trebuie sa fac rulaj de 6 ori suma maxima a bonusuli , si dumneavoastra imi incarcati ca eliberare 500 usd, asta inseaman ca nu ati respectat termenii si conditiile.mihai: indicerent de intelegerile dvs cu alte siteuri partenere.mihai: strategia de marketing va priveste, eu iau de bun ceea ce scrie pe site!!!Ghita: Ne pare rau, dar acesta este bonusul oferi de site-ul partener.Ghita: Va rog sa-i contactati pentru mai multe detalii.mihai: Ok, din nou aceeasi povestemihai: Va rog sa luati in considerare faptul ca, avand deschis un cont la dumneavoastra, avand deja o corespondenta pe mail si aceasta la livechat, am posibilitatea sa fac o plangere la Protectia Consumatoruluimihai: pentru nerespectarea intelegerilor initialemihai: se poate demonstra foarte simplu ca nu am gresit cu nimic, am pus la dispozitia dumneavoastra toate datele solicitatemihai: am respectat termenii si conditiile numai ca dumneavoastra nu le-ati respectatmihai: fiind prestator de servicii cu desfasurarea activitatii in Romaniamihai: puteti verifica ce amenda se percepe pentru aceasta si mai mult de atat ca veti fi obligati sa acceptati conditiile initialeGhita: Dupa cum v-am spus deja, trebui sa contactati site-ul partener pentru mai multe detalii despre bonusul afisat pe site-ul dansiilor. Pentru plangeri puteti verifica paragraful 22 de la termeni si conditiile de utilizare.Ghita v-a trimis la https://secure.gameb...ion_s.do.mihai: Ok, va multumesc si va doresc o zi buna in continuaremihai: AAAmihai: INCA CEVAmihai: daca se poate sa imi dati numarul de identificare intern pentru aceasta conversatiemihai: cand voi scrie plangerea sa o pot mentionaGhita: O clip va rogGhita: Numarul de referinta este 8033166.Ghita: Va mai pot ajuta cu altceva?mihai: nu. va multumesc si o zi cat mai placuta va dorescGhita: O zi placuta!
0

Postat 15 April 2011 - 06:55 PM (#4) Useril este offline   costamihai 

• Parior
  • PipPip

M-am adresat lui Marius ca am vazut ca el le rezolva pe toate si astept un raspuns. Asta pentru ca cei de la chat m-au trimis sa mi se dea explicatii aici, desi totul este cat se poate de clar. Cu pareri si sugestii poate sa vina oricine. Multumesc
0

Postat 15 April 2011 - 07:18 PM (#5) Useril este offline   bogdanescu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 858
  • Inregistrat: 15-December 10

imi aduc si eu aminte cu un total dezgust de gamebookers.primul cont online la ei l-am facut prin 2006 parca ... si era o promotie de genu\' pui un pariu de pana la x lei si indiferent ca pierzi sau castigi iti dam miza inapoi.am pus la misto pe un meci de tenis de cota 3 si ceva care a si iesit, dar miza initiala nu am mai primit-o.i-am intrebat care e motivul, ce credeti ca au zis ?sunt considerat o persoana periculoasa si isi rezerva dreptul de a nu-mi acorda bonusul respectiv.i-am intrebat care e motivul, mi-au raspuns doar ca regulamentul le rezerva dreptul sa actioneze asa.intr-adevar asa era, era regulamentar, dar nu mi-au raspuns in ce fel constituiam o amenintare ...in concluzie, mi-am bagat ... in agentia lor si le-am spus \"pa\".
Am mult curaj, dar mi-e frica sa-l folosesc
0

Postat 15 April 2011 - 07:45 PM (#6) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5426
  • Inregistrat: 25-May 08

Citeaza

Originally posted by bogdanescuin concluzie, mi-am bagat ... in agentia lor.
banii ?
0

Postat 15 April 2011 - 07:45 PM (#7) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

costamihaiAm citit cu atentie ce-ai scris mai sus si cred ca operatorul cu care ai vorbit este complet dezinformat. Am intrat si eu pe chat cu operatorul Ghita si mi-a dat aceiasi replica : Am verificat cu departamentul nostru de Bonusuri si promotii si acestia au zis ca bonusul trebuie rulat de 10 ori, iar la dvs. pe site apare de 6 ori.Aceasta este o minciuna, noi nu afisam link-uri si bannere care au conditii de rulaj mai mari decat cele standard oferite de GB.O sa scriu contactului meu de afiliere, insa te rog sa-mi spui care este link-ul de pe care te-ai inregistrat.Te asigur ca o sa rezolv problema. [Edited on 15-4-2011 by marius]
0

Postat 15 April 2011 - 08:23 PM (#8) Useril este offline   costamihai 

• Parior
  • PipPip

@ bogdanescu :asa este si nu prea. ai zis pa si ai mers la alta agentie care poate intr-o zi va face la fel. Eu cred ca trebuie sa ne aparam drepturile de clienti, alea putine din termeni si conditii. Eu sincer m-am saturat sa fie calcat in picioare si mereu cand am avut dreptate am mers pana in panzele albe. Mi s-a intamplat cu Vodafone, discutii interminabile si aceleasi raspunsuri seci din partea lor in speranta ca ma las la mana mea. Cand am ridicat problema drepturilor contractuale si a plangerii catre protectia consumatorului lucrurile s-au indulcit si mi-au dat dreptate. Daca nu se intampla asta mergeam mai departe. Ce e scris negru pe alb trebuie respectat de ambele parti.
0

Postat 15 April 2011 - 08:32 PM (#9) Useril este offline   costamihai 

• Parior
  • PipPip

@ marius : multumesc de raspunsul prompt si de intentiile tale de a da o mana de ajutor.Despre link nu cred ca iti pot da detalii. eu nu am avut un link anume ci am facut click pe un banner de aici de pe site. dar presupun ca este acelasi si daca dau acum click pe unul din bannere fara nici o problema. sau ma insel? am facut printscreen la mai multe pagini si am pastrat si conversatia cu Ghita insa linkul acela chiar nu mi-a trecut prin minte sa trebuie sa il salvez undeva...
0

Postat 15 April 2011 - 08:54 PM (#10) Useril este offline   bogdanescu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 858
  • Inregistrat: 15-December 10

Citeaza

Originally posted by costamihai@ bogdanescu :asa este si nu prea. ai zis pa si ai mers la alta agentie care poate intr-o zi va face la fel. Eu cred ca trebuie sa ne aparam drepturile de clienti, alea putine din termeni si conditii. Eu sincer m-am saturat sa fie calcat in picioare si mereu cand am avut dreptate am mers pana in panzele albe. Mi s-a intamplat cu Vodafone, discutii interminabile si aceleasi raspunsuri seci din partea lor in speranta ca ma las la mana mea. Cand am ridicat problema drepturilor contractuale si a plangerii catre protectia consumatorului lucrurile s-au indulcit si mi-au dat dreptate. Daca nu se intampla asta mergeam mai departe. Ce e scris negru pe alb trebuie respectat de ambele parti.
pai ce mi-au facut ei mie e conform regulamentului.care regulament mi s-a parut parsivdrept pt care le-am zis pa.doar nu era sa mai bag bani la agentia aia - bleahh ...
Am mult curaj, dar mi-e frica sa-l folosesc
0

Postat 15 April 2011 - 08:57 PM (#11) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

Citeaza

Originally posted by costamihai@ marius : multumesc de raspunsul prompt si de intentiile tale de a da o mana de ajutor.Despre link nu cred ca iti pot da detalii. eu nu am avut un link anume ci am facut click pe un banner de aici de pe site. dar presupun ca este acelasi si daca dau acum click pe unul din bannere fara nici o problema. sau ma insel? am facut printscreen la mai multe pagini si am pastrat si conversatia cu Ghita insa linkul acela chiar nu mi-a trecut prin minte sa trebuie sa il salvez undeva...
Pai spune-mi care este acel banner.[Edited on 15-4-2011 by marius]
0

Postat 15 April 2011 - 09:05 PM (#12) Useril este offline   costamihai 

• Parior
  • PipPip

@ marius cu siguranta era unul de pe pagina principala. m-am gandit sa iau de acolo ca parea ceva mai oficial decat in semnaturile membrilor de pe forum. daca nu ma insel era unul din dreapta. dar sa stii ca initial m-am uitat peste tot site-ul inainte sa imi fac cont asa ca nu pot zice cu siguranta. ori cel din dreapta ori cel din sectiunea bonus.
0

Postat 15 April 2011 - 09:20 PM (#13) Useril este offline   costamihai 

• Parior
  • PipPip

LOL m-am uitat pe mail si a aparut un mesaj de la gamebookers pe care l-am primit imediat dupa ce am inchis conversatia la chat. Deci in principiu nici nu apucasem sa ma inregistrez pe forum. Iata mai jos si dovada atasata. Buna ziua, Va multumim pentru ca ati contactat departamentul de asistenta clienti. Prin acest email va informam ca am verificat cu Departamentul de Bonusuri si Promotii, iar acestia vor face o exceptie in cazul dvs. Astfel, va rugam sa rulati suma bonusului de 6 ori la pariuri sportive pe cote de minim 2, iar dupa aceea sa ne contactati pentru a elibera bonusul.Totodata, Departamentul de Bonusuri si Promotii vor trimite o noua solicitare site-ului partener prin care le vor cere sa actualizeze detaliile pentru bonusul la prima depunere. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient cauzat. Daca aveti si alte intrebari sau neclaritati va rugam nu ezitati sa ne contactati. Echipa noastra de asistenta clienti va sta mereu la dispozitie. Cu stima, SorinDepartamentul de asistenta clienti Marius multumesc mult pentru sprijin dar era deja rezolvata atunci cand am scris aici.
0

Postat 15 April 2011 - 09:32 PM (#14) Useril este offline   costamihai 

• Parior
  • PipPip

Mie sincer mi se par cam zapaciti baietii astia. Da o veste cand termini cu ei. Sunt curios daca iti dau dreptate. hai la bere
0

Postat 26 April 2011 - 09:44 PM (#15) Useril este offline   ipse2009 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1321
  • Inregistrat: 14-May 09

Se pare ca au schimbat bonusul .Rulare de 10 ori pe cote peste 2.Au innebunit de cand i au preluat Bwin.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba