Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Intrebare UNIBET - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Intrebare UNIBET

Postat 15 April 2011 - 10:55 PM (#1) Userul este online   Cristinel 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1381
  • Inregistrat: 16-May 10

Scuze ca deschid un nou topic!Intrebarea e : Mi-am deschis cont la unibet prin e-pariuri si nu am primit nici un bonus de bun venit! cum procedeaza aceasta casa de pariuri?
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
0

Postat 15 April 2011 - 11:00 PM (#2) Useril este offline   Betforcash 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 396
  • Inregistrat: 07-October 08

ori recitesti termenii si conditiile sa vezi daca ai gresit cu ceva/trebuie sa faci ceva, ori da-le un mail sau intreaba la ei pe live chat.eu tin minte ca PARCA trebuia sa dai un mail cu anumite date, dar chiar nu mai stiu sigur.
http://blog.betforcash.ro - fa parte din castig !!
0

Postat 15 April 2011 - 11:02 PM (#3) Userul este online   Cristinel 

• Parior Senior

Oki..multumesc am sa ii intreb pe live-chat!
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
0

Postat 15 April 2011 - 11:07 PM (#4) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

Bonusul trebuia sa-ti intre imediat dupa efectuarea depozitului.Daca ai facut depozitul prin Moneybookers, nu esti eligibil pentru bonus.Sa-mi spui ce raspuns ai primit si daca te pot ajuta in continuare.
0

Postat 15 April 2011 - 11:30 PM (#5) Userul este online   Cristinel 

• Parior Senior

Depozitul a fost facut prin VISA/BCR . Astept mail de la ei,ca la live-chat da eroare :o
0

Postat 16 April 2011 - 12:16 AM (#6) Useril este offline   ionnu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1814
  • Inregistrat: 30-May 09

Fă un depozit în contul tău Unibet, trimite un mail la info-ro@unibet.com cu titlul \'Bonus\', şi în maxim 48 de ore vei primi bonusul de până la 100 RON!Scrie in ToS
0

Postat 16 April 2011 - 12:31 AM (#7) Userul este online   Cristinel 

• Parior Senior

multumesc ionnu ..asta am sa fac acum.
0

Postat 16 April 2011 - 08:22 PM (#8) Userul este online   Cristinel 

• Parior Senior

Am primit bonusul! :no:
0

Postat 16 April 2011 - 10:55 PM (#9) Useril este offline   Betforcash 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 396
  • Inregistrat: 07-October 08

iti recomand, daca imi permiti, sa citesti pe viitor termenii si conditiile. acum nu au fost probleme, dar la alti bookmakeri poti sa te trezesti imediat fara bonus, nu mai vorbesc de alte nenorociri.succes :bun:!
http://blog.betforcash.ro - fa parte din castig !!
0

Postat 16 April 2011 - 11:08 PM (#10) Userul este online   Cristinel 

• Parior Senior

Eram doar curios daca da bonusul..nu ar fi fost un dezastru daca nu l-as fi primit . E bine ca l-am primit..E dificil ca am moneda in lire si ma cam incomodeaza :bun: Succes si tie!
0

Postat 17 April 2011 - 05:02 PM (#11) Userul este online   Cristinel 

• Parior Senior

Partidă Miză Cotă Rezultat Câştig acordatCibulkova, D - Ivanovic, A Cote Pariuri MeciTimp Regulamentar Pariul dumneavoastră: 2 \'1,58 2-0 \'Hercog, P - Marino, R Cote Pariuri MeciTimp Regulamentar Pariul dumneavoastră: 1 \'1,50 2-1 \'Schnyder, P - Larsson, Johanna Cote Pariuri MeciTimp Regulamentar Pariul dumneavoastră: 1 \'1,30 2-1 Din ce am citit eu in regulament se da void in caz de abandon iar mie mi-a dat 2-0 cibulkova..meciul s-a intrerupt la 3-3 in setul 2..pariu pierdut ..am inteles eu prost sau au gresit ei?
0

Postat 17 April 2011 - 06:10 PM (#12) Useril este offline   adrian1981 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5762
  • Inregistrat: 15-March 06

Citeaza

6.7.3Dacă un jucător abandonează un meci după încheierea primului set, pariul pe set va fi achitat după cum adversarul a câştigat celelalte seturi.
Ai citit tu gresit
0

Postat 17 April 2011 - 06:16 PM (#13) Userul este online   Cristinel 

• Parior Senior

:mad::P
0

Postat 26 June 2011 - 10:27 PM (#14) Useril este offline   maryan24 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 44
  • Inregistrat: 04-June 09

Mai ofera vreun bonus de nou venit ? intentionez sa deschid un cont :)
0

Postat 27 June 2011 - 12:40 AM (#15) Useril este offline   dilibau1984 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 65
  • Inregistrat: 12-April 11

Da ofera un bonus de 100% Termenii si conditiile bonusului: Este foarte simplu - Fă un depozit în contul tău Unibet şi vei primi automat bonusul de până la 100 RON!Pentru a efectua o retragere, bonusul împreună cu suma depozitată trebuie rulate de 3 ori la cote de minim 1.40.Important! Bonusul este exclusiv pentru clienţii români, şi este valabil numai pentru clienţii înregistraţi după data de 12 Aprilie 2011, care efectuează un depozit prin card bancar sau transfer bancar. Depozitele prin Moneybookers şi Neteller nu sunt eligibile pentru acest bonus! Bonusul este exclusiv pentru jucătorii români!Suma minimă ce trebuie depozitată pentru primirea bonusului este de minim 50 RON folosind Cardul bancarVârsta minimă pentru a deschide un cont Unibet este 18 ani.Bonusul reprezintă 100% din primul depozit efectuat la Unibet, până la maxim 100 RON (sau echivalentul în altă monedă). De exemplu:Depozitezi 50 RON, primeşti bonus 50 RONDepozitezi 100 RON, primeşti bonus 100 RONDepozitezi 200 RON, primeşti bonus 100 RON Pentru a putea efectua o retragere, sau un transfer către alt produs, bonusul împreună cu suma depozitată trebuie rulate de 3 ori la cote de minim 1.40. De exemplu:Depotitezi 100 RON, primeşti 100 RON bonus(100 + 100) x 3 = 600 RONPentru a efecuta o retragere, trebuie rulaţi minim 600 RON, la cote de minim 1.40[Edited on 26-6-2011 by dilibau1984]
0

Postat 27 June 2011 - 09:53 AM (#16) Useril este offline   TRIscuit 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 171
  • Inregistrat: 28-April 11

Am si eu o problema la unibet , imi merge doar prima pagina.Nu pot sa accesez nimic , apas pe register imi arata ca se incarca pagina si nimic , orice as face se intampla la fel.Am trimis 2 mail-uri la asistenta : in primul mi-a zis sa fac update la java si flash player si daca problema persista sa revin cu alt mail . Am trimis si al 2-lea dar nu au mai raspuns , aseara am trimis iar mail si astept raspuns , dar poate stie careva dintre voi ce se intampla .Folosesc mozilla , am incercat si cu internet explorer dar la fel doar pagina principala , mai departe nu ma duce , imi arata doar ca se incarca
0

Postat 27 June 2011 - 09:58 AM (#17) Useril este offline   ionnu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1814
  • Inregistrat: 30-May 09

Ciudat ce ti se intampla. Am incercat si eu acuma si totul functioneaza ok.Incearca si cu Chrome poate reusesti.Daca nu, dezactiveaza pentru 1 minut antivirusul si incearca din nou.Sper sa mearga ! :)
0

Postat 28 June 2011 - 10:41 AM (#18) Useril este offline   TRIscuit 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by ionnuCiudat ce ti se intampla. Am incercat si eu acuma si totul functioneaza ok.Incearca si cu Chrome poate reusesti.Daca nu, dezactiveaza pentru 1 minut antivirusul si incearca din nou.Sper sa mearga ! :no:
am sa incerc si cu chrome ....antivirus n`am ....totul e allowed nici block pop-up n-am ....nu inteleg ce are
0

Postat 28 June 2011 - 12:38 PM (#19) Useril este offline   TRIscuit 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

am incercat si cu chrome , la fel , nu imi dau seama ce are ....
0

Postat 06 July 2011 - 05:43 PM (#20) Userul este online   Cristinel 

• Parior Senior

Este vreo optiune la unibet care sa anuleze un pariu efectuat? sau daca le dau mail mi-l pot anula ei..e un pariu care se decide peste vreo 2 luni. La DOXXBET au aceasta optiune.
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba