Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Intrebare UNIBET - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Intrebare UNIBET

Postat 09 July 2011 - 03:07 AM (#21) Useril este offline   Julien25 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1451
  • Inregistrat: 08-April 08

La majoritatea caselor nu se pot anula pariurilor plasate, insa poti incerca la relatii clienti. Nu de mult am pariat la Gamebookers 100€ in loc de 10€ si eram stresat sa-l anulez, insa tot raul spre bine ca a iesit pontul.
0

Postat 10 November 2011 - 12:43 PM (#22) Useril este offline   facsistemu 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 03-November 11

Citat din TCU Unibet:

" *Numele contului Unibet trebuie să coincidă cu numele titularului contrului bancar! "

Intrebare: Daca exista deja cont deschis cu numele meu, ce pana mea fac? Mai bag niste cifre dupa nume?

Multumesc
0

Postat 10 November 2011 - 12:55 PM (#23) Useril este offline   Cantona 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 231
  • Inregistrat: 01-September 11
  • LocationTransilvania

Cum adica exista deja cont deschis cu numele tau ? Unde ai cont deschis la unibet si vrei sa iti mai faci unul sau cum ?
Imagine postata
0

Postat 10 November 2011 - 01:03 PM (#24) Useril este offline   facsistemu 

• Parior
  • PipPip

Nu am cont la Unibet. Vreau sa-mi deschid acum. Sa presupunem ca ma numesc Basescu Traian. Exista deja cont cu numele Basescu. Cum procedez in continuare? Daca pun BasescuSugaciu e ok? Sau Basescu007? Problema e ca pe extrasul de cont, nu apare si sugaciu sau 007. Doar Basescu.
0

Postat 10 November 2011 - 01:05 PM (#25) Useril este offline   Cantona 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 231
  • Inregistrat: 01-September 11
  • LocationTransilvania

De unde sti ca mai exista un cont cu numele asta? Chiar daca mai exista o persoana care se numeste la fel si are cont la Unibet tu nu ai de unde sa sti. Daca te referi la username-ul pe care vrei sa ti-l alegi acolo poti sa treci si mos cracuin ca nu are nimeni treaba ala il folosesti doar sa te loghezi.
Imagine postata
0

Postat 10 November 2011 - 01:08 PM (#26) Useril este offline   facsistemu 

• Parior
  • PipPip

Greseala mea. Scuze pt. deranj. Am confundat numele (rubrica de la datele personale) cu ID-ul ales pt. logare. Sorry incaodata.
0

Postat 10 November 2011 - 01:09 PM (#27) Useril este offline   Ashley_young07 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1148
  • Inregistrat: 22-August 09

Numele e un lucru si usernameul e cu totul altceva... la Nume pot exista si 200 de Basescu Traian ca-i doare-n cot pe aia de la Unibet, daca adresele sunt diferite, la username nu se accepta doua de un fel, acolo poti sa-ti pui facsistemu, sau cine stie ce, nu trebuie sa aiba legatura neaparat cu numele... deci numele contului Unibet trebuie sa coindica cu numele titularului contului bancar...
0

Postat 18 November 2011 - 07:00 PM (#28) Useril este offline   mirceafritz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 284
  • Inregistrat: 28-January 07

buna,am si eu o intrebare daca stiti cumva ,la nr. de tel international care este afisat la unibet se poate vorbi si cu romanasi sau numai jonny english?
0

Postat 19 November 2011 - 03:56 PM (#29) Useril este offline   neptun10 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 353
  • Inregistrat: 05-April 11

Doar cu englezi din cate stiu eu.
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba