La majoritatea caselor nu se pot anula pariurilor plasate, insa poti incerca la relatii clienti. Nu de mult am pariat la Gamebookers 100€ in loc de 10€ si eram stresat sa-l anulez, insa tot raul spre bine ca a iesit pontul.
|
|
Intrebare UNIBET
Postat 10 November 2011 - 12:43 PM (#22)
Citat din TCU Unibet:
" *Numele contului Unibet trebuie să coincidă cu numele titularului contrului bancar! "
Intrebare: Daca exista deja cont deschis cu numele meu, ce pana mea fac? Mai bag niste cifre dupa nume?
Multumesc
" *Numele contului Unibet trebuie să coincidă cu numele titularului contrului bancar! "
Intrebare: Daca exista deja cont deschis cu numele meu, ce pana mea fac? Mai bag niste cifre dupa nume?
Multumesc
Postat 10 November 2011 - 12:55 PM (#23)
Cum adica exista deja cont deschis cu numele tau ? Unde ai cont deschis la unibet si vrei sa iti mai faci unul sau cum ?
Postat 10 November 2011 - 01:03 PM (#24)
Nu am cont la Unibet. Vreau sa-mi deschid acum. Sa presupunem ca ma numesc Basescu Traian. Exista deja cont cu numele Basescu. Cum procedez in continuare? Daca pun BasescuSugaciu e ok? Sau Basescu007? Problema e ca pe extrasul de cont, nu apare si sugaciu sau 007. Doar Basescu.
Postat 10 November 2011 - 01:05 PM (#25)
De unde sti ca mai exista un cont cu numele asta? Chiar daca mai exista o persoana care se numeste la fel si are cont la Unibet tu nu ai de unde sa sti. Daca te referi la username-ul pe care vrei sa ti-l alegi acolo poti sa treci si mos cracuin ca nu are nimeni treaba ala il folosesti doar sa te loghezi.
Postat 10 November 2011 - 01:08 PM (#26)
Greseala mea. Scuze pt. deranj. Am confundat numele (rubrica de la datele personale) cu ID-ul ales pt. logare. Sorry incaodata.
Postat 10 November 2011 - 01:09 PM (#27)
Numele e un lucru si usernameul e cu totul altceva... la Nume pot exista si 200 de Basescu Traian ca-i doare-n cot pe aia de la Unibet, daca adresele sunt diferite, la username nu se accepta doua de un fel, acolo poti sa-ti pui facsistemu, sau cine stie ce, nu trebuie sa aiba legatura neaparat cu numele... deci numele contului Unibet trebuie sa coindica cu numele titularului contului bancar...
Postat 18 November 2011 - 07:00 PM (#28)
buna,am si eu o intrebare daca stiti cumva ,la nr. de tel international care este afisat la unibet se poate vorbi si cu romanasi sau numai jonny english?
- ← 10BET !!!
- Alte agentii si tipuri de pariuri
- PARIAZÄ‚ FÄ‚RÄ‚ RISC PE CFR CLUJ - UNIVERSITATEA CLUJ -Promotie Unibet →
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor