Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: BETFAIR noob,help - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

BETFAIR noob,help

Postat 18 April 2011 - 06:14 PM (#1) Useril este offline   Alustor 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 18-April 11

salutare,am tot citit pe diverse site uri despre betfair si faimosul trading si tot felul de soft-uri pt el.as vrea si eu sa ma apuc de asa ceva pt ca am auzit ca este destul de sigur,dar nu am gasit nicaieri informatii concrete despre cum sta treaba cu tradingul.daca ma puteti indrum spre vreun ghid care exista deja sau imi puteti explica,v as fi recunoscator
0

Postat 18 April 2011 - 07:18 PM (#2) Useril este offline   ionnu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1814
  • Inregistrat: 30-May 09

Multi au iluzia ca trading-ul este ceva SIGUR si cu riscuri mici. GRESIT ! Este la fel ca si pariurile normale, trebuie sa intuiesti in ce directe o vor lua cotele ( scade, creste ) si sa vinzi la momentul potrivit. O strategie UNIVERSALA nu exista, totul tine de tine, de inspiratie, de noroc si putina nebunie.
0

Postat 18 April 2011 - 08:25 PM (#3) Useril este offline   cr2krl9 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1315
  • Inregistrat: 30-August 09
  • LocationNY

Daca spui ca esti noob , nu ai ce cauta la betfair . Incearca la case normale si peste 2-3 ani sa faci pasul la betfair. Nu cred ca exista vreo persoana pe acest forum care a inceput sa joace la pariuri online direct la Betfair.
Imagine postata
0

Postat 18 April 2011 - 09:07 PM (#4) Useril este offline   J.S. 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 38
  • Inregistrat: 21-March 11

Cum a spus si cappy, ca sa reusesti un amarat de trading ca asta ai nevoie de cativa ani de experienta in pariat. Si chiar si asa tot la noroc si sansa se rezuma reusita...deci lasa betfair, mai bine alege bet365.[Edited on 18-4-2011 by J.S.]

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: ScreenShot005.jpg

0

Postat 18 April 2011 - 09:26 PM (#5) Useril este offline   ionnu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1814
  • Inregistrat: 30-May 09

Solutia nu e neaparat sa renunte la Betfair. Eu iti recomand sa iti faci cont si sa joci normal ca la o casa obisnuita iar in timp vei invata trading fara sa-ti dai seama.
0

Postat 18 April 2011 - 09:43 PM (#6) Useril este offline   Alustor 

• Parior
  • PipPip

sunt noob in materie de trading,la pariuri joc de ceva vreme,cu perioade mai bune sau mai putin bune
0

Postat 18 April 2011 - 10:14 PM (#7) Useril este offline   ipse2009 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1321
  • Inregistrat: 14-May 09

Incearca sa intelegi Betfairul.E un pic diferit de celelalte case de pariuri dar merita sa pariezi la ei.
0

Postat 19 April 2011 - 04:35 PM (#8) Useril este offline   Alustor 

• Parior
  • PipPip

d\'asta am si apelat la acest forum si am deschis topicul,pt a intelege mai bine site ul si cum e treaba cu tradingul,deci orice informatie mi ati oferi este binevenita
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba