Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: PlusEV - condica de sugestii, reclamatii si idei - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

PlusEV - condica de sugestii, reclamatii si idei

Postat 19 April 2011 - 07:26 PM (#1) Useril este offline   Ygrek2k 

• Parior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 20
  • Inregistrat: 20-February 11

Deschid un topic special conceput pentru sugestii, reclamatii si idei pentru podcast.Vrem ca podcastul sa fie cat mai interactiv.Pe cine ati vrea sa avem invitat la emisiune, sugestii precum teme de discutie, format, durata etc etc
-1

Postat 22 April 2011 - 11:57 AM (#2) Useril este offline   Fabulous 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1832
  • Inregistrat: 30-January 08

Interviu cu Marius !!!Va fi greu sa il convingeti,este un fel de Bucsaru (in sensul bun).De obicei evita sa iasa in fata,sau o face doar cand este nevoie.Dar sper sa il convingeti.Am avut o tentativa de a asculta unul dintre episoade dar m-am pierdut pe drum cand am auzit de strategii,sisteme ,softuri,EV,PS,PL,valuebets,tabele etc....[Edited on 22-4-2011 by Fabulous]
0

Postat 28 April 2011 - 12:36 AM (#3) Useril este offline   Ygrek2k 

• Parior

Probabil ca am intrat in strategii, bankroll management etc prea tare, pe viitor formatul o sa fie unul mai relaxat, cu discutii interesante, amuzante si cu strategie mai usor de digerat(nu vor lipsi in nici un caz insa si sectiunile de teorie sau discutii scurte dar mai detaliate de strategie).Chiar de saptamana asta o sa schimbam putin formatul.Interviu cu marius va fi cu siguranta. :bun:[Edited on 27-4-2011 by Ygrek2k]
0

Postat 28 April 2011 - 05:39 AM (#4) Useril este offline   bogdanescu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 858
  • Inregistrat: 15-December 10

poate faceti o emisiune si pe tema psihicului pariorului;cu totii stim ca pe langa inspiratie, analiza, softuri, programe, statistici etc etc un rol major in succesul pe termen lung il are si psihicul pariorului.eventual cu un psiholog invitat care sa raspunda la intrebari specifice pariurilor sportive.succes pe mai departe !!!
Am mult curaj, dar mi-e frica sa-l folosesc
0

Postat 28 April 2011 - 05:46 PM (#5) Useril este offline   tottyovi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 522
  • Inregistrat: 05-April 06

interesant ce a propus bogdanescu. si eu sunt pro...pentru un interviu cu un psiholog. sunt curios ce o sa spunabafta!
0

Postat 28 April 2011 - 11:00 PM (#6) Useril este offline   TheGambler 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 420
  • Inregistrat: 03-May 04

Eu ca subiect as alege viata si opera lu TheGambler:)
0

Postat 03 May 2011 - 01:25 PM (#7) Useril este offline   Ygrek2k 

• Parior

Interesanta propunerea cu psihologia pariorului.Psihicul cu siguranta joaca un rol foarte important in economia unui parior de succes, in viitorul apropiat o sa purtam discutia asta cu siguranta, poate cu un parior care e foarte experimentat si poate sa ne spuna detalii sau chiar cu un psiholog. Sunt de acord cu cu spui Genghiz, insa experienta nu este neaparat sinonima cu putere psihica. Cum ai spus si tu sunt pariori care au multi ani de pariuri sub picior insa tot au probleme pe latura psihologica. Sa fii puternic psihic e greu, poti fi tare dpdv mintal doar prin exercitiu, nu e genul de lucru care sa il inveti peste noapte si spre deosebire de pariurile propriu zise aici problema este si mai complexa, e departe de o stiinta exacta si de aia poate fi considerata si o forma de arta pana la urma sa stii sa te controlezi si sa ramai stabil psihic. (Da, s-a ajuns la arta in discutii despre pariuri :avid: )The Gambler, pai poate ne povestesti putin depre opera si viata lui The Gambler atunci si vii la un interviu. :bun:Daca sunt propuneri, idei etc etc va rog sa le postati, emisiunea nu o facem pentru noi doi, e menita sa ajute pariorul, sa il distreze sa aiba o emisiune pe care sa o asculte cand vrea sa auda alte pareri, idei, discutii despre pariuri, de aceea orice propunere e binevenita. :mad:[Edited on 3-5-2011 by Ygrek2k]
0

Postat 04 May 2011 - 02:48 PM (#8) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

In ideea unei posibile invitatii la o editie a podcast-ului, puteti sa-mi puneti aici intrebari.In masura in care imi vor permite cunostintele si experienta, o sa incerc sa raspund la toate intrebarile legate de pariuri, poker, gambling in general, acest forum si istoria lui, orice va mai \"trece prin cap\". O sa evit intrebarile care sunt prea personale sau care m-ar putea pune in situatia sa ma laud singur.
0

Postat 04 May 2011 - 03:04 PM (#9) Useril este offline   referee92 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 341
  • Inregistrat: 30-March 10

nu e tot una ca raspunzi oral sau scris :hatoff:) te vrem la microfoane , daca am putea da si telefone in direct =) ar fi mai frumos
0

Postat 04 May 2011 - 03:13 PM (#10) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

Pai era vorba despre prezenta la una din emisiuni, deci la microfon :hatoff:
0

Postat 04 May 2011 - 06:10 PM (#11) Useril este offline   referee92 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 341
  • Inregistrat: 30-March 10

pai da , sa sunam in direct si sa puna pe speaker :)) sa iti puna lumea intrebari :)
0

Postat 05 May 2011 - 12:30 PM (#12) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 2798
  • Inregistrat: 24-October 07

Citeaza

Originally posted by mariusIn ideea unei posibile invitatii la o editie a podcast-ului, puteti sa-mi puneti aici intrebari.
Presupunand ca tu pariezi, te intreb, esti specializat pe un sport / campionat anume? Daca da, care si de ce ai ales asa? Daca nu, de ce nu?Cand o sa dai curs doleantelor exprimate de unii membri ai forumului, anume de a te implica mai mult si a ajuta comunitatea cu pareri / idei / ponturi etc? Am inteles ca au fost reprosuri din partea unor useri vechi de pe e-pariuri, dar acum majoritatea acelor nick-uri se afla doar in cartea de comemorari, asa ca as spune ca nu e normal sa privezi tineretul, mandria tarii, de experienta ta, nu?Ai tabieturi / superstitii cand pariezi? Care sunt, daca exista?Cu ce incurca chatul ala de l-ai scos?Mai vrei intrebari? Daca da, mai las si pe altii...
Rechinii se nasc inotatori!
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
0

Postat 14 May 2011 - 04:45 AM (#13) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip

betboutz si parastas ar fi doi invitati cu alt tip de idei legate de pariuri... poate ajung si ei pe lista
0

Postat 14 May 2011 - 04:54 AM (#14) Useril este offline   pescadorul 

• Parior Senior
  • Postari: 3587
  • Inregistrat: 20-February 05

Probabil ca nu te pui doar in pozitia de \"consumator\" asa ca interesant ar fi sa aflam si cum se pariaza in \"ape tulburi\" la Marea Neagra. Deci pe cand invitatul emisiunii?
0

Postat 14 May 2011 - 05:18 AM (#15) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip

Eu sunt mut ca un peste cand vine vorba de pariuri, mai ales cu pescadorul in preajma :mrg:. Nu am nimic de dezvaluit. Totul e la secret :mrg:Probabil as avea mai multe de spus despre masajele erotice. Am prieteni :mrg: implicati. :king1: [Edited on 14-5-2011 by shark]
0

Postat 18 May 2011 - 01:50 PM (#16) Useril este offline   bogdanescu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 858
  • Inregistrat: 15-December 10

o sugestie pt urmatoarele emisiuni:moderatorii sa incerce sa fie un pic mai la subiect, sa dezvolte mai mult subiecte ca tipuri de pariuri, cum \"se uita\" invitatul la un meci, cum alege cotele, strategii de pariere si mai putin cancanuri.si picanteriile sunt binevenite (oricum le mai dezvoltam si aici pe forum), dar parca un pic cam mult se vorbeste pe langa fenomen.e parerea mea, bineinteles.va salut si va ascult !:mrg:
Am mult curaj, dar mi-e frica sa-l folosesc
0

Postat 18 May 2011 - 03:31 PM (#17) Useril este offline   ter22 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 389
  • Inregistrat: 07-April 08

Pe adminul sitului cind il vom auzi la o emisiune?
0

Postat 28 May 2011 - 10:18 AM (#18) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

Daca am fost invitat eu cu vreo 500 de posturi, cred ca e o idee buna sa-l ascultam si pe shark cu 2500+ de interventii. Ce parere aveti?
0

Postat 28 May 2011 - 10:27 AM (#19) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip

Mersi pentru gand, dar nu e momentul. Poate spre finalul sezonului viitor, daca voi mai fi in domeniu. Incercati sa prindeti pariori care sunt pe plus, care au inteles ca maximizarea profitului nu e decat o piedica pentru pariori si ca, obtinerea unor profituri acceptabile, chiar cu riscul ca ele sa para mici, ar trebui sa fie mobilul oricarui parior. Povestile conform carora pariorii o duc extraordinar din pariuri sunt basme Masaro, linistit, maryusg, etc. Oameni discreti, care isi stiu rost si care, chiar daca nu ies in prim plan, sunt exemple pure de pariori de succes. Numarul de postari este irelevant.[Edited on 28-5-2011 by shark]
0

Postat 28 May 2011 - 11:28 AM (#20) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

Atunci de ce te dai rotund daca nu te rostogolesti la un podcast? Eu am avut curajul sa apar cu riscul sa vina nebunii sa arunce cu pietre. Trebuia sa fac un disclaimer la inceputul episodului prin care sa avertizez despre continutul discutiilor. Daca am ajutat chiar si un singur parior ma declar multumit, iar dupa reactiile din topicul episodului 9 am observat ca scopul a fost atins.Daca tu crezi sau nu c-am jucat sumele respective, ma doare cam cat ca ploua sau nu la Cluj acum. Dupa cum ti-am scris si in u2u, nu cred ca e o idee buna sa postezi sume mari jucate in conditiile in care lumea in Romania lucreaza si pe salarii de 600 RON lunar. Nu ai nimic de castigat iar daca din niste discutii tu nu realizezi nivelul vorbitorului, atunci nici cu lanterna nu te pot lumina mai bine.Sa presupunem prin absurd c-am mintit, iar de fapt eu joc 0.14 euro la pariu. Ce relevanta are legata de ideile discutate la podcast?Faptul ca n-ai curaj sa apari sa discuti despre pariuri arata ca esti cam prefacut. Din spatele unui user poti sa faci pe desteptul, insa e mai complicat cand tu apari in prim plan. Ti-am spus c-am facut bani din pariuri (fara trade) pana undeva prin 2009 dupa care am fost break even. Recunosc ca nu mai am edge la ora asta jucand la casele populare care au super comisioane. Asta e si nimic mai mult.[Edited on 28-5-2011 by pdp]
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba