Cazurile Absolute Poker sau UB sunt celebre (cautati pe net daca nu sunteti la curent). Nu ignor nimic din zvonurile astea, doar ca detasandu-ma de fenomen nu prea ma mai intereseaza la fel de mult genul asta de idei.De ce la mesele finale erau mai mereu aceeasi oameni in trecut? E evident ca e nevoie de mult skill in poker. Mai sunt unii care se cred blestemati de soarta, care nu-si analizeaza corect jocul lor in primul rand si prefera sa dea vina pe ghinion. Ok, e bine de inteles ca fiecare e stapan pe banii lui. E alegerea fiecaruia daca injura divinitatea sau daca se pune pe studiat.In trecut lumea nu prea stia poker, d-aia cei buni erau mai mereu aceeasi. Acum, cand lumea s-a pus pe studiat apar zilnic fete noi in poker care rup mesele la cele mai mari mize. Softuri ca Holdem Manager au schimbat ireversibil jocul de poker dupa parerea mea.Daca e bine sau nu, nu cred ca sunt in masura sa-mi exprim o idee in sensul asta. Cert e ca pokerul creste in continuare, banii se invart si mai multi si mai repede, asa ca deocamdata jocul inca evolueaza. Am o dorinta meschina, recunosc, sa aflu ca s-a rezolvat jocul de texas holdem.[Edited on 4-7-2011 by pdp]