Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Cupa Romaniei 2011/2012 - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cupa Romaniei 2011/2012 Evaluare topic: -----

Postat 08 December 2011 - 05:06 PM (#41) Useril este offline   cr2krl9 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1315
  • Inregistrat: 30-August 09
  • LocationNY

Cu siguranta, Dinamo va incerca o victorie la scor pentru a alina durerea din inimile fanilor.
Imagine postata
0

Postat 08 December 2011 - 05:08 PM (#42) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2654
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Pai si acum daca scad cotele asa mult inseamna ca nu mai pariezi pe meciul ala, sau cum? Inainte pariai pe meciurile unde scateau cotele brusc, acuma pariezi contra lor?

Am spus ca Gazul nu are ce cauta in semifinale in situatia actuala, ei sunt la 3 puncte de retrogradare. Nu le "arde" lor de Cupa Romaniei, sa se ia la tranta cu aia puternici, in care sansele sunt reduse.

Nu stiu, poate vad eu meciul gresit, dar eu ii vad pe timisoreni castigand la pas azi. Voi stiti ce inseamna sa faci putin efort in plus pe o temperatura scazuta cand saptamana viitoare te asteapta 2 meciuri in plus?

Cateva sprinturi azi te obosesc enorm, dapai sa alergi dupa minge, sa tii pasul cu o echipa care joaca in viteza.

Pentru mine e foarte clar meciul, il vad ca lumina zilei cum am vazut ieri Lyonul si Realul.
0

Postat 08 December 2011 - 05:11 PM (#43) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Daca se califica, Gazul ar fi prima echipa din istorie cred care ajunge in semifinale trecand doar de echipe din esalonul inferior. Lucru absolut nedrept si contrar tuturor legilor universului stiute si nestiute.

Aceasta postare a fost editata de gerrard88: 08 December 2011 - 05:13 PM

0

Postat 08 December 2011 - 05:16 PM (#44) Useril este offline   Cantona 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 231
  • Inregistrat: 01-September 11
  • LocationTransilvania

Indiferent de situatia Gazului cota aia de 3.70 e multe prea valoroasa pentru a nu fi jucata sa numai vorbesc de X2 pe care il gasim si la 1.80. O fi batut Timisoara pe Steaua dar Gazul totusi e o echipa buna. Despre retrogradarea mediesenilor nici nu poate fi vorba pentru ca sunt mult peste alte echipe din Liga I si nu o sa aibe probleme.
Pe de alta parte nici anul trecut nu i-a interesat cupa, dar atunci se bateau pentru Europa,
Imagine postata
0

Postat 08 December 2011 - 05:18 PM (#45) Userul este online   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5426
  • Inregistrat: 25-May 08

Vezi postareagerrard88, la 08 December 2011 - 05:08 PM, a spus:

Pai si acum daca scad cotele asa mult inseamna ca nu mai pariezi pe meciul ala, sau cum?

Sigur ca nu mai pariez. Pe aceleasi sanse nu vad de ce sa primesc considerabil mai putin daca castig si sa pierd la fel daca pierd.

Inainte pariai pe meciurile unde scateau cotele brusc, acuma pariezi contra lor?

Doamne fereste ! De ce as fi facut asa ceva ?

Voi stiti ce inseamna sa faci putin efort in plus pe o temperatura scazuta cand saptamana viitoare te asteapta 2 meciuri in plus?

Nu e asa scazuta. Sint 6 grade acum.

Aceasta postare a fost editata de phaenius: 08 December 2011 - 05:19 PM

0

Postat 08 December 2011 - 05:58 PM (#46) Useril este offline   lucciano 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 16-July 04

cota imensa pe gaz metan medias.

am sa joc lay timisoara, miza medie chiar.

putin riscant insa prea este apreciata timisoara. acum ca balena ucigasa este cu sabia lui damocles deasupra testei desi se jura ca nu fura, echipa este f increzatoare in sansele ei. chiar asa sa fie?!

partea proasta e ca mediasul trece printr-o perioada extrem de proasta. dar cit sa mai tina si asta?! numai de valoare nu duc lipsa cei din medias.
0

Postat 08 December 2011 - 06:21 PM (#47) Userul este online   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Pai da. Cat sa mai tina ? Doar nu o sa tina la nesfarsit, mai ales ca atacul lor merge, apararea scartaie. Asa a fost si la Dinamo - Steaua. Steaua avea o serie proasta, dar a castigat pana la urma.
0

Postat 08 December 2011 - 07:37 PM (#48) Useril este offline   crimson 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1177
  • Inregistrat: 12-August 08

Bai romanii nostrii sint labili psihic dar e chestie patologica bagami-as *** in ea de treaba. Un meci iti joaca de zici ca sint numai Ronaldinho pe teren si meciul urmator ti-e scarba sa te mai uiti la meci, sint pur si simplu ridicoli.

Comentatorii parca sint retardati mental, debili. Si arbitrul ala e un pacalici.
0

Postat 08 December 2011 - 07:43 PM (#49) Userul este online   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Pai Ronaldinho nu mai e ce a fost. :) Dar nu stiu ce ai cu arbitrul si comentatorii. Sint ok si unul si ceilalti. Iar tu nu credeai in Timisoara oricum. Unde e problema ? Ai pus pe ei ?
0

Postat 08 December 2011 - 07:46 PM (#50) Useril este offline   crimson 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1177
  • Inregistrat: 12-August 08

Nu, eu ma gandeamla un egal si penaltiuri dar mi-au intrecut asteptarile.

Comentatorii sunt in mod sigur debili una se joaca pe teren, ei alta comenteaza. De arbitru ce sa zic, nu stiu poate mi-e mie defect televizorul.... Unele dueluri le lasala liber, la altele fluiera si da imediat galben de zici ca-i pe stop.

De pariat nu se pune problema, ultima oara cand am pariat in Liga I a fost la meciul Poli - Steaua anul trecut sau campionatul trecut ca nu mai stiu exact data :-))))))))))

Aceasta postare a fost editata de crimson: 08 December 2011 - 07:58 PM

0

Postat 08 December 2011 - 07:52 PM (#51) Useril este offline   Ashley_young07 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1148
  • Inregistrat: 22-August 09

Meciul ala cand joaca ca Ronaldinho il fac o data pe sezon, s-a intamplat contra Stelei, cand baietii de la Steaua erau iesiti din forma, i-au luat de sus, pentru Poli era meciul vietii, astia de la Steaua se scobeau intre dinti. :rolleyes:
0

Postat 08 December 2011 - 07:54 PM (#52) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Ati avut dreptate. M-am inselat grav cu acest meci.

Felicitarile mele! :hatoff:
0

Postat 08 December 2011 - 07:56 PM (#53) Userul este online   galisandru 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 623
  • Inregistrat: 16-June 09

Dinamo - Petrolul : X pauza @ 2.65 (Expekt) / Sub 0.5 pauza @ 3.30 (Sportingbet)

Merg cu incredere mare pe o prima repriza echilibrata intre Dinamo Bucuresti si Petrolul Ploiesti, in cel de-al 3lea sfert de finala al Cupei Romaniei Timisoreana. Meciul se va juca in Bucuresti, pe stadionul liderului campionatului, insa dupa infrangerea de luni, 1-3 cu Steaua, se pare ca Stadionul Dinamo va fi pustiu. Intr-o astfel de atmosfera anosta, nu cred ca jocul gazdelor va fi unul prea stralucit, iar formatia vizitatoare este capabila sa o tina in sah cel putin un mitan. Consider ca lupii galbeni vor veni setati in dispozitiv defensiv de catre antrenorul Valeriu Rachita, care probabil spera sa impinga partida in prelungiri. Dinamo a avut dificultati pe propriul teren in meciurile de campionat cu echipele din a doua parte a campionatului precum Vointa Sibiu, FC Brasov sau cu Luceafarul Oradea din Liga II in Cupa. In total, Dinamo a inregistrat 5 egaluri la pauza din 8 meciuri acasa in Liga 1, in timp ce Petrolul are 4 remize 3 victorii si o infrangere in prima repriza a deplasarilor din campionat. Pronosticul meu este 0-0 la pauza pentru acest meci programat sa inceapa de la ora 20:30 si televizat pe Pro Tv.
0

Postat 08 December 2011 - 08:17 PM (#54) Useril este offline   goagal 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 71
  • Inregistrat: 25-May 10

Prost sa fii , noroc sa ai!...credeam ca incepe dupa 8 meciul...pana ma hotarai eu ce sa pariez , era min 60 si ceva......Ziceam k pun ambele marcheaza...Niciodata nu mi a placut Timisoara si asa-zisul ,,spirit" al lor...O fac de oaie cand le e suporterilor lumea mai draga.
0

Postat 08 December 2011 - 10:37 PM (#55) Useril este offline   PoWeR 

• Moderator fotbal Romania
  • Postari: 889
  • Inregistrat: 27-December 07

Mare echipa Dinamo Bucuresti! Sa ia galben portarul tau pentru tragere de timp atunci cand intalnesti una din cele mai slabe echipe din Liga 1, meciul fiind jucat pe propriul teren in fata celor 93 de suporteri .. :hatoff: dinamo
0

Postat 08 December 2011 - 10:39 PM (#56) Userul este online   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Eu deja m-am vaitat de Dinamo pe alte doua topicuri, nu o mai fac si aici. Pur si simplu mingea nu a vrut sa intre in poarta. Au dat un gol chinuit (primul) si unul neregulamentar, dar au ratat vreo 5-6 situatii 1-1 cu Bornescu.
0

Postat 15 March 2012 - 12:23 PM (#57) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Avem azi ultimul sfert al Cupei Romaniei, Otelul Galati - FC Vaslui. Cum vedeti meciul?
0

Postat 15 March 2012 - 12:26 PM (#58) Useril este offline   PoWeR 

• Moderator fotbal Romania
  • Postari: 889
  • Inregistrat: 27-December 07

Galben-verde ...
0

Postat 15 March 2012 - 12:32 PM (#59) Useril este offline   snakkke 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 565
  • Inregistrat: 01-October 09
  • LocationBucuresti

La ce am vazut in acest inceput de retur cred ca Vaslui pleaca cu prima sansa, echipa patronata de Porumboiu are jucatori care sa faca diferenta. Otelul n-a aratat nimic in meciurile cu Ceahlaul si Concordia iar Dorinel este aproape de a fi demis. As mai mentiona ca in 13 meciuri directe Otelul are doar 2 victorii. Ar mai merge jucat si sub 2.5 goluri tinand cont ca la Galati din 10 meciuri de campionat in acest sezon 9 au fost de under.
0

Postat 15 March 2012 - 12:48 PM (#60) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Unde se joaca meciul, stie cineva?
0

Arata acest topic

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba