Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Intrebare bonus Betclic - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Intrebare bonus Betclic

Postat 20 April 2011 - 12:35 AM (#1) Useril este offline   Joagar 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 431
  • Inregistrat: 13-March 05

Salut. Spuneti-mi si mie, cei care ati beneficiat de aceasta oferta de la Betclic cu bonusul pentru prima depunere/pariu pus in limita a 80 ron, in cat timp se crediteaza contul cu suma primului pariu pierdut?Si inca ceva, ca nu este foarte clar din termenii si conditiile ofertei...pot pune primul pariu de tip combi clasic (gen biletul zilei)? Daca da, este vreo restrictie in ce priveste cota per eveniment sau cea finala?Multumesc.
0

Postat 20 April 2011 - 08:29 AM (#2) Useril este offline   robotzel78 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1406
  • Inregistrat: 24-July 06

De ex, azi am pus un bilet de 80 ron, a fost pierdut, iar maine aveam tot 80 ron in cont. Nu am stat sa urmaresc in cate ore intra bonusul, dar cert e ca a doua zi erau acolo.Poti pune bilet combo, nu este nici o problema. Iar de cota minima nu am vazut ceva referitor in acest sens.
0

Postat 21 April 2011 - 08:01 PM (#3) Useril este offline   adrian1981 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5762
  • Inregistrat: 15-March 06

Citeaza

Originally posted by JoagarSalut. Spuneti-mi si mie, cei care ati beneficiat de aceasta oferta de la Betclic cu bonusul pentru prima depunere/pariu pus in limita a 80 ron, in cat timp se crediteaza contul cu suma primului pariu pierdut?Si inca ceva, ca nu este foarte clar din termenii si conditiile ofertei...pot pune primul pariu de tip combi clasic (gen biletul zilei)? Daca da, este vreo restrictie in ce priveste cota per eveniment sau cea finala?Multumesc.
Combo da, cu mai multe meciuri si o singura varianta , combi gen 2/3, 3/5 etc...nu stiu daca se califica...
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba