Intrebarea mea e urmatoarea:Nu am depus niciodata la betclic , dar daca din premiile de la E-pariuri fac o suma ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a retrage si care sunt metodele de retragere?Trebuie multe documente, (gen facturi la utilitare , etc. )sau doar copie C.I. si card?Se poate retrage si prin western union?
|
|
Pagina 1 din 1
retragere fonduri betclic
Postat 20 April 2011 - 12:06 PM (#2)
Retragerea minima (fara comision) este 60 ron.Ca sa poti retrage profitul din bonus trebuie facut minim un depozit de 10 euro,care trebuie rulat cel putin o data.In meniu ai optiunea de a atasa copie dupa buletin si copie dupa card.Oricum,daca nu atasezi copiile te vor contacta ei (mail) si iti vor cere copie dupa CI si Card.Mare atentie la rularea bonusului.Bonusul se ruleaza doar pe pariuri pe evenimente cu cel putin 3 variante de castig.Exclus deci tennis 1 2,sau over/under etc.....
Postat 04 June 2011 - 06:59 AM (#3)
si inca o intrebare...nu am depus niciodata la betclic dar am ajuns la o suma consistenta numai din bonusuri...daca depun 80 RON acum, beneficiez de promotia lor de bun venit, cea cu pariul de 80 RON? cum ar fi mai bine sa procedez daca am 200 RON facuti din bonusuri si vreau sa-i retrag? sa depun suma minima (parca 20 RON) si pe urma merge sa retrag suma totala fara comisioane si alte chestii? adica mai pe romaneste ce sa fac sa pot retrage cei 200 RON fara prea multe pierderi?
Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita!
Postat 02 December 2011 - 12:13 AM (#4)
Baieti, am o intrebare: Vreau sa retrag niste bani de la Betclic, am inteles ca bonusul primit ar fi trebuit rulat de 3 ori pe cote de minim 1.50 cu minim 3 variante de pariere.
Intrebarea mea este daca se iau in calcul si combouri facute din cote mai mici si daca banii trebuiau pariati toti o data. Pentru ca un domn de la help line nu a reusit sa imi exeplice desi am fost destul de clar in exprimare. Cred ca nu stia prea bine ce il intreb.
Deci:
1. Am primti bonus 42 RON, am de pariat 126 RON pe minim 1.50. Intrebarea e daca pariez 42 ron x 1.50, 42 ron x 1.50, 42 x 1.50 si daca cotele de 1.50 pot fi formate din cote mai mici. Din ce am inteles de la acel angajat, ar trebui pariati in calupuri de cate 42 roni, altfel nu se considera la rulaj, lucru care ma mira pentru ca nu am mai intalnit nicaieri o asemenea cerinta.
Care ma ajuta? Raman dator.
Intrebarea mea este daca se iau in calcul si combouri facute din cote mai mici si daca banii trebuiau pariati toti o data. Pentru ca un domn de la help line nu a reusit sa imi exeplice desi am fost destul de clar in exprimare. Cred ca nu stia prea bine ce il intreb.
Deci:
1. Am primti bonus 42 RON, am de pariat 126 RON pe minim 1.50. Intrebarea e daca pariez 42 ron x 1.50, 42 ron x 1.50, 42 x 1.50 si daca cotele de 1.50 pot fi formate din cote mai mici. Din ce am inteles de la acel angajat, ar trebui pariati in calupuri de cate 42 roni, altfel nu se considera la rulaj, lucru care ma mira pentru ca nu am mai intalnit nicaieri o asemenea cerinta.
Care ma ajuta? Raman dator.
Aceasta postare a fost editata de gerrard88: 02 December 2011 - 12:13 AM
Postat 02 December 2011 - 12:22 AM (#5)
Regula asta tampita cu pariatul intregii sume provenite din bonus exista la 10bet. Stiu sigur ca la Betclic poti sa faci un bilet combinat si cota totala sa fie peste 1.50 dar trebuie puse evenimente cu trei rezultate posibile.
Postat 02 December 2011 - 12:28 AM (#6)
Cantona, la 02 December 2011 - 12:22 AM, a spus:
Regula asta tampita cu pariatul intregii sume provenite din bonus exista la 10bet. Stiu sigur ca la Betclic poti sa faci un bilet combinat si cota totala sa fie peste 1.50 dar trebuie puse evenimente cu trei rezultate posibile.
Buna, asta am inteles. Dar stii sigur ca nu trebuie sa pariez intreaga suma deodata? Pentru ca am rulat destul, insa am pus cate 20-30 de lei pentru ca nu stiam.
Mersi.
Postat 02 December 2011 - 01:26 AM (#7)
Asta nu stiu, dar cand te duci la retragere si bagi suma acolo iti arata si cat mai ai de rulat.
Postat 02 December 2011 - 01:48 AM (#8)
Mersi Cantona. Intr-adevar suma era disponibila, semn ca rulajul a fost indeplinit. Am scos in Moneybookers, sper sa nu fie probleme pentru ca nu am depus nicioata prin mb la Betclick, insa n-am gasit nicaieri sa fie o astfel de conditie la aceasta casa de pariuri.
In schimb aveau asta:
Puteţi retrage fonduri gratuit, fără nicio taxă o dată la 8 zile. Dacă retrageţi fonduri de 2 ori în această perioadă, se va percepe o taxă de 20.00 ron. De asemenea, se percepe o taxă pentru retragerile de mai puţin de 60.00 ron.
Urat.
In schimb aveau asta:
Puteţi retrage fonduri gratuit, fără nicio taxă o dată la 8 zile. Dacă retrageţi fonduri de 2 ori în această perioadă, se va percepe o taxă de 20.00 ron. De asemenea, se percepe o taxă pentru retragerile de mai puţin de 60.00 ron.
Urat.
Aceasta postare a fost editata de gerrard88: 02 December 2011 - 01:50 AM
Postat 02 December 2011 - 09:51 AM (#9)
Am primit si eu bonusul de la betclic si am pariat doar o data 30 de lei pe un meci cu cota 1.60 , iar apoi bonusul a fost eliberat si am putut sa-l retrag :surpr:
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor