am pus un pariu la multiple si nu stiu unde il pot vedea validat...la Account Statement imi apare ca am pariat dar nu imi apare castigat sau pierdut....
|
|
Pagina 1 din 1
pariuri multiple la betfair
Postat 22 April 2011 - 02:42 PM (#2)
Biletul pariat nu il mai poti vedea. Dureaza in jur de 2 minute validarea iar in Accout Statement iti apare Transfer to multiples, eventual in cazul unui bilet castigator Transfer from multiples.
Postat 22 April 2011 - 05:50 PM (#3)
deci daca este pierdut nu imi apare ca pierdut nicaieri?am mai jucat un pariu de genul asta acum ceva timp si l-am castigat dar nu l-am vazut ca ar fi fost dat won ???
Postat 22 April 2011 - 06:25 PM (#4)
In momentul in care plasezi un pariu multiplu la account statement iti va aparea \" transfer to multiple\" x euro ( x reprezinta miza pariului tau ) . Daca pariul este castigator in account statement vei avea \"transfer from multiple\" x euro ( miza + castigul tau ) .Daca nu iti apare acest ultim paragraf inseamna ca pariul este pierdut
Postat 22 April 2011 - 09:47 PM (#6)
hai ca am gasit unde apar toate pariurile de la multiple, in sectiunea Account Statement selectam ,,sports betting only,, si acolo apar pariurile multiple si statutul lor, lost sau won...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor