Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Podcast PlusEV #6 - invitat Razvi - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Podcast PlusEV #6 - invitat Razvi

Postat 28 April 2011 - 08:51 AM (#1) Useril este offline   sebastian 

• Parior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 92
  • Inregistrat: 21-October 03

A aparut episodul 6 al podcastului PlusEV! In episodul de saptamana aceasta despre doua intamplari bizare, despre coruptia in sport si campionatul italian cu Razvi.Asculta aici EPISODUL 6.Pentru download: http://plusev.podoma..._37-07_00.mp3In Episodul 6: - pentru inceput, 2 intamplari bizare de pe mapamond apoi o scurta discutie despre derby - de la minutul 18 cu invitatul emisiunii razvan (moderatorul italia) despre meciuri aranjate in fotbal si nu numai, despre campionatul italian, despre coruptia din sport, despre cricket si tenis
Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postataImagine postata Imagine postata
0

Postat 28 April 2011 - 05:26 PM (#2) Useril este offline   summer.n 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 521
  • Inregistrat: 21-January 09

Ascult acum episodul.Interesante cele 2 cazuri din state.Nici nu stiu de care sa zic ca e mai tare:mrg:Am vazut ca ati schimbat si melodia de intro..fresh air,bravoSunteti buni baieti:yeah:[Edited on 28-4-2011 by summer_nights]
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba