fabulezi!Nu poti fi cel mai bun in toate! Daca nu era Hotel FM anul acesta, oricare altcineva din cei ce au participat la preselectie, pierdea si calificarea in finala!Din punctul meu de vedere s-au descurcat onorabil!Uita-te la Franta, marea favorita...dupa gafa din finala pe ce loc s-au clasat.
|
|
Eurovision 2011
Postat 15 May 2011 - 11:49 AM (#82)
dupa mine, locul obtinut este unul bun. e greu sa spunem onorant insa un loc 17 nu este chiar de blamat.noi tot avem pretentii sa fim printre primii, daca nu chiar primii la toate capitolele. dar tinem , oare, cont de conditiile in care sint cistigate aceste pozitii ?hai sa facem un sondaj sa vedem cita lume a auzit inainte de hotel fm. pai , aproape nimeni.si , uite ca a luat locul 17 cu o piesa nu tocmai rea.de cite ori ati vazut aceasta formtie invitata pe la emisiuni?pina nu vom da si altceva in afara de tiganii aia de la clejani (nu zic ca nu sint apreciati de multa lume) care sint invitati peste tot , pina nu vom renunta la mizeriile astea de cupluri gen iri , moni, pepe , oana, sensual nu cred ca putem emite pretentii prea mari.nu sint impotriva lumii mondene, din contra , sa dea orice despre vipuri, dar sa fie intr-adevar vipuri. adica oameni care au cu adevarat un talent la ceva si nu neica nimeni care se cearta sau fac timpenii.de ex , de cite ori l-ati vazut pe la emisiuni pe aurel moldoveanu? mie imi place destul de mult.de cite ori ati vazut formatia hara in ultima vreme ? sau alte si alte formatii care nu au loc de toti imbecilii astia fara pic de talent .
Postat 15 May 2011 - 01:12 PM (#83)
eu te contrazic...locul 17 este slab pentru ca am luat puncte pe moca din moldova, spania si italia..scade punctele astea si vezi valoarea adevarata
Postat 15 May 2011 - 01:20 PM (#84)
Citeaza
Originally posted by Julien25Francezul canta in corsicana care e de fapt o combinatie intre spaniola si italiana.
Postat 15 May 2011 - 01:45 PM (#85)
Citeaza
Originally posted by Fabulousca am un roman rezerva la o echipe de pe locul 15 in premier league
Postat 15 May 2011 - 02:47 PM (#86)
Citeaza
Originally posted by betting_agenteu te contrazic...locul 17 este slab pentru ca am luat puncte pe moca din moldova, spania si italia..scade punctele astea si vezi valoarea adevarata
Postat 15 May 2011 - 08:16 PM (#87)
Sa nu ne agitam prea mult, se stie ca nu e un concurs tocmai obiectiv...
Postat 15 May 2011 - 08:42 PM (#88)
Il inteleg pe Fabulous si ii dau dreptate intr-un fel.Nu mai luati si voi motamo mesajul lui, cititi si printre randuri.Insa nu cred ca Eurovisionul ar trebui sa intre la capitolul ambitii romanesti,avem treburi mult mai serioase la care sa fim mai ambitiosi.Eurovisionul trebuie privit doar ca pe un concurs muzical cu aer european(si mai nou asiatic) unde toata lumea se simte bine.Ce tot atatea drame ca au iesit pe locul 17,4 sau 1222.Nu e nici o drama stati linisititi[Edited on 15-5-2011 by summer_nights]
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor