A aparut episodul 7 al podcastului PlusEV!Saptamana aceasta: despre viata de parior, despre pronosport, despre pescuit s.a. cu invitatul emisiunii Pescadorul.Asculta aici EPISODUL 7.Pentru download:
|
|
Podcast PlusEV #7 - invitat pescadorul
Postat 12 May 2011 - 10:40 PM (#2)
:nota10: Interesant dialogul!Am ascultat episodul si mi-am adus aminte de Florin Piersic care, intr-o emisiune la care a fost invitat, a vorbit singur toata emisiunea, moderatorul reusind sa spuna la inceput doar \"buna ziua\" si la final de emisiune \"la revedere\"[Edited on 12-5-2011 by shark]
Rechinii se nasc inotatori!
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
Postat 12 May 2011 - 11:28 PM (#4)
Va mai amintiti cei care trec binisor de 30 de ani de unul cu o bluza neagra jerpelita , care a aparut in febra lovilutiei din 1989 la TVR , unde a ajuns showman . Mircea Dinescu i se spune. Ascultandu-l pe pescador am simtit o asemanare izbitoare .Pana si plescaitul specific a marelui poet se regaseste in timbrul vocal al pescadorului.
Postat 13 May 2011 - 09:22 PM (#5)
Bravo Pescadorul! Toata stima, a fost o placere sa te ascult (sa va ascult, am doar 23 de ani)! Desi am 7 ani de pariuri am aflat o groaza de lucruri noi!Si eu sunt de acord cu pescadorul care este adeptul unor numere naturale, statistici naturale ci nu a unui program fortat, artificial, precum cel al lui cgmbet bazat doar pe statistica. Nea Pescadoru`te saluta primul castigator al editiei Pronostic Sportiv! Jos Palaria! :pimp:
Postat 13 May 2011 - 09:55 PM (#6)
La fel cum ne-ati obisnuit si aceasta emisiune a fost una extrem de interesanta . Nici o diferenta intre Domnul Pescadorul de pe forum si cel din emisiune : la fel de dezinvolt , glumet si cu experienta in ale pariurilor . Eu chiar nu stiam ca va jucati numai cote > 3 la pariuri . Mi se pare destul de atractiv modul asta de pariere : investitii mici --> cote mari --> castiguri mari . E posibil sa incerc si eu metoda asta in viitorul apropiat . Respect si toate cele bune din partea mea ! :pimp:[Edited on 13-5-2011 by Cipri1]
Postat 14 May 2011 - 02:08 AM (#7)
Cu multumiri pentru aprecieri copii mosului... :mrg:Oricum printre picaturi parca s-a zis ceva si depre pariuri, printre sexe si masaje erotice... :king1:
Postat 14 May 2011 - 03:21 AM (#8)
In primul rand nu pot decat sa apreciez si acest podcast in care discutiile sunt lejere, deschise si placute desi se mai bat campii uneori.Strategia pe outsideri atunci cand se simte ceva e foarte interesanta insa curiozitatea mea este daca intradevar aduce profit constant. Deasemenea sunt convins ca maturitatea pescadorului isi spune din plin cuvantul in toate alegerile facute, insa eu cred ca oricat de experimentat ar fi cineva nu va putea intr-un sistem logic sa se bazeze doar pe trairile si pe statistica din memorie in dauna unui sistem de calcul bine pus la punct pentru ca trebuie sa recunoastem faptul ca omul percepe subiectiv chiar si atunci cand are experienta vasta. Ar fi valabil si subiectivismul daca intr-adevar esti frate cu norocul, insa norocul tine de obicei cu cei perseverenti. Extrapoland ce e mai bine: sa ai un batran langa tine sau o conexiune la internet? Eu as alege conexiunea la internet pentru simplul fapt ca daca sunt determinat pot gasi acolo sfaturile a mai multor batrani.In legatura cu masajul erotic nu stiu cum sta treaba prin cartierele bucurestene, insa exista saloane profesioniste de masaj erotic, chiar si in Romania, unde angajatele au pregatire profesionala in domeniu si unde clientul este satisfacut erotic prin atingere fara sa implice vreun tip de sex. Erotic nu e sinonim cu sexual, iar saloanele nu au voie legal sa ofere servicii sexuale ci doar erotice, cel putin in teorie. Aceeasi maseuza va putea oricand sa ofere si alte tipuri de masaj, precum masajul de relaxare, care nu are nimic de-a face cu erotismul, iar clientii de regula nu vin la masaj erotic pentru ca vor sa faca sex, pentru acest lucru existant alte alternative. Masajul erotic nu e prostitutie, e o arta, daca e facut cum trebuie si de cine se pricepe.Spun acestea nu pentru ca am experienta in domeniu sau ca am fost masat erotic ci doar pentru faptul ca am anumite prieteni implicati in astfel de afaceri legale si cat se poate de profesioniste.
Postat 14 May 2011 - 04:38 AM (#9)
In general nu se pune problema de a face competitia intre metode de pariat, care este cea mai productiva, caci ele pot functiona foarte bine in paralel, unul poate castiga pe cote mari altul castiga cu cote mici, nu se anuleaza unul pe altul. E vorba de alegere, fiecare agreeaza un anumit stil, conteaza ca alegerile sa fie corecte. \"Subiectivismul\" in pariuri il da experienta care pana la urma este un capitol ce tine obligatoriu de longivitate in domeniu ce aduce implicit acumularile necesare, dar multumita unor eforturi facute de pasionati in domeniu, gen CGMBet, poti ajunge la o concluzie pertinenta sarind peste faza acumularilor. Aici intervin norocul si intuitia care te ajuta sa faci o alegere corecta. Pentru ca pana la urma nu este o competitie intre pariori ci a acestora cu agentiile de pariuri.Cat despre cat de prfitabila este metoda cotelor mari este evident din materialul expus la \"sampanie\" vis-a-vis de raportul dintre investitii si profit. Cate incercari de 2 euro se pot face dintr-un profit de 135 de euro? Sau cate castiguri de acest gen mai apar in cele aproximativ 70 de incercari posibile ce fac ca \"banca\" sa capete niste proportii ce-ti permit sa joci binisor fara sa mai bagi mana in buzunar decat ca sa mai adaugi cate ceva acolo. Tot la sampanie apare o oarecare frecventa a lor intr-o perioada scurta de timp. Deci fiecare joaca ce i se potriveste folosind resursele ce le are la dispozitei, fie ca este axperienta in domeniu fie ca sunt softuri ce-i releva diferite aspecte pe care sa-si bazeze alegerile facute si totusi mai lipseste ceva... altfel ne-am calca pe picioare acolo la \"sampanie\".Acel ceva este pana la urma \"talentul\" asa cum afirma pe buna dreptate moderatorul, pe care nu ti-l poate oferi nimeni, ori il ai ori... te apuci de pescuit.Cat despre masaj erotic sunt de acord ca ar trebui sa insemne altceva dar cel putin asa este perceput, daca insasi o fosta practicanta a declarat in public ca ii este rusine ca... la intrebarea prezentatorului \"daca mama domnisoarei stie ca a trecut prin aceasta experienta\". Pai mai bine decat ea cine sa stie?... si daca ii e rusine, probabil ca in Romania, in general, masajul erotic mai tine inca de sex. Ajungem iar la concluzia ca teoria ca teoria, dar practica ne omoara finalizandu-se tot cu ejaculare, indiferent de stimulii pe care \"profesionistele\" ii aplica. Ejacularea in sine este o relaxare iar faptul ca nu implica neaparat contactul clasic cu \"profesionista\" asta nu inseamna ca metodele ies din sfera sexuala. Este prostitutie dar mascata sub fraze pompoase caci pana la urma clientii nu vin sa-i freci pe spinare sau la ceafa, asta o pot obtine si la cabinetele specializate din denumirea carora lipseste \"erotic\" si una e sa obtii satisfactia pe soasea inghesuit in masina asistat de o \"parasuta\" si alta relaxat intr-o atmosefera exotica, din pacate asistat de aceeasi \"parasuta\" un pic mai scolita in domeniu... atmosfera conteaza... :king1:
Postat 14 May 2011 - 05:24 AM (#10)
Domne`, eu mai am o vorba de spus despre pescadoru: Cine n-are \"batrani\" sa-si cumpere! :king1::mrg::mrg:[Edited on 14-5-11 by gerrard88]
Postat 14 May 2011 - 05:33 AM (#11)
Contul meu de Moneybookers este... sunt la promotie, ofer si satisfactie... spirituala chiar si pe teme erotice... :king1:[Edited on 14-5-2011 by pescadorul]
Postat 14 May 2011 - 07:28 PM (#12)
Premiul se va da pentru cel care va ghici varsta pescadorului. GoGoGo!! :bere:[Edited on 14-5-2011 by Ygrek2k]
Postat 14 May 2011 - 07:31 PM (#13)
Pai e in floarea varstei, pe la 50 de ani.[Edited on 14.5.2011 by Julien25]
Postat 14 May 2011 - 07:31 PM (#14)
Citeaza
Originally posted by Ygrek2kPremiul se va da pentru cel care va ghici varsta pescadorului. GoGoGo!! :bere:[Edited on 14-5-2011 by Ygrek2k]
Postat 14 May 2011 - 07:54 PM (#17)
Am ajuns obiect de studiu... imi aduc aminte de broasca aia disecata pe care ne imbulzeam la scoala s-o vedm pe dinanutru... diferenta este ca eu inca mai respir.Poate ma baga astia de la agentii la pariuri... :bere:
Postat 14 May 2011 - 08:00 PM (#18)
54-55-56, pe acolo se invarte Pescadoru da-i-ar Domnu sanatate :bere:
Postat 14 May 2011 - 08:08 PM (#19)
Hai ca mai aveti putin pana la perioada interbelica... cateva criterii ajutatoare, bunicul meu a fost coleg de gradinita cu Decebal... timp in care Dromihete tocmai isi lua cartea de identitate... :bere:
- ← Podcast PlusEV #11 - invitat cainele
- PlusEV - podcast despre pariuri sportive
- Podcast PlusEV #12 - invitat maryusg →
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor